Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

Kasia

Cytat: justynaaaa2 w 14 Sty 2015, 09:25:52
marax zamów sobie cartersa, na allegro są, dla mnie najlepsze :)
No ja potwierdzam, mam jeszcze jeden komplet po Michale i dalej idealne.

rubin04

Cytat: Kasia w 14 Sty 2015, 09:30:08Najlepsze na świecie były bodziaki cartersa. Po roku używania w zasadzie jak nowe. Takie lubię.
moja bratowa dostaje po Milenie i one faktycznie sa jak nowe. Ona je potem jeszcze dalej w obieg puszcza jak jej Oliwka wyrośnie.

Ja mam jeszcze chyba ze 2 bodziaki Cartersa na 24 mies bo Mila ma do spania (tylko juz nie zapinam ich) i po takim czasie mocnej eksploatacji dalej mają kolor i fason.
Carters jest wart swojej ceny.

Ja za to w Lidlu kupiłam wczoraj spodnie narciarskie 86/92 da Miluski i są idealne :) za 29 zł!
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

justynaaaa2

mi się w jednym pięciopaku trafiły 2 szt. które po kilkunastu praniach straciły fason, rozciągnęły się, pozostałe 3 jak nowe  :hmm: ale to tylko raz tak miałam

Kasia

Cytat: rubin04 w 14 Sty 2015, 09:34:23

Ja za to w Lidlu kupiłam wczoraj spodnie narciarskie 86/92 da Miluski i są idealne :) za 29 zł!

No o tej promocji ci pisałam jak o spodnie zimowe pytałas :)
Niezła ta wyprzedaż.

A w ogóle ja teraz w lidlu nie kupuje tych ciuchów jak jest rzut. Jadę tydzien czy dwa pózniej i kupuje je juz przecenione ;) większośc tych rzeczy jest oczywiście na zasadzie, jak bedzie to bedzie, jak nie to nie. ;)
Widze ze ludl sie teraz ładnie zatowarowuje w dzieciece ciuchy i one najcześciej im potem jeszcze zostają.

rubin04

Kasia, no to fakt z tymi rzeczami w lidlu. ale tez chyba od sklepu zalezy bo na osiedlu tojuz nic nie było,
a obok pracy gdzie same biurowce są to bardzo duzo i kurtek i spodni choć rozmiary przebrane juz i np. 98/104 nie było

Kasia

RUBIN, bardzo możliwe. U mnie te spodnie były ale tylko w jednym rozmiarze, nie pamietam dobrze w jakim ale możliwe ze w tym co kupilas - ja zakodowalam ze ty 86 na pewno juz nie potrzebujesz skoro oddajesz. A tutaj jednak dobre :)

tiliam

O to moj Michał tez ma ta bluzę granatową z białymi rękawami - dostał kiedys, bedzie na wiosnę idealna ;)

Norka

Marax, zamówiłam wczoraj jedną rzecz od tego sprzedającego, więc jeszcze nie wiem, czy wart polecenia, ale ma nowe wielopaki body: http://allegro.pl/body-dlugi-rekaw-mothercare-5-pak-6-m-cy-tanio-krk-i4983903078.html

Norka

Marax, przyszła mi dziś ta zamówiona rzecz - fajna jakość, są wszystkie metki i pachnie sklepem a nie Używanim ;)

marax

U nas we Wrocławiu była taka promocja w mathercare ze za 3 szt płaciłem na 15 zł autentycznie . Chyba sie tam wybiorę moze jeszcze coś maja .

OlaFasola

Marax,  do końca grudnia w renomie był zrobiony outlet, sprzedawali tam starocie z całej Europy.  Tez obkupiłam dzieciaki w jakieś rajtki,  gacie iTP.  Taraz nie wiem czy będą to kontynuować. 

marax

No właśnie mieli super ceny . Nie będziesz tan moze zeby sprawdzić czy dalej tak jest ? Szkoda mi tracić kasę na benzynę jak tam juz tej promocji nie bedzie .

OlaFasola

Nie mam w planach,  jakoś mi z renomą nie po drodze. Ale jak będę to zajrzę do mc

Kasia

marax

Jutro jadę jakieś body kupić bo z 15 par moja wyrosła ........... Może ktoś chce kupić mam 15 par body z mathercare ( coś koło 9 szt), cool club ( 3) i disney ( 2 szt). Ile kosztują te paki bodów w tesco ?

Kasia

Teraz wyprzedaż wiec pewnie tanio, mozna trafic 5pack za 15zl ;)

marax

Cytat: Kasia w 16 Sty 2015, 22:36:54
Teraz wyprzedaż wiec pewnie tanio, mozna trafic 5pack za 15zl ;)
W tesco tez jest wyprzedaż ?

Kasia

No jasne, ceny wtedy maja super. Zreszta u nich czesto sa te wyprzedaże plus jeszcze kupony zniżkowe na te ciuchy przysyłają jak masz te ich karte clubcard.

mobka

Nie potwierdzam ani jednej rzeczy, którą Kasia napisała o tesco. Moi dwaj chodzili i nic się z body nie działo. No prócz naprasowanych aplikacji z serii Disneya.

Kasia

No nie wiem, mysialybysmy chyba porównać te bodziaki, bo gos czyje se na tych idealnych to ja bym kuleczki znalazła ;) nawet teraz patrzę na Maję, ma bodziaka z Tesco, kolor ok, przy szyi flak (moze nie gifantuczny ale idealny dekolt to to nie jest), dodatkowo drobniutenkie kuleczki, mąki widoczne ale ja je widze. Po całym dniu te kuleczki sa najbardziej widoczne pod broda i poniżej, bo od mleka, kurzu śliny czesto sa szarawe (szybciej łapią brud).
Na cartersie kulek nie było, chociaż jak u Justyny trafiły mi sie dwie czy trzy sztuki gorsze. Ale reszta ideał.
Bodziak z kappahla ten z koronka ani jednej kulki nie ma.

Mothercare mi strasznie farbowaly, a kulki w pajacach, na piętach szczególnie, tez szybko były.

Ale ja mysle ze z tym kształtem i kulkami to po prostu taka bieliźniana gladka bawełna tak ma.
Te prazkowane bodziaki z reguły pozostają bez kulek i kształt trzymają, bez wzgledu na firmę.

justynaaaa2

ja z tesco miałam dużo pajacy do spania, body były dla A. za szerokie więc nie kupowałam
i pajace też się szybko kulkowały, ale kolor i fason trzymały więc do przeżycia
teraz mam dla A. piżamy z mothercare i po jakichś 3-4 praniach już są skulkowane  :crazy:
body z cartersa ani jednej kulki a chodzi w nich teraz codziennie, piorę non stop (już od pół roku te same i myślę, że do wiosny będą dobre :D)

marax

obkupiłam rozi w mothercare dalej była ta fajna promocja plus jeszcze lepsza jak kupisz 2 rzeczy 3 gratis !
Kombinezon przeceniony ze 169 na 30 zł !
2 pary pidżam 30 zł to kupiłam dobrałam 2 paki bodów i miałam te pidżamy gratis. Będę je używac na codzien bo wcale dla mnie pidżamowo nie wyglądają.

Kasia

Wow ale brodzików!
To w jednym rozmiarze?
Ładne.

marax

Do marca działają jako outlet moge wam kupić coś jak chcecie. Srednia cena 3 szt 25-30 zł większość krótki rękaw . Sa tez paki 5 szt za 30-40zl. Jak sie kupi 2 paki 3 gratis .