Maluszkowa moda - ciuszki naszych dzieci

Zaczęty przez temp_doda, 15 Gru 2009, 15:57:03

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

marcheewka

Ola ma dwie kamizelki, ale jakoś nie wiem jak je ubrać... co pod spód? polar? Kamizelki takie kurtkowe, niezbyt ciepłe.

konwalia

marchewka ja zakładam zwykle body dł rękaw+koszulka  krótki na to(mam pełno krótkich rękawaków kupionych na lato, a dobre teraz), polarek, kazmizelka, którą jak trzeba sru do kosza pod wózek
i moja jeździ bez czapki, więc staram się zakładac coś z kapturem jeszcze-czapka od jakiś 3 tyg jest wywalana z wózka i już

marcheewka

Cytat: konwalia w 26 Mar 2012, 22:40:51
marchewka ja zakładam zwykle body dł rękaw+koszulka  krótki na to(mam pełno krótkich rękawaków kupionych na lato, a dobre teraz), polarek, kazmizelka, którą jak trzeba sru do kosza pod wózek
i moja jeździ bez czapki, więc staram się zakładac coś z kapturem jeszcze-czapka od jakiś 3 tyg jest wywalana z wózka i już

hmm
Olka chodzi w body na ramiączkach i bawełnianej bluzce z długim. Na to dam polar i kamizelkę. Tylko czy jej za gorąco nie będzie, bo ona jest ciągle w ruchu ;) ale tak jak piszesz, najwyżej pójdzie do wózka ;)

Ola na szczeście chodzi w czapce, takiej cieniutkiej, bawełnianej. Kilka razy była też bez czapki, bo skoro ma już włosy, to chyba jej ciepło, nie ;)

konwalia

moja włosów ma mało, ale zimą nie zdejmowała, dopiero jak się cieplej zrobiło, więc odpuszczam, ten kaptur jakoś tam zaciągam bardziej zeby nie budzić zgorszenia dzieckiem bez czapki, zresztą jest buda w wózku

marchewka, anie daje znać, ze ciepło? Daga się wkurza i szrapie ubranie

OlaFasola

Ja mam dla młodego na teraz taką kurteczkę. Kupiłam na wyprzedaży w zeszłym roku. Chyba dziewczęca zresztą :D Nie widziałam tych kurtek w regularnej cenie wcale. Nie wiem kiedy były. Jest super. Niby dość cienka, ale z membraną i bardzo porządnie wykonana.

elve

Musze kupić zwykłą wiatrówkę, taka nieprzemakalną
pod nią albo polar, albo cienki sweterek albo nic, i będę miała sprawę załatwioną na zakres temperatur 5-20C

marcheewka

Cytat: konwalia w 26 Mar 2012, 22:49:02
moja włosów ma mało, ale zimą nie zdejmowała, dopiero jak się cieplej zrobiło, więc odpuszczam, ten kaptur jakoś tam zaciągam bardziej zeby nie budzić zgorszenia dzieckiem bez czapki, zresztą jest buda w wózku

marchewka, anie daje znać, ze ciepło? Daga się wkurza i szrapie ubranie

no daje znać, zazwyczaj szarpie czapkę ;)

rilla

upolowałam gazetke w h&m! dzieki za info! teraz msuze sie tylko zdecydoac co kupie..

Dodany tekst: 27 Mar 2012, 06:40:32

Cytat: Kasia w 26 Mar 2012, 10:35:13
u nas w jednym lidlu widziałam bezrekawniki ze starej promocji
takie komplety z bluzeczką, pierwotnie kosztowały 40zł a teraz przecenione na jakieś 25, 20zł :D
moze i w innych lidlach łone sie ostały :D
ja kupiłam je za 17,99:)

rubin04

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

ddu

byłam w jeleniej = mam kilka ciuchów z lumpeksu, w tym niebieską koszulkę  z trupią czachą

potrzebuję bluzek z dlugim i krótkim rękawem, cienkiej czapki na teraz
kurtek ma chyba 8
nie wiem, czy zdążę wszystkie jej założyć

Kasia

RUBIN sliczne ubranka :) w tym sezonie reserved rządzi ;) hm jakoś w tym roku nie popisalo się ;)

rubin04

Kasia, a tej Twojej - Michałowej koszuli nei widziałam. Po ile była?

Kasia

39zl, zaplacilam 30 bo miałam ten bon -25%

elve

kupiłam windsotppera w tchibo za 50zł
sama bym taki nosiła, fioletowy

jusia

Cytat: konwalia w 21 Mar 2012, 14:36:59
kupon do hm do pobrania

przy zakupie za 100zł na dzieciecym jest -30% na całe zakupy(info z fb)

http://www.hm.com/pl/coupon-kids-pl
konwalia dzieki  :beer: :beer: :beer: wlasnie nabylam Franowi dzieki temu kurtke :)
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

golinda

Ninka ma :)

marcheewka

golinda te spodenki z H&M?? ładne, nie widzialam u nas.

Byly u nas te sukienki, ktorych kiedyś szukałam. Rozczarowaly mnie, nie kupiłam.

jusia

"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

ishka82

golinda, świetne :) szczególnie obie pary spodni :)

golinda

Cytat: marcheewka w 29 Mar 2012, 14:29:16golinda te spodenki z H&M?? ładne, nie widzialam u nas.

nie, wszystko z Next

marcheewka

Cytat: golinda w 29 Mar 2012, 13:39:09
nie, wszystko z Next

tak mi jakoś wyglądało, szczególnie kurtka ;)
bardzo ładne
skoro kupilaś nowe, to sprzedaj coś starego ;)

rubin04

Srzedaje kilka rzeczy po Milci i P.
tu są wszystkie, jak kogoś cos zaibnteresuje to dajcie znać, powiem czy mam to jeszcze i za ile oddam.

a, tylko bodziaka z krabem nie sprzedaję bo dziś poczułam że jestem z nim emocjonalnie zwiazana :D

https://picasaweb.google.com/108593098476748989640/Picassa?authkey=Gv1sRgCKyigu7OpN2W1AE#

rubin04