Stylizacja Patulei

Zaczęty przez Patulea, 16 Gru 2008, 17:19:05

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

wredotka

ale jakby miala zloto to buciki tez ze zlotymi akcentami by ladnie wygladaly, co myslicie ?

elve

rubin04 no własnie na początku rozważała złoto, nie wiem czemu tematu nie podjęłyśmy
szczególnie ze wybrała złote obrączki

rubin04

a no to zmienia postac rzeczy jak lubi złoto, bo w sumei włosy też ma takie "złotawe" wiec mogło by ładnie zagrać ze sobą..
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

rilla

hm to jak w złoto.. to może złote/złotawe buty?

wredotka

Cytat: rilla w 13 Lut 2009, 22:15:34
hm to jak w złoto.. to może złote/złotawe buty?

wlasnie to zasugerowalam wczesniej rilla  ;) ale to dobrze, znaczy ze juz jakis ogolny zarys sie wylania bo myslimy podobnie :)

golinda

ale że niebieski+złoty? fajny pomysł! widziałam ostatnio na fashion tv kolekcję chyba vivienne westwood z takim zestawieniem - boskie!!!

elve

golinda poszukaj zdjęć koniecznie

tylko ja nie wiem czy ten niebieski to nie będzie za wiele dla takiej delikatnej urody...

golinda

Cytat: elvelve w 13 Lut 2009, 22:24:08
golinda poszukaj zdjęć koniecznie

tylko ja nie wiem czy ten niebieski to nie będzie za wiele dla takiej delikatnej urody...
właśnie niebieski pasuje..., przecież to taki niebiański kolor, delikatny... pięknie będzie!
macie super pomysły, dziewczyny!

rilla

ale wiesz elve nie bierzemy tego niebieskiego ot tak
na zdjęciu widać, że Patulea lubi i ładnie jej w niebieskim

tylko hm jakie niebieskie kwiaty zaproponować

rubin04

A ktos od nas miał już złotawe buty.. hmm.. Ktoś pamieta??

golinda

Cytat: rubin04 w 13 Lut 2009, 22:27:34

ja miałam, ale nie pomyślałam wtedy o tym, żeby dodać niebieskiego :( :( :(

rilla

hm chyba złotawe pokazywała dziewczyna która miała ślub w maju 2008

hm miała suknię Lorna

elve

rubin04 ja miałam ale z elementami złotego

wredotka

do tej zlotej tonacji znalazlam nawet pasujacy bukiet. Weim ze patulea myslala o rozach , wiec moze cos takiego? oczywiscie zamiast tego pomaranczu mozna cos niebieskiego wstawic.

rubin04

Ale poza tym - nie rozpędzajmy się - na poczatek Patulea musi powiedziec co mylsi o naszych dotychczasowych propozycjach i w co bedzie ubrany jej narzeczony bo on tez musi pasować do tej wizji.

Niech Patulea powie które z naszych propozycji jej sie podobają i wtedy bedzie mozna dalej iśc.

rilla

Cytat: golinda w 13 Lut 2009, 22:28:43
Cytat: rubin04 w 13 Lut 2009, 22:27:34

ja miałam, ale nie pomyślałam wtedy o tym, żeby dodać niebieskiego :( :( :(

no, zamiast pomarańczowych kandanesek...zdecydowanie niebieskie... hm róże?

elve

eva_luna

dziewczyny, ten niebieski to strzal w dziesiatke!! zwlaszcza, ze Patulea ma niebieskie oczy, bedzie pieknie wspolgrac!

wredotka

a ja ostatnio widzialam calkiem niezle buciki. mysle ze pasowalyby.

Dodany tekst: 13 Lut 2009, 23:05:35

albo moze cos w takim 'elfim' kolorze?

szelma

Ja teraz szukam złotawych butów dla siebie i póki co znalazłam na przykład takie o:
http://www.dune.co.uk/catalogue/style.asp?r=43&g=48&s=61&y=A08LLE91OCF206H
http://www.lkbennett.com/products/shoes/shoeseveningoccasion/annie/pid-29353gold?_s_icmp=0g4Zq3ow
Tylko że oczywiście odcieni złotego jest dużo...

eva_luna

wredotka, te niebieskie sa swietne i bylyby fajnym, mocnym akcentem przy delikatnej urodzie Panny Mlodej.

magdarynka

pomysl z elfia stylizacja nie jest zly, wklejam zdjecie moze sie cos nasunie

elve

Cytat: rubin04 w 13 Lut 2009, 21:52:09
Co do fryzury to widziałam (Twoją?) próbną na innym forum i myślę ze coś takiego by pasowało, bo te loczki pasowały by do zwiewności sukienki. Tylko kwiatki-rózyczki powinny byc takie jak w bukiecie oczywiscie. To nada taki romantyczny styl. A moze te rózyczki ułozyc wokół koka, i moze rzeczywiście podkreslić to jakimś delikatnym diademem?
Rubin dopiero teraz mnie olśniło, przecież ty kiedyś miałaś taką fryzurę!!! Nawet wygrałaś nią konkurs, byłaś bezkonkurencyjna!

zosia2007

Cytat: elvelve w 15 Lut 2009, 10:12:36
Cytat: rubin04 w 13 Lut 2009, 21:52:09
Co do fryzury to widziałam (Twoją?) próbną na innym forum i myślę ze coś takiego by pasowało, bo te loczki pasowały by do zwiewności sukienki. Tylko kwiatki-rózyczki powinny byc takie jak w bukiecie oczywiscie. To nada taki romantyczny styl. A moze te rózyczki ułozyc wokół koka, i moze rzeczywiście podkreslić to jakimś delikatnym diademem?
Rubin dopiero teraz mnie olśniło, przecież ty kiedyś miałaś taką fryzurę!!! Nawet wygrałaś nią konkurs, byłaś bezkonkurencyjna!

oooo tak i z tego co kojarze to rekawy tej twojej suknie byly tez takie elfickie ;)