Stylizacja Patulei

Zaczęty przez Patulea, 16 Gru 2008, 17:19:05

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

rubin04

Dzięki dziewczyny, to miłe że pamiętacie :)
żałuję tylko ze nie mam już tamtego zdjecia bo bym tu pokazałą :(

Ale rzeczywiście - fryzuta taka jak opisana i "elfie" rękawy.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Patulea

Juz zagladam - nie bylo mnie,bo mialam sesje i zalatwialam inne sprawy - czasu braklo ;D

Co do zdjecia na innym forum - nie ja wkleilam i nie wiem czyje to bylo.

Co do blekitnej stylizacji - hmm fajny pomysl,choc czy do snieznobialej sukni blekit nie "zamrozil" by mojego wizerunku?

I jednak myslalam o rozu jako dominujacym kolorze i srebrnych kolczykach,bo zloto "zniknie".

rilla

hm nie zamrozi, ale błękit będzie do CIebie pasował

róż będzie jakoś mdło/za słodko

a zdjęcia były wklejone przez CIebie:) a jeżeli uważasz, że ktoś inny to bardzo proszę o info kto to był:)

rubin04

hej Patulka, a jak tam decyzje bolerkowo-szlowo-welonowe? Coś juz się klaruje? Ja myślę by bolerko z tymi zwiewnymi rękawami połaczyć z podobnym zwiewnym welonem, upietym nad kokiem w którym jesli nie chcesz niebieskich - to rózowe rózyczki takie jak w bukiecie.
A jak byś miała taki delikatny diadem-opaske to mógłby tak "otulac" koka jakoś moze. Jak myslisz?

rilla

a jak błękit to złoto

jakie maci ebrączki? białe czy żółte złoto?

Kasia

dziewczyny dajcie spokój ....
nie zniżajcie sie do nieodpowiedniego poziomu

dziewczyna nie zrozumiała ze z niej kpicie to i dalej nie zrozumie

effik

dawno mnie nie było na tym wątku, ale przeczytałam właśnie 3 ostatnie strony i... nazwa "wiedźmy" w waszym przypadku to mało powiedziane ;) :crazy:

to woła o pomstę do nieba!  :pray:

rilla

Kasia ja nadal chcę się dowiedzieć jak to naprawdę było z moimi zdjęciami:)

sunflowerka

Cytat: effik w 18 Lut 2009, 11:56:20
dawno mnie nie było na tym wątku, ale przeczytałam właśnie 3 ostatnie strony i... nazwa "wiedźmy" w waszym przypadku to mało powiedziane ;) :crazy:

to woła o pomstę do nieba!  :pray:

A tak się zastanawiałam o co właściwie chodzi w tym wątku  :rotfl:

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: Patulea w 18 Lut 2009, 11:35:27
Juz zagladam - nie bylo mnie,bo mialam sesje i zalatwialam inne sprawy - czasu braklo ;D

Co do zdjecia na innym forum - nie ja wkleilam i nie wiem czyje to bylo.

Co do blekitnej stylizacji - hmm fajny pomysl,choc czy do snieznobialej sukni blekit nie "zamrozil" by mojego wizerunku?

I jednak myslalam o rozu jako dominujacym kolorze i srebrnych kolczykach,bo zloto "zniknie".

jak to nie Ty i nie wiesz? JA WKLEILAM?? moze jednak jakies sensowne wytlumaczenie, a nie z przedszkola??
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

marlen_ka

coraz ciekawiej robi sie na tym wątku ;D

Kasia

Cytat: rilla w 18 Lut 2009, 11:58:11
Kasia ja nadal chcę się dowiedzieć jak to naprawdę było z moimi zdjęciami:)

no ja też poprosiłam o wykasowanie moich z tego wątku :)

mam nadzieje że tylko tutaj sie pojawiły :)

abkasia

Cytat: Kasia w 18 Lut 2009, 12:09:27

no ja też poprosiłam o wykasowanie moich z tego wątku :)

mam nadzieje że tylko tutaj sie pojawiły :)

oby, oby...

zwierzatko_mojej_mamy

marlen_ka no nie no, sory - ja rozumiem wytlumaczenie - 
"to byl blad, przypadek, nie pomyslalam, na tamtym forum juz usuniete, przerpaszam Cie rillo za ten przykry incydent"
- odcinamy gruba krecha, podajemy sobie rece i przechodzimy do problemu stylizacji na wyczyszczonym polu

ale stwierdzenie, ze "nie ja wkleilam i nic nie wiem, a komputer to chyba sam sobie wkleja zdejcia po innych forach" no to jakos do mnie nie przemawia

www.annawilk.pl

sunflowerka

Zwierzaku, czy na strefie funkcjonuje jakiś regulamin? Może warto byłoby stworzyć? Przyznam ze wcześniej już szukalam, a teraz po tej sprawie z kradzieżą zdjęć Rilli to by się coś takiego przydało. No i koniecznie zapis o własności zdjęć. Może zapobiegłoby to ponownym tego typu incydentom? Jak widać nie wszyscy są świadomi, że wklejonych tutaj zdjęć nie wykorzystujemy w innych miejscach bez zgody właściciela.

Kasia

Cytat: abkasia w 18 Lut 2009, 12:11:59
oby, oby...

akurat te ujecia co tu były wklejone nie były najlepsze, wiec wolałabym aby w swiat nie poszły  :pray:  :point_lol:

Patulea

Sorki,ale nie wiem naprawde o jakie zdjecia chodzi. Wklejalam ich duzo - w kompie mam ich ogrom. Jesli macie racje przepraszam, widocznie chcialam pokazac upiecie wlosow/welonu czy czegos tam.

golinda

nie no, jak nie chcecie, żeby rozpowszechniano wasze zdjęcia, to ich tak radośnie nie wklejajcie na otwartym forum!

zwierzatko_mojej_mamy

sunflowerka

no to widze, ze Pani nie czytala regulaminu, ktory sie pojawia do zaakceptowania przed rejestracja <zartuje> :D
jest tam wiekszosc zapisow o zdjeciach - typu, ze nie wklejamy bez praw autorskich, nie lamiemy, itd itp - jednakze faktycznie sa to zabezpieczenia tylko dla mnie typu - "JA jako wlascicel forum nie odpowiadam za to, ze ktos wkleja cos nieswojego i prosze mnie nie wsadzac do pierdla - udostepnie jego dane w razie sciagania przez sad oraz usune wskazane zdjecia, jesli ktos sie wkurzy " ;)
99% zdjec, do ktorych podajemy linka/wklejamy sa z innych portali, czyli kazda z nas lamie prawo
w tym przypadku chodzi o foty wlasne TU wklejone z ADNOTACJA, ze zaraz beda usuniete
trudno, zebym w regulaminie zapisala wszystkie mozliwe przypadki i zebym zabronila ludziom kopiowania fotek stad, jak nie jestem ich wlascicielem  - w sumie to prosze o porade prawnika jakiegos najlepiej :D

www.annawilk.pl

rilla

Cytat: golinda w 18 Lut 2009, 12:19:22
nie no, jak nie chcecie, żeby rozpowszechniano wasze zdjęcia, to ich tak radośnie nie wklejajcie na otwartym forum!

golinda taką też radosną nauczkę z tej sytuacji wyciągnęłam:)

Dodany tekst: 18 Lut 2009, 12:29:11

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 18 Lut 2009, 12:25:11
sunflowerka

no to widze, ze Pani nie czytala regulaminu, ktory sie pojawia do zaakceptowania przed rejestracja <zartuje> :D
jest tam wiekszosc zapisow o zdjeciach - typu, ze nie wklejamy bez praw autorskich, nie lamiemy, itd itp - jednakze faktycznie sa to zabezpieczenia tylko dla mnie typu - "JA jako wlascicel forum nie odpowiadam za to, ze ktos wkleja cos nieswojego i prosze mnie nie wsadzac do pierdla - udostepnie jego dane w razie sciagania przez sad oraz usune wskazane zdjecia, jesli ktos sie wkurzy " ;)
99% zdjec, do ktorych podajemy linka/wklejamy sa z innych portali, czyli kazda z nas lamie prawo
w tym przypadku chodzi o foty wlasne TU wklejone z ADNOTACJA, ze zaraz beda usuniete
trudno, zebym w regulaminie zapisala wszystkie mozliwe przypadki i zebym zabronila ludziom kopiowania fotek stad, jak nie jestem ich wlascicielem  - w sumie to prosze o porade prawnika jakiegos najlepiej :D

sprawa regulaminu strefy jest ok

administrator nie odpowiada za naruszenia dokonane przez użytkownika końcowego

jeżeli ma wiarygodną informację, że np. zdjęcie na strefie łamie czyjeś prawa ma obowiązek je usunąć/uniemożliwić dostęp

sunflowerka

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 18 Lut 2009, 12:25:11
sunflowerka

Tak właśnie myślalam, ze cos takiego bylo przy rejestracji. Ostatnio chciałam do niego wrócić, a tu nie ma dostępu. Nie można by go gdzieś wkleić? Zwierzak, ja nie pamiętam co czytałam rok temu.
A moze gdzieś jest tylko ja nie umiem znaleźć?

Patulea

Wiec co robimy z ta sprawa?

zwierzatko_mojej_mamy

sunflowerka masz racje - zrobie dodatkowa zakladke na gorze ;)

www.annawilk.pl

elve

Patulea przepraszamy Rillę za skopiowani i użycie zdjęć bez jej zgody
oraz uczymy się by na przyszłość tego nie robić?

sunflowerka

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 18 Lut 2009, 12:33:35
sunflowerka masz racje - zrobie dodatkowa zakladke na gorze ;)

to zaraz wyjdzie, że nie mozemy wklejac już zadnych zdjęć. Bo przeciez ciagle cos wklejamy z googli.