marzę o żakieciku ze stójką czy o etoli...czy szalu ...

Zaczęty przez squeriaczka, 30 Paź 2008, 11:10:55

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

squeriaczka

czarna_oliwka29 nie wiem skąd jesteś
ja szukałam przed ślubem bardzo długo,
to co miałam to była naturalna (sic) norka i podobne (w miare) jak widziałam w sklepach na nowym świecie, chmielnej itp to po kilka tysięcy (i to tych grubszych) były lekką ręką, dla mnie totalnie zaporowe ceny
są też takie tkane na siatece szale futerkowe i one sa z pewnością tańsze w zależności od tego z jakiego futra
nie wiem też w jakim miesiącu planujesz ślub
i czy w ogóle potrzebujesz i szukasz szalu etoli z futra czy nie... no nic nie wiem jednym słowem

czarna_oliwka29

Hej,
Jestem z wwy, slub w lutym. Mam zarezerwowany w salonie szal ze sztucznego futerka w kolorze ecri, ale wolałabym szary, srebrny,poniewaz mam ecri suknie pokryta srebrna koronka.Nigdzie nie moge dostac w tym kolorze, niestety...

squeriaczka

czarna_oliwka29
ale chcesz z futerka czy niekoniecznie?

będę obserwowała witryny i wieszaki swoim wyczulonym nadal na tym punkcie okiem, obiecuje!
:highfive:

moze popytaj tez wsrod znajomych i dalszych ciotek
ja miałam swoją od dziewczyny z rodziny mojej świadkowej,
chętnie mi pożyczyła, zresztą w ogóle jest kochana
moze warto rozpuścić wici

czarna_oliwka29

Bardzo dziękuje!
Mam jeszcze pytanie a propo welonu- bardzo mi sie podoba.U mnie w salonie Panie, niestety zaoferowaly mi jakis beznadziejny z cekinami.Czy moglabys podpowiedziec, gdzie swoj kupilas? chcalalbym taki sam:-))) bardzooo:-)))

squeriaczka

welon zamówiłam przez allegro,
zaraz znajde dokładnie link
to były dwa welony a w zasadzie trzy na dwóch grzebykach i kosztowały w sumie 49 zł !
jakieś 10 razy taniej niż dokładnie takie same (tylko dwa) w salonie

Dodany tekst: 13 Sty 2009, 15:20:40

http://www.allegro.pl/item511334529_tren_welon_3_warstwowy_280_cm_2_spinki.html

czarna_oliwka29

Wieeeelkie dziekiii!!!!
Mi panie proponowaly w salonie cymbeline 2 metrowy jednowarstwowy za 500!