marzę o żakieciku ze stójką czy o etoli...czy szalu ...

Zaczęty przez squeriaczka, 30 Paź 2008, 11:10:55

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

effik

niewiemjaka

squireczka jakby ci welon z allegro nie pasowal to ja mam w wawie swoj 3 metrowy mgielka z madonny w razie 'w' pisz na priv :D

effik

niewiemjaka to się nazywa wsparcie!  :beer: w razie czego squeriaczka będzie już miała coś pożyczonego :D

squeriaczka

niewiemjaka :thankyou: WIELKIE DZIEKI  :beer:

welon przyszedl o 18.30 w piatek kiedy juz straciłam nadzieje
ale nadziei nie nalezy tracic bo jest  :daisy: i to superowy!!!
na dwóch grzebykach, jeden dluuuugi
i na drugim grzebyku podowojny krotki - taki z kola chyba ciety jak kasia miala (tak mysle)
i spełnia warunek "otulającości"

jestem po wieczorku panienskim
moje dziewczyny spisaly sie na medal

tylko jesli wesele uplynie TAK SZYBKO jak wieczor to to to nie wiem co! zal troche...

squeriaczka

jutro o 10.30 odbieram (mam nadzieje!) suknie
potem do kwiaciarni - pooglądam kwiatki na zywo

rilla

Cytat: squeriaczka w 04 Sty 2009, 19:40:56

i na drugim grzebyku podowojny krotki - taki z kola chyba ciety jak kasia miala (tak mysle)

jestem po wieczorku panienskim
moje dziewczyny spisaly sie na medal

tylko jesli wesele uplynie TAK SZYBKO jak wieczor to to to nie wiem co! zal troche...

och och jak ci zazdroszcze:)

ale niestety ten dzien minie szybko...

effik

squeriaczka no to wszystko się dobrze układa! :)
powodzenia, czekamy na dalsze relacje o sukni i bukiecie :)  :dance:

tachogti

Cytat: squeriaczka w 04 Sty 2009, 19:44:41
jutro o 10.30 odbieram (mam nadzieje!) suknie
potem do kwiaciarni - pooglądam kwiatki na zywo

juz sie nie moge doczekac na to co powiesz :)
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

zuzia

niewiemjaka

Cytat: squeriaczka w 04 Sty 2009, 19:40:56

no to super! fajnie ze jestes zadowolona - na pewno bedzie pięknie
no i wesele niestety szybko mija - ja mialam wrazenie ze moglam wiecej tanczyc wiecej jesc wiecej rozmawiac z goscmi - ale braklo kolejnych 24 godzin na to wszystko hehe:)))

squeriaczka

Kochane jest dobrze :)
a nawet bardzo dobrze

siedze, co prawda ubrana w dwie pary skarpet, dwa swetry i bezrekawnik - wlasnie wróciłam kompletnie przemarznieta a pół rodziny chora, a ja na granicy chyba oscyluje ssąc zapobiegawczo neoangin - ale suknia leży super  :jejeje:
a obecnie leży na moim łożku co też jest super :)
welon pasuje
rękawiczki idealnie
buty tez (choć raczej za wysoki obcas na cała noc, ale będę go może traktować jako zaczep antypoślizgowy na śnieg ;) )

na nworocznych przecenach zakupiłam tez sobie puchową białą-śmietankową kurtkę - płaszczyk w zasadzie do kolan, z kołnierzem z białego lisa, zła byłam na siebie jak cholera, bo po powrocie do domu wydawał mi się to zupełnie zbędny zakup w kontekscie przeciez już ustalonej opcji z etolą i w ogóle faneberia, chciałam ją nawet oddać
a tu dziś zmierzyłam z suknią i wg mnie wygląda super - styl rosyjska księżniczka-królowa śniegu ;)
jeśli będzie TAAAAKI mróz (babcia twierdzi ze minus20) to rozważam czy nie być w niej w kościele, materiał jest taki satynowy i naprawde bardzo pasuje
no a welon z koronką do królowej śniegu już nie
żeby śnieg nie zamienił się w błocko!

wrażenia:
po pierwsze nie wierzę ze za tydzien będzie już "dawno" po
nerwów narazie ani śladu
aspiryna do łożka
a i jeść nie mogę bo już centymetra więcej w talii suknia nie zniesie (świeta świeta)

niewiemjaka

kurcze jak miło czytać takie ekscytujące wrażenia jeszcze 'przed'
niesamowite i miłe :) a tak niedawno to było... ;)
squireczka kuruj sie kuruj zeby Cie nie rozlozylo calkiem na ten Slub i dawaj znaki co i jak!

justynaaaa2

squeriaczka z puchowym płaszczem będzie fajnie i...ciepło :) wszystko zapowiada, że mróz będzie i to spory, myślę, że przy dzisiejszej pogodzie w samej etoli byłoby ci niefajnie a tak to przynajmniej nie zmarźniesz a dorzucisz też coś z oryginalności - tak jak chciałaś  :thumbup: ja jestem za  :jejeje:
a co z kwiatami wymyśliłaś :hmm:

zwierzatko_mojej_mamy

chociaz swiniaka-sniegu nienawidze z powodow transportowych, to sie zawezme w sobie i potrzymam za niego kciuki do 10.01 :D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

tachogti

squeriaczka daj  fotke plaszczykaaaaaaaaaaaaaa!  :pray:
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

squeriaczka

Cytat: tachogti w 05 Sty 2009, 16:25:37

dam dam
damdaradam  :dance:
dam jak tylko zrobię

squeriaczka

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 05 Sty 2009, 16:15:00
chociaz swiniaka-sniegu nienawidze z powodow transportowych, to sie zawezme w sobie i potrzymam za niego kciuki do 10.01 :D

doceniam  :thankyou:

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: squeriaczka w 05 Sty 2009, 16:36:09
Cytat: tachogti w 05 Sty 2009, 16:25:37

dam dam
damdaradam  :dance:
dam jak tylko zrobię

buehehehe - na mozg sie juz Jej rzuca  :jupi: :jupi: :D  :beer:
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

atrament.owa

Heheheh faktycznie sqeriaczka nastrój ma fantastyczny zwariowany, tak trzymać ;)
Co do kurteczki też jestem ciekawa ale z tego co opisujesz myślę, że będzie to wyglądać ciekawie.
Niby zapowiadają, że od pt ocieplenie ale takie, że średnia temp. będzie -6 a nie -16 więc myślę, że w etoli byś zamarzła także nie wypominaj sobie zakupu kurtki  :dance:

I rób to zdjęcie! :D

Czekamy!

elizapj

gratuluje zakupu puchowki:)
dotad widzialam to tylko w pismach i bardzo sie ciesze, ze zobacze i prawdziwa PM:)
swietnie, ze masz dobry nastroj, bo to takie rzadkie zjawisko na tydzien przed haha
tak trzymaj!
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

wrobelek0403

squeriaczka pokazuj zdjecie kurtki, a najlepiej siebie w sukni i kurtce  :bravo: :bravo:
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

elve

squeriaczka squeriaczka squeriaczka squeriaczka dawaj zdjęcie w całej krasie

squeriaczka

jak tylko moj cudowny 12 letni brat mi je prześle - a jest teraz w szkole a zdjęcia są u niego to NATYCHMIAST wysylam
muszę się trochę zacząć stresować najlepiej stesem ściskającym żołądek bo się w suknie nie dopne jak nic i będzie płacz

giga

squeriaczka,to świetnie , że humor Ci dopisuje. Tak trzymaj... :highfive: :jejeje:

Ania14209

squeriaczka,
Super, że Ci się wszystko ułożyło.  :thumbup: Ja również z niecierpliwością czekam na zdjęcia  Ciebie w sukni i w płaszczu. I napisz mi proszę, gdzie zakupiłaś ten płaszcz - bo ja nic nie mogę znaleźć i jestem w rozpaczy!!!  :crying: