zabawki różne :)

Zaczęty przez brawurka, 24 Paź 2008, 08:33:16

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

golinda

nie szkodzi, mamy miejsce

marax

A mnie te zabawki w salonie zaczynaja w.....c a w pokoju na pietrze bawić się nie chcą

golinda

Cytat: marax w 09 Gru 2016, 11:03:06
A mnie te zabawki w salonie zaczynaja w.....c a w pokoju na pietrze bawić się nie chcą

u nas na dole nie ma już żadnych zabawek
raz na zawsze zostały wyniesione na górę
mogą mieć przy sobie po jednej zabawce jak oglądają np. bajki
reszta w ich pokojach i na siłce

Kasia

MARAX u mnie ze nie ma zabawek na dole. Wiadomo ze nieraz cos tam zniosą ale wieczorem to zabierają do pokoi. Nieraz jedna maskotka sie wala.
Zabawki sa w pokojach dzievi, po go to trzymać w salonie?

magdalinska

u mnie polowa, jak nie wiekszosc zabawek Szyma lezy w salonie. Nie zostawie go samego w pokoju  na drugim końcu domu, bo musze go miec na oku, wiec sie bawi w salonie tymi wszystkimi gratami. Kuba tez cos zawsze przyniesie :/

marax

Cytat: magdalinska w 09 Gru 2016, 16:48:43
u mnie polowa, jak nie wiekszosc zabawek Szyma lezy w salonie. Nie zostawie go samego w pokoju  na drugim końcu domu, bo musze go miec na oku, wiec sie bawi w salonie tymi wszystkimi gratami. Kuba tez cos zawsze przyniesie :/
no własnie . Ja nie widze co Rozalka robi na 1 piętrze więc nie moge jej tam zostawić. nie będę tez dzwigać pudła lego w ta i z powrotem.

Kasia

Marax no to twój wybór :)
Tylko pudło z klockami masz w salonie? Jeżeli tak to bym przeżyła, jedno pudło by mnie nie bolało.  Jeżeli oprócz pudła z klockami masz polowe ich zabawek to juz bym myślała co zrobic, tym bardziej gdy piszesz ze to ci przeszkadza. .
Maja czesto bawi sie na gorze jak my na dole jestesmy, nie pilnuje jej, prowadzę nasłuch. Spaść ze schodów moze na moich oczach, poza tym chodzic nie potrafiła a po schodach ja uczyłam wchodzić i schodzić bezpiecznie. No i Maja nie psoci, ona sie ładnie bawi zabawkami. Pierdolnik tylko okrutny robi ale to u siebie, a jak rozniesli po pietrze to wieczorem pozanosimy wszystko do jej pokoju.
Obecnie na dole waka sie tylko świnka z menecrafta Michała, nic wiecej.

marax

zabawki mam pod narożnikiem więc nie widać ( w tym pojemniku na pościel jest ich mnostwo). Poza tym 2 pudła klocków i teraz kuchni ikea.

marax

CO kupić Laurze pod Choinkę ? pomysły mi się skonczyły ?

golinda

Cytat: marax w 09 Gru 2016, 18:12:05
CO kupić Laurze pod Choinkę ? pomysły mi się skonczyły ?

Kup jej Viewmaster

zosia2007

W szpitalu na świetlicy te klocki robią furorę. I roczniaki i kilkulatkowi sie nimi bawią. Ja chyba Pawłowi pod choinkę kupię http://www.clics.pl/

marax

GOLINDA ale do czeego to służy tam się telefon wkłada tak. Ja Laurze nie daje grać w żadne gry ona nie ma dostepu do telefonu ani komputera. Od czasu do czasu w coś tam zagra ale to takei mario bros.

marax

Te clics to chyba to samo co juz kupiłam pod nazwą incasto ?

mika

zosia2007, u Kaliny w szkole na świetlicy też są i też są najbardziej oblegana zabawka.

zosia2007

Cytat: marax w 10 Gru 2016, 09:18:46
Cytat: marax w 10 Gru 2016, 09:18:46
Nie, te są duże, I mozna z nich super rzeczy budować. Twoja Róża tez by sie nimi bawiła. Rozmiar takiego klocka to jakieś 5 cm na 5 cm.

marax

cholera to mogłam kupić clics bo na zdjęciu incasto wygladały na duże.

marax

A klocki magetyczne ktos zna poleca jakieś konkretne dla Laury ?

golinda

Cytat: marax w 11 Gru 2016, 09:25:42

super są, kupiłam Blance na Mikołajki, ona lubi budować z klocków
tylko drogie to trochę. mała paczuszka kilka klocków 60zł

zosia2007

Cytat: marax w 11 Gru 2016, 09:25:42
Mój Paweł ma kilka zestawów Geomag. Lubi sie tym bawić. Ale one tez są małe. No i przy Miłoszu nie moze ich wyjmować bo to jednak magnesy i jakby młodszy połknął...

No i tak jak pisze zabawa jest fajna jak jest dużo klocków wiec dopiero jak ma kilka zestawów to fajne rzeczy sobie buduje

marax

Pisze ze są kompatybilne z geomag

mika

My kupiliśmy dla Leona geomagi duży zestaw, zobaczymy jak się sprawdzi :)

zosia2007

Cytat: marax w 11 Gru 2016, 13:03:28
Tych to jest w ogóle opór http://allegro.pl/288-elementow-komplet-klocki-magnetyczne-magnetix-i6635072931.html
Wyglądają podobnie. Pewnie to to samo, tylko firma mniej znana. Geomagi maja te magnesy mocne, te budowle sie nie rozwalają wiec moze w tym jedynie byc różnica