zabawki różne :)

Zaczęty przez brawurka, 24 Paź 2008, 08:33:16

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kasia

zwierzu, to chyba nie taka siła aby zwijać się z bólu :knuje:
gorzej jak taki stragan się przewróci lol lol lol

konwalia

Kidkraft kuchnia i nie tylko , bywa na limango.  Ja mam domek

golinda

oni się tam bawią ciężarkami, drewniany ogórek to przy tym jak piórko :)

dzięki za wszystkie rady, zamówiłam ten różowy i dodatki. jeszcze potrzebuję kasę i koszyk na kółkach.

konwalia

Te ikeowe warzywa przy kocie albo wyjęte gdzieś z pod szafy są fuuu i nawet wyprane niestetycznie oblepione, ja wywaliłam

Kasia

Cytat: konwalia w 07 Gru 2016, 13:38:29Kidkraft kuchnia i nie tylko , bywa na limango.  Ja mam domek
ni wlasnie kojarzę na limango nieraz promocje na kodkrafta.
tylko nie wiem jakiego rzedu były, pamiętasz?

te białe większe z kidkrafta to majątek kosztują, musiałabym mieć -50% aby kupić bo tysiaka to raczej nie wydam lol lol lol
tzn właśnie oczyszczam z plastiku pokoje dzieci, może się uzbiera, to wie lol

zwierzatko_mojej_mamy

Kasia, nie siła, a cel :D ja jakoś zawsze dostanę drewnianą zabawką w najczulszy punkt śródstopia albo w mały palec ;)  albo obok paznokcia :D no dopsz, wierzę, że tylko ja jestem przewrażliwiona na punkcie drewna lol pluszowe zresztą łatwiej upchnąć w worku, wg mnie same zalety ;) róbta, co chceta :D i nie przychodźcie z płaczem, że stopa boli, a parkiet do cyklinowania ;P
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

golinda

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 07 Gru 2016, 13:43:27i nie przychodźcie z płaczem, że stopa boli, a parkiet do cyklinowania ;P

mówię Ci, że tam jest wykładzina ;)
a dzieci nie czują bólu od uderzenia drewnianą zabawką
ich boli bardziej odebranie zabawki :D

zwierzatko_mojej_mamy

golinda, alez ja mówię globalnie, nie tylko Tobie :D dziwne te dzieci, że tak nie czują lol zakończenia nerwowe w stopach wyrastają dopiero w okresie dojrzewania? :>

www.annawilk.pl

salsa

zwierzatko_mojej_mamy, hahahahaaaa lol lol nie obraź się,ale zawsze mnie rozwalaj Twoje katastroficzne wizje :D
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

marax

Golinda Dostała to plastikowe  gowno Ala market wczoraj z chęcią bym to wywaliła na śmieci już dzisiaj . Ta kasa ciagle spada na parkiet .

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: marax w 07 Gru 2016, 14:01:42Ta kasa ciagle spada na parkiet .
ale dzięki temu, że jest plastikowa nie wali, nie uszkadza ludzi i tylko hałasuje ;) a gdyby była pluszowa, to mogłaby spadać do woli bez strat w ludziach i mieniu ORAZ bez uszczerbku na słuchu :D można by ją było nawet przyszyć do blatu lol lol

www.annawilk.pl

Kasia

pluszowa kasa? No nieeee, nawet Ikea na to nie wpadła :D

marax

Stara serio myślisz ze dziecko będzie się bawić pluszowa kasa ?

zwierzatko_mojej_mamy

jezu, nie wiem lol młody jak chciał się bawić w sklep to dostał pudełko po butach, dokleiłam przegrody, wrzucił tam monety i kupował, po tygodniu wywaliłam pudelko na makulaturę, bo było po zabawie lol teraz czasami bawi się z babcią w sklep bez kasy :D ma moje plastikowe malutkie warzywa i owoce sprzed lat 30, monety i liczy i sprzedaje i kupuje i już ;)

www.annawilk.pl

marax

Kasa moje się bawiły ale ja kupiłam taka lepsza z taśma która się obraca  skanerem który pika . Ta od zestawy jest badziewna . Ogólnie ten zestaw to niewypał i niepotrzebny wydatek .

marax

Fajna są plastikowe owoce z takimi rzepami . Dziecko może przecinać marchewkę plastikowym norzem  na kawałki a później łączyć . Moje się tym bawią były takie w netto zestawy .

golinda

Cytat: marax w 07 Gru 2016, 14:18:37Fajna są plastikowe owoce z takimi rzepami

chyba w Ikei są

Kasia

Cytat: marax w 07 Gru 2016, 14:18:37Fajna są plastikowe owoce z takimi rzepami . Dziecko może przecinać marchewkę plastikowym norzem  na kawałki a później łączyć . Moje się tym bawią były takie w netto zestawy .

na chińskim allegro są, pełno tego nawet i wiedze już zalw tego w sklepach z drewniakami

zosia2007

Kasia, mój Miłosz dostał wczoraj ta kuchenkę z Lidla ale plastikowa. Jest szał. Gotuje cały czas ;)

marax

A moji do tej ikeowej nie podchodzą ....

martullek

Kasia

Martullek fajna :)

Marax, moja chciała koniki, dostała koniki. Nosiła cały dzień, spać z nimi chciała. Zapakowane były.

OlaFasola

:zbic:Polecam dla starszakow, ale też dla całkiem dużych, bo jak dzieci poszły spać, to oboje z Markiem próbowaliśmy pokonać :) genialna zabawka. Wkreca niesamowicie https://www.google.pl/search?q=perplexus+death+star+czy+ktos+to+przeszedł&client=tablet-android-samsung&prmd=vin&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj3jf_Q9-LQAhUEWiwKHefVDY8Q_AUICCgC&biw=601&bih=962#imgrc=rkPEXpGD0uwocM%3A

marax

Fajny tylko bardzo dużo miejsca zajmie