Stylizacja zlotej- bede wdzieczna za wszelkie rady :) liczę na Waszą pomoc!

Zaczęty przez zlota, 24 Wrz 2008, 17:58:47

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zlota

http://budgetdreams.files.wordpress.com/2006/06/brud_4040_snowdrop_front_stor.jpg
ten jest zachwycający!!!!jak ja bym taki chciała!!!pasowalby mi idealnie!!;( chyba się popłaczę :( nie znajde nic podobnego w rozsądnej cenie :'(

lapin80

justynaaaa2

zlota ten płaszcz idealnie by pasował  brawo nawet ma w pasie podobne naszycie  :) rany normalnie jak szyty do tej sukni  :ok: a jaka jest jego cena, że tak nieśmiało spytam ???

tachogti

Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

justynaaaa2

a jeśli chodzi o wiązankę to nie znalazłam dokładnie takiej o jaką mi chodzi, ale widziałam ją kiedyś u panny młodej pod USC :) więc jest ona jak najbardziej możliwa do wykonania :)
ale myślałam, żeby te obręcze były coś tę stronę jak na fotkach, tylko zrobione z jakichś kryształków czy czegoś podobnego co masz na pasku:
a kształtem ułożone tak wszystkie równo jak na ostatniej fotce :)
co do koloru to nie wiem jaki lubisz i jaką masz ogólną koncepcję czy raczej w ciepłej kolorystyce czy zimnej ??? no i musi je być widać, więc białe odpadają  ;)

justynaaaa2

Cytat: tachogti w 26 Wrz 2008, 12:33:33
justynaaaa2 on wystepuje razem z suknia
http://www.allegro.pl/item437844187_suknia_slubna_plaszcz_zimowa_propozycja.html
:thumbdown:

to może warto się u nich dowiedzieć czy jest opcja samego płaszcza  ???
ale chyba i tak czasu mało żeby się wyrobili z realizacją  :thumbdown:
jednak opcja na zimowy ślub jest boska  :ok:

mika

osobno występuje ale realizacja tego płaszcza z Aspery jest tak jak sukien ślubnych, które sprowadzają ze Szwecji 4 miesiące

tachogti

Cytat: mika9983 w 26 Wrz 2008, 15:31:23
osobno występuje ale realizacja tego płaszcza z Aspery jest tak jak sukien ślubnych, które sprowadzają ze Szwecji 4 miesiące
to sie za pozno za to zabralysmy  :blink:
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

sierpniowajulka

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 26 Wrz 2008, 17:24:15
a tutaj jest bez kozuszka - a to zawsze mozna doszyc, ale tez zgrabny i wysoko zapinany:

http://www.allegro.pl/item444139466_suknia_slubna_36_38_plaszcz_jesien_zima_poznan.html

i Zwierzak - jak zwykle - znalazł rozwiązanie. :) Też chciałam wkleić ten link.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zwierzatko_mojej_mamy

sierpniowajulka tylko dlaczego mebli se tak nie potrafie wyguglac?  :lollol: :lollol:

www.annawilk.pl

sierpniowajulka

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 26 Wrz 2008, 17:35:56
sierpniowajulka tylko dlaczego mebli se tak nie potrafie wyguglac?  :lollol: :lollol:

a czego szukasz? kanapy?

zwierzatko_mojej_mamy

sierpniowajulka kanapa to jedyne co mam :D rzuc okiem do mieszkaniowo - remontowego mojego - tam jest wszystko :D

www.annawilk.pl

tachogti

zwierzatko_mojej_mamy tez o tym myslalam ale to ecru a potrzebne jest biale z tego co wiem  :hmm:

zlota

4 miesiące temu to ja jeszcze sukni nie mialam wybranej... ale o takim plaszczyku to fajnie chociaż pomarzyć...
tachogti slusznie pisze- potrzebne jest cos bialego
justynaaaa2 dobrze, ze odwiodłas mnie od tamtego bukietu :) chwala Ci za to i kielich też :)  :drunk:
zdecyduje się chyba na cos w tym stylu http://strefaslubna.pl/forum/index.php?action=dlattach;topic=2804.0;attach=20109;image  ale tak jak proponowalas z dwiema obreczami
bylam juz nawet dzis w kwiaciarni poogladac zdjecia bukietow z tych kwiatów jakie juz robili. cena za bukiecik ok 200 zl a pani powiedziala, ze w pazdzierniku trzeba bedzie zaplacic jeszcze wiecej :/ przesadzaja z tymi cenami!

justynaaaa2

zlota cieszę się, że ci coś podpowiedziałam  :yeah: mam nadzieję, że będziesz zadowolona  ;)
jeśli chodzi o ceny to hmmm...kalle są dosyć drogimi kwiatami a żeby taka wiązanka ładnie wyglądała to musi ich tam kilka być bo 3 czy 5 nie da takiego efektu  :) ale ja może nie jestem do końca obiektywna jeśli chodzi o ceny, bo stoję z drugiej strony barykady, więc ciężko mi się wypowiedzieć  :-\
polewam   :piwko: aby wiązanka wyszła piękna i taka jak ci się wymarzyła :ok:

zlota

nadal nie mam nic na górę :( poszukiwania trwają, na wszelki wypadek kupiłam już kawałek materiału  na jakiś żakiecik
jupi ale dziś i tak mam świetny humor bo przyszedł mi welon, zamówiony na welony.com i wszystkim forumkom polecam zakupy u Pani Zdzisławy Jałochy (zresztą nie ja pierwsza na strefie) :), obsługa naprawdę profesjonalna, welon dokładnie taki jak chciałam (nie wiem czy teraz będę mogła z niego zrezygnować :), eh zobaczymy co znajde na góre) a ceny niższe niż w salonach ślubnych.
justynaaaa2 a mam jeszcze pytanko :) czy te kalle to to samo co kalie i cantadeskie? bo nie wiem o co dokładnie prosić  :D

justynaaaa2

zlota tak to jest to samo :) jak powiesz, że chcesz wiązankę z kalii to na pewno będą w kwiaciarni wiedziały o co ci chodzi  :ok:
a jaki kolor wybrałaś ???

zlota

jeszcze nie zdecydowalam ostatecznie. najbardziej podobają mi się białe takie jak poniżej, ale macie racje- odpadają, nie bylo by ich widać przy białej sukni. pomaranczowych nie chce, jakis strasznie ciemnych tez nie wiec mysle, ze bedzie cos z rozu...

zlota

dzięki justynaaaa2 raz jeszcze  :piwko: :)
a i z ceną nie powinno będzie jakoś tragicznie bo okazało się, że ciocia mojej koleżanki (też zaproszonej na ślub) ma kwiaciarnie więc może ze mnie nie zedrze :)

wrobelek0403

Cytat: justynaaaa2 w 29 Wrz 2008, 15:19:38
zlota tak to jest to samo :) jak powiesz, że chcesz wiązankę z kalii to na pewno będą w kwiaciarni wiedziały o co ci chodzi  :ok:

justynaaa, a to nie jest tak, ze calle są duze, a cantadeskie małe????
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

aniak1211

zlota

to prawda nie zlewały się z suknią, ale to chyba dlatego, że miałaś zielone przybranie. Ja raczej będę miała bez, tak jak na fotce poniżej, więc białe mogłyby wyglądać nieciekawie...

salsa

Cytat: wrobelek0403 w 29 Wrz 2008, 17:07:11
Cytat: justynaaaa2 w 29 Wrz 2008, 15:19:38

justynaaa, a to nie jest tak, ze calle są duze, a cantadeskie małe????

tak jest, masz racje ;)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)