martullkowa stylizacja ślubna :) są zdjęcia z 1 przymiarki

Zaczęty przez martullek, 26 Sie 2008, 21:45:32

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

justynaaaa2

ja jestem za bukietem w kolorze raczej różu niż czerwieni, zwłaszcza, że jesteś blondynką :) do tej sukni pasuje mi bukiet w mocnych wyrazistych kolorach, nie może być typowo pastelowy, bo suknia ma fajny charakter i trzeba to jakoś podkreślić  ;)
Z tych pokazanych fotek jestem za czymś w stylu tego ostatniego fioletowego co wkleiła Agaaa tylko do tego jeszcze jakiś mocniejszy fiolet, np. dodać kilka ciemo fioletowych kalli. A druga propozycja godna uwagi to ta poniżej:

justynaaaa2

kwiaty nie muszą koniecznie być takie same, ale ja bym szła w te kolory, bo niby w różu czy fiolecie, ale jakieś takie jesienne mi się wydają, przez co są nawet ciepłe  :) można jeszcze wrzosów dodać  :hmm:
No i kształt tych buekitów jest jak najbardziej odpowiedni  :thumbup:
a jeśli chodzi o kwiat do włosów, to masz albo różę, albo kalle albo storczyk - jest z czego wybierać :)

A tak poza tym to śliczna ta suknia, nie mogę się doczekać fotek z przymiarki  :ok:

martullek

dziewczyny, dzięki za pomoc, jesteście wielkie :thx: stawiam wszystkim piwko  :piwko:

bardzo podoba mi się ten ciemny bukiet zaproponowany przez niewiemjaka i ostatni od Agaaa. chyba chciałabym odjeść od takiego rozmytego różu i fioletu i pójść w coś ciemniejszego.

ja też czekam na przymiarkę. dzwoniłam w poniedziałek i na razie nie ma kiecki. mają dzwonić jak tylko będzie. już nie moge się doczekać!!!!  jupi

rilla

Cytat: Agaaa w 02 Wrz 2008, 22:05:59
Najlpesze jest to ze peonie do tej pory sie nie rozwinely, uschly w paczkach tak jak na zjeciu...bukiet mimo tego ze minely 3 miechy jest cudny:)

Kwiaty zastygly...zachowujac swoj wyglad z przed 3 miesiecy..

a mój się rozsypał i wylądował w koszu:(

tachogti

a moj zaczal mimo suszenia gnic i lezy na balkonie czekajac nie wiem na co :(
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

Agaaa

ja za to dwa dni po slubie wyrzucilam do koszta chleb, ktory dostalismy od Rodzicow przy przywitaniu. Polozylam go na mokrym parapecie i zgnil od spodu..zielona trawa mu wyrosla..
:wall:

zwierzatko_mojej_mamy

Agaaa a ja zezarlam :D zasolilam sie do szczetu, ale zjadlam caly chleb z sola  :rofl1: :rofl1:
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

martullek

właśnie gioseppe wkleiła coś takiego w wątku o bukietach październikowych. tylko dodałaby trochę bialych jeszcze, bo takie aż za ciemne.

martullek

OMG!!! dziś równo miesiąc do ślubu :Jumpy:

martullek

Agaaa

Cytat: martullek w 04 Wrz 2008, 11:30:59
OMG!!! dziś równo miesiąc do ślubu :Jumpy:

zobaczysz jak Ci ten miesiąc mignie:) zanim sie obejzysz to bedzie po wszystkim:)

annmi

Martulek... czy wkleiłaś swoje zdjęcie w tej cudnej sukni? bo nie moge znależć... a chcaiłabym zobaczyć....

martullek

nie mam zdjęcia :( przy zamawianiu nie zrobiłam. czekam na przymiarkę... i już nie mogę się doczekać...

annmi

Cytat: martullek w 06 Wrz 2008, 13:56:04
nie mam zdjęcia :( przy zamawianiu nie zrobiłam. czekam na przymiarkę... i już nie mogę się doczekać...
to czkemy razem z Tobą... i koniecznie zdjęcia :) :)
bo myslę, że dodatki zależą b. od Twojego wizerunku w sukni

aja

a będziesz sprzedawała ta suknię czy zostawiasz na pamiątkę???

martullek

jeszcze nie wiem. jakoś chyba będzie mi żal... jak wszystkim ;) a dodatkowo nie będę miała welonu, więc byłoby zero pamiatki... ale zobaczymy.

martullek

sukienka już jest, ale przymiarka dopiero 22 września, bo wcześniej nie ma terminu po godzinach mojej pracy... już nie mogę się doczekać!!!

annmi

ooo.... szkoda, już sie cieszyłam , ze zobacze Ciebie w tej cudnej sukni na zdjęciach.....
i rozumiem Twoje nieciepliwe oczekiwanie

Anupka

Piekna suknia i wreszcie ktos ja wybral i - co wazniejsze - kupil. Tez nie moge sie doczekac zdjec z przymiarki, zwlaszcza,z e w necie tylko czarno-biale fotki. Wydaje mi sie, ze super pasuje do Ciebie ten model. Zreszta musi tak byc, w koncu sama ta suknie wybralas
:)

Mnie osobiscie pasuja tu jakies ciemne kwiaty, albo w zdecydowanym kolorze.. moze dlatego, ze zdjecie czarno biale jest..

Oby do 22, a potem pokazesz fotki, prawda? ;)
I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth...

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

martullek

dziękuję  :-[ 

nie myślałam w ogóle o takiej sukni na początku. moim marzeniem były koronki, ale niestety okazało się, że mi w nich nie do twarzy - po prostu ginęłam w tych sukniach i były zbyt przytłaczające. carlę przyniosła mi pani z madonny jako jej typ dla mnie na sam koniec mojej pierwszej wizyty w salonie. dwa miesiące latałam po sklepach szukając czegoś innego, ale nic mnie tak nie poruszyło jak ta suknia. no i przy wsparciu mamy - zamówiłam. czekam na przymiarkę z niecierpliwością, bo już w ogóle jej nie pamiętam.

a kwiaty chyba jednak będą jasne...  :hihi:

martullek

dziewczyny, dla wyczekujących załączam zdjęcia z 1 przymiarki: ...

sukienka jest za duża, będzie zwężana w biuście, co automatycznie podniesie ja do góry i się zwęży w talii. no i oczywiście będzie skracana... w piątek odbieram :)

aja

no i się doczekałam ale jak mam byc szczera to słabe te zdjęcia - od przodu tak sie chowasz....  :blink:  - to normalne że trzeba ją poprawić więc dopasowanie duzo poprawi!
ale kolczyki - wogóle ich nie widać - jak dla mnie to one giną! (ale i zdjęcia odpowiedniego brak)
ja osobiście założyłabym coś większego i mieniącego się jak dodatki w tej sukni

ogólnie bardzo fajnie  :D tez bym pohasała w takiej sukni  jupi

trzymam  :thumbup: za pogodę w tym dniu bo aż szkoda byłobyjej chować pod czymkolwiek gdyby było duzo chłodniej

teraz to się nie doczekam zdjęć z samego ślubu!