martullkowa stylizacja ślubna :) są zdjęcia z 1 przymiarki

Zaczęty przez martullek, 26 Sie 2008, 21:45:32

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

martullek

dziewczyny,a co z kwiatami??? :confused: :confused: :confused: od początku chciałam bukiet różowo-fioletowy, ale dziś naszło mnie na bardziej ciepłe kolory - takie typowo jesienne. pomożecie?

ps. ważne jest, żeby w bukiecie był taki kwiat, który można by włożyć także we włosy

martullek

Kasia specjalnie dla Ciebie czerwona kiecka weselna - jakaś taka zdeformowana na tym zdjęciu wyszła...  ;)

annmi

Martullek - ja bym poszła w krwistoczerwony kolor.....
albo róże.... - takie pąsowe....
albo kalie....
i to spokojnie we włosy.....

na blond włosach..... ładnie się odbiją...

spragnienie

jak już pisalam suknia boska i bedzie pięknie
zazdraszczam  ;)
teraz bukiet musi dorównać sukni i pasowac stylem
jak to proste, co nie ?  :blink:

jak coś mnie olśni to wkleję :)

martullek

ten który Ci się najbardziej podoba to chyba hortensja - wiem że teraz rośnie, ale co będzie w październiku???? :'(

spragnienie

drugi pomysł, który mi przychodzi do głowy to b. prosty i dość mały bukiet, wtedy stawiałabys na suknię i bukiet nei odciągałby uwagi
nie wiem co o tym sądzisz, daję jakiś przykladowy bukiet ktory mam na kompie, nie mówię, że ma być ten ;)

Kasia

Cytat: martullek w 01 Wrz 2008, 20:21:58
Kasia specjalnie dla Ciebie czerwona kiecka weselna - jakaś taka zdeformowana na tym zdjęciu wyszła...  ;)

:piwko: za zdjęcie kiecki :)

jak napisałaś że to kiecka z nooka to już skojarzyłam która :)

niestety ja w nij wyglądałam jak maszkaron :(

wrobelek0403

:D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

justynaaaa2

Cytat: Kasia w 02 Wrz 2008, 10:15:09
Cytat: martullek w 01 Wrz 2008, 20:21:58

:piwko: za zdjęcie kiecki :)

jak napisałaś że to kiecka z nooka to już skojarzyłam która :)

niestety ja w nij wyglądałam jak maszkaron :(

też je mierzyłam, były w różnych fajnych kolorach  :ok: ale co z tego skoro mój wygląd w niej przypominał napompowaną banię, poza tym w 36 się nie dopięłam a 38 wisiało mi wszędzie  :be:

martullek

justynaaaa2 a doradzisz coś w sprawie bukietu???  :hihi:

Agaaa

martullek ja mialam taki, moze Cie zainspiruje, peonie, ferezje i rozyczki..

justynaaaa2

martullek jutro popatrzę, bo dzisiaj już nie mam weny na takie twórcze myślenie  ;) a jutro ze świeżym umysłem pomyślę, w pracy mam dużo czasu  :D

rilla

Cytat: Agaaa w 02 Wrz 2008, 20:43:44
martullek ja mialam taki, moze Cie zainspiruje, peonie, ferezje i rozyczki..

Agaaa ten drugi jest twój własny?:) śliczny... szkoda, że takiego przed swoim ślubem nie widziałam:/

niewiemjaka

Agaaa przepiękny ten bukiet :)

martullek - wydaje mi sie rowniez ze ten ostatni (ala bukiet na matki boskiej zielnej) nie pasuje jakos... - chyba zeby go jakos ulepszyc:)

elizapj

martullek boska jest ta suknia!!!  :brawo1:
gdyby nie moje biodra zapewne w takim modelu bylabym 2go ;)

co do bizu i kwiatow poszlabym w minimalizm i z wiekszosci bizu bym zrezygnowala. suknia i tak ma juz duzo dekoracji w gornej czesci.
w ogole zasugerowalabym sie jakos stylizacja slubna  reni jusis oraz kozuchowskiej:)
reni bo suknai podobna:) a kozuchowskiej bo ona miala taki wlasnie minimalizm w kwiatach i bizu:)

niestety nie zalapalam sie na Twoje fotki wiec nie wiem jakie kolory do Ciebie pasuja. oba twoje pomysly kwiatowe (jesienny i rozowo fioletowe ) mi sie podobaja ale trudno mi cos powiedziec bo Cie nie widzialam. to odnosnie kolorow. odnosnie ksztalu radzilabym ksztalt klasyczny, dolem talerzykowaty, gora kulko-kopulka
nie eksperymentowalabym z zadna konstrukcja - ale to juz chyba sama i tak chcesz, bo wiekszosc tych z twojej picasie miala taki wlasnie ksztalt.
jesli bys sie zdecydowala na moja florystke, ona moze Ci sugerowac odmiennie w kwestii ksztaltu...ale zrobi i tak dokladnie tak jak zechcesz:) na pewno Cie naprowadzi jesli poszlabys do niej z tymi pomsylami kt masz:)

Agaaa

rilla84 oba sa moje, pierwsze zdjecia jak tylko przyjechal z kwiaciarni w papierze jesze, a drugi juz w pelni okazalosci...tylko zdjecie jakos przekalmalo kolory....

Agaaa

Chcialam zeby peonie dominowaly (kocham te kwiaty) ale wyszlo tak jak wyszlo...nie bylo zle:)

Agaaa

Najlpesze jest to ze peonie do tej pory sie nie rozwinely, uschly w paczkach tak jak na zjeciu...bukiet mimo tego ze minely 3 miechy jest cudny:)

Kwiaty zastygly...zachowujac swoj wyglad z przed 3 miesiecy..

niewiemjaka

Agaaa pifko za Twoj bukiet!

martullek a moze taki jak chcesz jesienny i mocny? (przewijal sie juz na forum)
tylko teraz to juz wogole nie wiem czy bedzie pasowal.. wydaje mi sie ze do Twojej sukni powinien byc delikatniejszy w tonacjach bukiet:)

Agaaa

kolejny