Witajcie! wybrałam suknie Pronovias model Dakota,co dalej???pomózcie!

Zaczęty przez kaip20, 09 Cze 2008, 20:37:44

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

kaip20

Witajcie dziewczyny!
jestem nowa, ale juz od jakiegos czasu czytam forum, postanowiłam napisac bo powoli zbliza sie ten dzien :D slub 13.09.2008, jak do tej pory to wybrałam tylko suknie jw. Pronovias model Dakota kolor ecru. Dlatego zwracam sie do Was o pomoc! co dalej...jaki welon (mgiełka czy z koronką..)? jaka fryzura (nisko upiety kok)? jaki bukiet (storczyki z rózami? w jakim kolorze?)? nie wspomne o butach (peep toe?) i bizuterii (długasne, bardzo długasne kolczyki-zlote, srebrne)... Tak dla ułatwienia mam 170 cm wzrostu i ciemne włosy do ramion (gęste i puszyste:) dosyc sniada karnacje, jak naucze sie wklejac to zamieszcze jakies zdjecie:) niestety nie mam zdjecia  w kiecce:( moze macie jakies propozycje? bede bardzo wdzieczna:) pozdr Kasia

martullek

niewiemjaka

niewiemjaka

szajse: ) dziekuje boskim moderatorom:) jakims cudem wkleilam nie to co potrzeba:) :clean:

dakota jest piękna  jupi

kaip20

dzieki martullek:) tak jest oto moja suknia, chociaz smiem sądzic ze na zywo jest o wiele piekniejsza:) jak przegladałam stronki w necie to nie zwróciłam na nia uwagi dopiero jak przymierzyłam to sie zakochałam:)

martullek

kaip20 tak to zwykle jest - ja w tych co mi się podobały w necie wyglądałam źle. dzięki temu, że w pierwszym sklepie dobrze mi doradzono zaczęłam zwracać uwagę na zupełnie inne kiecki

elizapj

suknia piekna:)
welon moze taki jak w katalogu? wyglada slicznie
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

kaip20

no własnie wstepnie zamówiłam taki jak na zdjeciu:) najpeirw babki w salonie powiedziały ze welon ma 5 metrów długosci i go nie polecają bo jest bardzo ciezki, proponowały długą mgiełkę, jednak welon nie dawał mi spokoju i troche poszperałam w necie i otóz  dowiedziałam sie ze jest jeszcze taki sam obszyty koronką tylko ze  2 metrowy o którym panie nawet nie wspomniały >:D no i w koncu zdecydowałam sie na ten 2 metrowy, mgielka jakos do konca mi nie pasuje, sama nie wiem...

gioseppe

fajnie :)
wklej jeszcze swoje zdjecie - pomoze w doborze fryzury ;)
http://www.szajnar.pl/   - makijaż Kraków - fotografia kobiet
http://www.facebook.com/EwelinaSzajnarMakeUP

wredotka

sukienka jest boska, mysle ze niezaleznie od wybranej stylizacji bedziesz wygladala zjawiskowo :D

kaip20

Cytat: wredotka w 09 Cze 2008, 22:01:18
sukienka jest boska, mysle ze niezaleznie od wybranej stylizacji bedziesz wygladala zjawiskowo :D

dzieki wredotka:) ale jednak byłabym wdzieczna jakbyscie cos doradziły, zwłaszcza jezeli chodzi o bukiet totalnie nie wiem  jakie kwiaty i w jakim kolorze... dodam ze jestem szatynką o odcieniu rudawym z dosyc sniada karnacją ;D

elizapj

to zacznij od przegladania tysiaca zbiorow na strefie:) ale skupiaj sie na sztalcie na poczatku

doswiadczenie pokazalo ze tu juz nie jedna pm przejechala sie na wymarzonym gatunku...bo akurat niedostepne w dniu jej slubu, nie sezon.

wejdz na podstrefe kwiaty, i tam sa kopalnie pomyslow. od razu zobaczysz na co predzej zwracasz uwage. pote z twoich pomyslow nam bedzie latwiej podpowiadac...

cumberland

kaip20

witamy na strefie :)
suknia jest piękna, więc stylizacja może okazać się zjawiskowa
ale zanim się tutaj rady posypią napisz ku czemu Ty sama się skłaniasz?
chcesz być romantyczna? dziewczęca? drapieżna? seksowna? klasyczna? nowoczesna? chcesz być eco-friendly? a może jak gwiazda filmu z lat 20-tych? ;) akcent ma padać na kolor w dodatkach? (jaki?) czy wszystko ma być stonowane?

możemy tu z Ciebie wydobyć grecką boginię, Kopciuszka po przemianie albo gwiazdę Hollywood ;) wszystko zleży od Ciebie, ale styl i wizja całości musi być przede wszystkim zgodna z Tobą bo inaczej się nie uda  ;)

kaip20

jestem osoba raczej pewną siebie, lubie styl nowoczesny ale chyba bardziej skłaniam sie do klasyki,  raczej nie nalezę do ludzi skromnych - lubie sie troszke wyrózniac :D jezeli chodzi o kwiaty to podobaja mi sie róze, storczyki, bukiety kulki i w kształcie berła, myslałam na poczatku o wiazance w kolorze bez+złoto , ale teraz coraz bardziej skłaniam sie do jakis intensywniejszych kolorów (mam taki brązowo-rudy odcien włosów-wieczorkiem postaram sie umiescic swoje zdjecie)

cumberland podoba mi sie ta gwiazda Hollywood brawo

N. ma czarny garnitur smokingowy + koszule ecru dodatków jeszcze nie kupilismy

Majeczka

kaip tez tak mialam ze swoja suknia :) ja mam mente la sposy i w katalogu nie zwrocilam na nia uwagi. twoja jest piekna. tak jak pisala eliza poszukaj w zbiorach i wklejaj to co ci sie mniej wiecej podoba a my doradzimy co pasuje berdziej a co mniej :)
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

tachogti

Piekna ta suknia :D dawaj swoej propozyjce dodatkow fryzur i innych :) czekam z niecierpliwoscia na Twoje pomysly stylizacyjne
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

kaip20

dobra dziewczyny to zaczynam, to sa tylko takie wstepne pomysły , takze czekam na wasze. najpierw bukiet (mozliwe ze tez znaleziony na tym forum),na poczatku  moich rozmyslan stylizacyjnych myslałam o bukietach bez+złoto, jednak ostatnio chodzą mi po głowie kolory bardziej intensywne np. pomarancze i róze . zobacze czy uda sie wkleic  ;)

kaip20

tutaj jeszcze zdjecie jakies dzieczyny w bodajze sukni Nalon:) z ciekawym bukietem

niewiemjaka

w sumie pomogloby Twoje zdjecie - bo teraz nie wiadomo jak si ekomponuje bukiet+ wlosy :)
a jako ze masz szatyn/rudy/brazowy odcien wlosow to jedne kwiaty podkresla ten odcien cieply a inne oziebią :) a czego Ty chcesz? dawaj fotke albo napisz czy wogole sugerowac sie kolorem włoskow czy tez nie maja one az takiej sily (kolorystycznej0 przekazu :)