Witajcie! wybrałam suknie Pronovias model Dakota,co dalej???pomózcie!

Zaczęty przez kaip20, 09 Cze 2008, 20:37:44

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

niewiemjaka

kaip20

no wlasnie włosy chyba nie maja dla mnie jakiegois szczególnego znaczenia:) sama nawet nie weim czy przypadkiem sobie przed slubem nie przyciemne na ciemną brunetke:)bo ja srednio co 2-3 miesiace zmieniam kolor włosów:) nie mam niestety na tym komputerze zadnego swojego zdjecia, a drugi laptop wziął mój N. w delegacje :'(

elizapj

jak na razie do sukni najb mi sie widzi proponowany przez ciebie plik o nazwie 'bu' lub niewiemjakiej 'kwiat'

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

elizapj

aha wybierz sie moze do kwiaciarni albo postudiuj w internecie co kwitnie w czasie twojego slubu...bo na prawde nic gorszego jak sie nastawic na jakis kwiat kt potem jest nigdzie nei dostepny...

cumberland

Cytat: kaip20 w 10 Cze 2008, 12:42:30
cumberland podoba mi sie ta gwiazda Hollywood brawo

jak ma być na gwiazdę Hollywood to proponuję taki klimat :)

kaip20

cumberland normalnie czytasz w moich myslach:) własnie o takim zestawie mysle, tylko nie wiem czy bardziej nastwiac sie na złoto czy raczej srebro, suknia wyszyta jest przewaznie przezroczystymi kamykami...czyli w sumie wszystko pasuje,
a myslicie ze buty musza kolorystycznie odpowiadac sukni czy moga byc np. złote albo srebrne?

acha cumberland a gdzie ja znajdę takie swietne kolczyki, które zaproponowałas bo dokładnie takie mi sie marza jupi

mayagaramond

kaip - ja mialam srebrne buty, suknia byla tez obszyta krysztalkami i perelkami (rene, san patrick), zloty nie chcialam, bo to nie moj kolor, ale tez by pasowalo.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

kaip20

dzieki dziewczyny za dobre rady!
no własnie ja lubie i złoto i srebro, w sumie bardziej srebro, mam raczej ciepły typ urody i chyba wybiore jednak srebro, jakos je wole :)
ponizej wklejam fryzurke któa mi sie nawet podoba

Majeczka

kaip Twoj watek podoba mi sie coraz bardziej :D suknia podobna i wizualizacja reszty bardzo bardzo podobna do moich zamierzen. Dzis dokladnie o takich kolczykch marzylam  i chcialam rozowe roze :D cumberland nie wiem czy to tylko u mnie ale Twoj kolaz nie da sie powiekszyc ;( da sie cos z tym zrobic??
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

kaip20

Cytat: Majeczka w 12 Cze 2008, 18:28:36
kaip Twoj watek podoba mi sie coraz bardziej :D suknia podobna i wizualizacja reszty bardzo bardzo podobna do moich zamierzen. Dzis dokladnie o takich kolczykch marzylam  i chcialam rozowe roze :D cumberland nie wiem czy to tylko u mnie ale Twoj kolaz nie da sie powiekszyc ;( da sie cos z tym zrobic??

Dzieki Majeczka :) widac mamy podobne gusta ;) co do bukietu to akurat dzisiaj podoba mi sie jeszcze bardzo z białych storczyków :) taka mała odmiana, jak zobaczyłam zdjecia evy longorii z jej wesela , jaki ona miała cudowny bukiet to sie normalnie zakochałam  :love:

mika

ja też, ale potem mi przeszło, jak wybrałam sukienke w kolorze szampana a nie biała hehehehe

justynaaaa2

Śliczna ta Dakota  :P na pewno będziesz pięknie wyglądać.
Fryzura, którą wstawiłaś też mi się bardzo podoba i do tego właśnie storczyk we włosy i wiązankę też możesz jakąś mieć ze storczyków, tylko ja nie byłabym za białymi storczyki, bo zleją się z suknią, poszłabym raczej w jakiś kolor - nie wiem jaki lubisz?
Możesz mieć coś ze zwisem w wiązance, bo jesteś dość wysoka, jeszcze pewnie obcas dojdzie, więc nie musisz się obawiać, że Cię za bardzo przyciśnie do ziemi  :-\

kaip20

dziewczyny podbijam swój watek i licze na dalsze rady :)
Zamówiłam juz obrączki, buty oraz wstepnie bukiet- na kompilacji ponizej w kolorach rózu, ale ostatecznie beda białe storczki z brązowo -zołtym środkiem (nie wiem jaki to gatunek) oraz łososiowe róze.

Nad fryzura sie jeszcze zastataniwm. Jezeli chodzi o bizu to tez mam dylemat, kupiłam 2 komplety srebrne kolczyki z cyrkoniami oraz złote razem z bransoletką. Ponizej wkleje zdjecia prosze same ocencie które lepiej pasuja.

lapin80

Ja wybrałabym srebrną biżuterię.
Piękna suknia i fajne butki.
Tylko kolor bukietu- nie zginą kwiaty pośród pozostałych elementów? Wszystko masz bardzo stonowane kolorystycznie, ja bym wybrała mocniejszy kolor przy kwiatach..

martullek

świetne buty! szkoda, że ja w październiku i asekuracyjnie musiałam wybrać buty z zakrytymi paluchami

balbina

Cytat: martullek w 29 Lip 2008, 07:48:06
świetne buty! szkoda, że ja w październiku i asekuracyjnie musiałam wybrać buty z zakrytymi paluchami

Miodzio , bardzo mi sie cała koncepcja podoba brawo
a w temacie butów , ja mam ciagle dylemat , do takich butkow( odkryty paluch  lol )    nie należy zakładać rajstop czy tudzież pończoch , chyba że sa to grube kolorowe rajtki , tak zawsze mnie uczono  :hammer:
i tu pytanie do tych , które już w takich butach przetrwały, jak dąłyście radę te 12-14 h , czy jednak wkładałyście pończochy ????

dragonfly

Cytat: balbina w 29 Lip 2008, 08:46:42
Cytat: martullek w 29 Lip 2008, 07:48:06

Miodzio , bardzo mi sie cała koncepcja podoba brawo
a w temacie butów , ja mam ciagle dylemat , do takich butkow( odkryty paluch  lol )    nie należy zakładać rajstop czy tudzież pończoch , chyba że sa to grube kolorowe rajtki , tak zawsze mnie uczono  :hammer:
i tu pytanie do tych , które już w takich butach przetrwały, jak dąłyście radę te 12-14 h , czy jednak wkładałyście pończochy ????
ja mialam te buty, podobno sa rozne wysokosci obcasa, ja mialam 9 cm (czy cos takiego) - super wygodne, nie mialam ponczoch ani nic w tym rodzaju, jedyna rada - rozchodz je troche (ja nie mialam czasu ;) ).... panietam, ze chyba pare razy je zdjelam, ale to juz tak po polnocy, ale ja mam syndrom kopciuszka w kazdych "pantofelkach" ;)

kaip20

dzieki dziweczyny za miłe słowa:) tylko doradzcie prosze jesze która bizu wybrac złotą czy srebrną. Wszyscy w domu mowi ze w zlocie lepiej wygladam , a aj przekonana nie jestem. Tak samo jezeli chodzi o bukiet niby juz wybrałam ale jeszcze cały czas mam wątpliwosci czy wybrac storczyk phalenopsis czy cymbidum (tak to sie chyba pisze) zamieszcze wam ponizej zdjecia , wiem tylko ze storczyk musi byc raczej w kolorach neutralnych, bo moje druhny maja ceglane sukienki a moj N. ma kamizelke ecru ze złotymi motywami.
A moze bukiet z samych storczyków? kaskadowy czy raczej okrągły? ...............