JAKI POWINNAM NOSIĆ ROZMIAR STANIKA cz. 2

Zaczęty przez zuzia, 30 Kwi 2008, 10:14:59

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zwierzatko_mojej_mamy

no czyli w pasze wlasciwie sie powienien a nie na ciele w koncu cycka na przyklad? to bardzo sie ciesze ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

zuzia

zwierzatko_mojej_mamy

kazdy ma inny ;) hmm no nie wiem no - stare moje sie konczyly tak w sumie to w polowie linii cyckowej po boku (na przyklad 1 cm na linia sutków :D ), teraz sie koncza w koncu cycka tuz pod lub w pasze ;) czyli dobrze? :>

www.annawilk.pl

konwalia

środek pachy u mnie wygląda tak, że pomiędzy dryt a "koniec cycka" wejdzie jeszcze palec i takie staniki sa najwygodniejsze

brawurka

to moje obserwacje na podstawie za dużego stanika, więc może dlatego, ale nawet ciężko mi to sobie wyobrazić, rozlewają się cycki, będę miała mniejsze niż normalnie, nie chce :(

zuzia

Cytat: mayagaramond w 09 Kwi 2010, 09:27:17
Znacie sie na rozmiarowce z melissy? Znajoma z DE chce kupic, jej wymiary to 108 pod biustem i 122 w biuscie.
ja bym celowała w 100E lub F z przedłużką bo melissa na początku jest mega ściśliwa

mayagaramond

Cytat: zuzia w 10 Kwi 2010, 22:48:06
ja bym celowała w 100E lub F z przedłużką bo melissa na początku jest mega ściśliwa

Dzieki!!!
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

jestynka

nabyłam sobie stanik :) w salonie na Mazowieckiej, jestem bardzo zadowolona z doboru i obsługi.
Pani powiedziała , ze "konieczny" ścisk i uwieranie stanika, to mit ;) Szukała dla mnie stanika,który bedzie dopasowany i nie uwierał. Więc mam nowy stanik, którego praktycznie nie czuję, zbiera ładnie wszystko i obwód przylega tak jak trzeba :)
mam rozmiar jak emcia ;)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

suegro

A u mnie się to wszystko przeemigrowalo i znów muszę stanik kupić.

Nosiłam 65 DD, ale teraz muszę chyba 60...E?
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

emcia

Cytat: suegro w 14 Kwi 2010, 13:29:45
A u mnie się to wszystko przeemigrowalo i znów muszę stanik kupić.

Nosiłam 65 DD, ale teraz muszę chyba 60...E?
chyba doszłaś do ostatniego etapu

szelma

suegro, przy zmianach odwodu miska skacze o 2 rozmiary - więc 65DD ma taką miskę jak 60F. Więc jeśli potrzebujesz większą, to 60FF. Tak mi się przynajmniej wydaje.

emcia, dlaczego ostatniego?

emcia

Cytat: szelma w 14 Kwi 2010, 15:23:21
suegro, przy zmianach odwodu miska skacze o 2 rozmiary - więc 65DD ma taką miskę jak 60F. Więc jeśli potrzebujesz większą, to 60FF. Tak mi się przynajmniej wydaje.

emcia, dlaczego ostatniego?
a co jest mniejszego niz 60?
istnieje 55?

szelma

Istnieje. Oczywiście ciężko takie staniki dostać, ale są.

suegro

Cytat: szelma w 14 Kwi 2010, 16:23:21suegro, przy zmianach odwodu miska skacze o 2 rozmiary - więc 65DD ma taką miskę jak 60F. Więc jeśli potrzebujesz większą, to 60FF. Tak mi się przynajmniej wydaje.

dzięki, właśnie nie byłam pewna.  :beer:

Józef Piłsudski

zuzia

jestynka
bo to nie chodzi o to, zeby było ciasno i żebyś nie mogla oddychać, ale przy migracji biustu obwód szybko "luźnieje"

konwalia

ja mam pytanie, ma któras koszulkę z absorbera albo mierzyła? taka level4
ja nosze 65GG/65G

szelma

Mam shockabsorbera level 4. Normalnie nosze 65FF, ale on jest ciasny, wiec mam 70E. Jestem z niego BARDZO zadowolona.

suegro

W takim razie mam do sprzedania dwa staniki 65 DD :)

Józef Piłsudski

szelma

Jeszcze co do shock absorbera - on jest ciasny w sensie tego, że materiał na obwodzie jest mało elastyczny, a do tego podszyty taką taśmą. Więc ta 70-tka jest taka na styk na mnie - 2 cm więcej w klacie i bym nie mogła głęboko odetchnąć. Więc 70-tka jest dla mnie w sam raz - mogę spokojnie oddychać przy wysiłku, a nic mi nie lata. Ale ten obwód może być problematyczny, więc chyba lepiej przymierzyć przed zakupem (ja kupowałam w stacjonarnym Bravissimo).

zwierzatko_mojej_mamy

www.annawilk.pl

suegro

zwierzatko_mojej_mamy a Ty chyba mierzyłaś je u mnie, nie? :)

tak czy siak - zapraszam :)

Józef Piłsudski

zwierzatko_mojej_mamy

www.annawilk.pl

emcia

callja

Cytat: suegro w 15 Kwi 2010, 12:49:13W takim razie mam do sprzedania dwa staniki 65 DD

Hmmmm, kusisz ;)
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /