JAKI POWINNAM NOSIĆ ROZMIAR STANIKA cz. 2

Zaczęty przez zuzia, 30 Kwi 2008, 10:14:59

szelma

abkasia

bo trzeba wiedziec ze ta poliana to jest freya.. :D

a ja nie wiem, bo nei siedze w stanikowym watku i nie znam sie na "dobrych " stanikach... ;) i ich pelnych nazwach... ;D

szelma

Spoko, nauczysz się. Ale tak na przyszłość to wystarczy dopisać do nazwy "stanik" i już wyskakują odpowiednie wyniki.

salsa

abkasia, ale w tym linku ktory wrzuciłaś na dalszych pozycjach chyba nawte 1. strony pojawiają sie staniki.....
pojawia sie link do balkonetki....
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

abkasia

Cytat: salsa w 11 Mar 2010, 13:18:28
abkasia, ale w tym linku ktory wrzuciłaś na dalszych pozycjach chyba nawte 1. strony pojawiają sie staniki.....
pojawia sie link do balkonetki....
jezzzzzzzzzuuuuuuuuuuuuu przeciez wiem ;)
ale spodobaly mi sie te 1 propozycje z imionami , ksiazkami i tak dalej...

justynaaaa2

abkasia uprzedzam, że jak zobaczysz siebie po raz pierwszy w tej polyannie to możesz przeżyć szok :D ja do tej pory mam traumę  :mocking: dla mnie ten stanik jest nr 1 jako zniechęcać do prawidłowego ostanikowania ;)

abkasia

Cytat: justynaaaa2 w 11 Mar 2010, 15:57:25
abkasia uprzedzam, że jak zobaczysz siebie po raz pierwszy w tej polyannie to możesz przeżyć szok :D ja do tej pory mam traumę  :mocking: dla mnie ten stanik jest nr 1 jako zniechęcać do prawidłowego ostanikowania ;)
a jaki polecasz, zebym szoku nie doznala? :D
zeby nie byl za mocno zabudowany?

justynaaaa2

abkasia wiesz może tobie się akurat spodoba ;) ale skoro lubisz skąpe bikini i niezabudowane staniki to raczej nie będziesz w niebowzięta :D na początek ponoć taki zabudowany najlepszy i miękki do tego, ale ja ominęłam ten etap jak ponosiłam godzinę "właściwy" stanik  :crazy: potem jeszcze kilka razy do niego wracałam, ale po chwili rzucałam go w diabły i wylądował na dnie szuflady :blush: kupiłam po prostu stanik 65E usztywniany, żeby mieć poczucie że coś tam dobrego robię ale nie zamierzam się na siłę przestanikowywać ;) i zdaję sobie sprawę, że bułę pod pachą mam nadal ;)

no i te zdjęcie co są w necie to moim zdaniem są nieźle podrasowane, że niby takie mało zabudowane hahaha :rotfl:
ale może tobie akurat przypasuje ta przemiana :thumbup:

abkasia

Cytat: justynaaaa2 w 11 Mar 2010, 17:50:40
abkasia wiesz może tobie się akurat spodoba ;) ale skoro lubisz skąpe bikini i niezabudowane staniki to raczej nie będziesz w niebowzięta :D na początek ponoć taki zabudowany najlepszy i miękki do tego, ale ja ominęłam ten etap jak ponosiłam godzinę "właściwy" stanik  :crazy: potem jeszcze kilka razy do niego wracałam, ale po chwili rzucałam go w diabły i wylądował na dnie szuflady :blush: kupiłam po prostu stanik 65E usztywniany, żeby mieć poczucie że coś tam dobrego robię ale nie zamierzam się na siłę przestanikowywać ;) i zdaję sobie sprawę, że bułę pod pachą mam nadal ;)

no i te zdjęcie co są w necie to moim zdaniem są nieźle podrasowane, że niby takie mało zabudowane hahaha :rotfl:
ale może tobie akurat przypasuje ta przemiana :thumbup:
oooooooo jak ty mnei dobrze znasz!
masz racje... ja rowniez chce miec dobry stanik, ale nie potrzebuje zupelnego przestanikowania... ;D takiego przestanikowania na sile... chce miec wygodny w miare dobrany stanik... ;)
a teraz musze cos kupic, bo nie mam zadnego dobrego... te co nosilam w czasie karmienia teraz sa za duze, a te sprzed ciazy za male... ;D
a jaki model lubisz najbardziej?

justynaaaa2

abkasia ja najbardziej lubię ten
http://www.dopasowana.pl/product-pol-97-Biustonosz-Hestia-balkonetka-black-Panache-Masquerade-4541-.html
mam i czarny i jasny z ramiączkami i jasny bez ramiączek ;)
wyjątkowo zdjęcie w necie pokrywa się z rzeczywistością :)
ja ogólnie wolę balkonetki, bo plunge mam puste na górze  i robią mi się dzioby mimo tego, że jest usztywniany ;)
chciałabym ten zobaczyć na żywo
http://www.dopasowana.pl/product-pol-1340-Biustonosz-Tiffany-orchid-Panache-Masquerade-5431-.html
bo niby plunge ale o kroju jednolitym więc może będzie dobry dla mnie no i kolor ma fajny :) choć te kolory na zdjęciu to też lekko przekłamane w większości :(

mobka

justynaaaa2

mobka ale ty lubisz miękkie ;)
ja nie mogę nawet na nie patrzeć na zdjęciach, bo co z tego że kolor i wzór ładny jak fasonowo maszkaron  :blush:
kwestia upodobań jak sądzę :)
dla mnie biust widoczny w bluzce musi mieć okrągły kształt a taki wg mnie da się uzyskać w miękkim staniku tylko biustem pełnym na górze ;D

mobka

Cytat: justynaaaa2 w 11 Mar 2010, 19:25:44w miękkim staniku tylko biustem pełnym na górze

Tez tak kiedys myslalam. ale duzo od fasony zalezy. Freya ma b. fajne fasony, wlasnie takie, jak ten co wkleilam wczesniej. bardzo ladnie biust ksztaltuja. Ja kiedys mialam biust typowo stozkowy i nie moglam na niego w miekkich stanikach patrzec. Po jakims czasie (jeszcze przed ciaza) zaczal wygladac znacznie lepiej :D Choc wiadomo, musialby byc sporo wiekszy i pelniejszy, zeby wygladac tak jak u modelki na zdjeciu :D

dragonfly

zawsze jak widze tylul tego watku to sobie mysle "jak to jaki? wlasciwy! " ;D

abkasia

justynaaaa2dzieki za wyczerpujaca odpowiedz i wskazanie fajnego stanika, ten 1 bardzo mi sie podoba :D :beer:

salsa

Abkasia - ja tez nie zdzierżyłam polyanny (zresztą okazało sie ze ja nie mogę panache) i zaczęłam od miękkich freya

niemniej pytałaś o najlepszy stanik migracyjny i chciałam CI pokazać model - czyli wysokie boki - im lepszy stanik migracyjny tym szybciej pożądany efekt i można zacząc szaleć zamiast miesiącami zbierać cycki spod pach :P

coś za cos

do migrowania tylko miękkie !

inkageo

A mnie nic nie zmigrowało, a mam pollyannę, czuję się oszukana :D
Imagine there is no hate

salsa

Cytat: inkageo w 12 Mar 2010, 09:30:37
A mnie nic nie zmigrowało, a mam pollyannę, czuję się oszukana :D

a co Ci miało migrować, jak ty grama tłuszczu nie masz na ciele? żebra Ci miały zmigrować czy jak ?? :D

inkageo

Imagine there is no hate

salsa

Cytat: inkageo w 12 Mar 2010, 09:40:17
Oj tam, oj tam :D Oszukali mnie :D

jak nic trzeba wytoczyć im proces o odszkodowanie :D

inkageo

W nowym Twoim Stylu jest artykuł o stanikach, ale jeszcze nie czytałam.
Imagine there is no hate

abkasia

Cytat: salsa w 11 Mar 2010, 23:02:25
Abkasia - ja tez nie zdzierżyłam polyanny (zresztą okazało sie ze ja nie mogę panache) i zaczęłam od miękkich freya

niemniej pytałaś o najlepszy stanik migracyjny i chciałam CI pokazać model - czyli wysokie boki - im lepszy stanik migracyjny tym szybciej pożądany efekt i można zacząc szaleć zamiast miesiącami zbierać cycki spod pach :P

coś za cos

do migrowania tylko miękkie !

ja nie uzylam slowa migracyjny, bo wogle nie wiedzialam, ze cos takiego istnieje :D

pozatym nei chce, zeby mi piersi wyemigrowaly :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

ja nie mam cyckow pod pachami.. ;D

sobieska

a ja mam...  :zly: wyszlo mi bokiem zle noszenie stanikow ewidentnie...

a bylo tak,
po naszych dyskusjach stanikowych stwierdziłam, że spróbuje- kupiłam piękny gorset na ślub, rozmiar 65 d i okazało mi się, ze cycyki mi wypłynęly.. :D mam więszky rozmiar jednak :D pojechałam do dopasowanej, żeby go wymienić na coś dopasowanego i po godzinie mierzenia nie znalazłam nic....niesttey pani, która mnie obsługiwała przynosiła mi rozmiary jakie bądź, mam wrażenie od czapy zupełnie i w końcu chyba o mnie zapomniała, bo po kilku minutach oczekiwania na możwliwosć konsultacji cyckonosza, która na moje oko był w miarę dopasowany- o tym, żeby mi się podobał estetycznie już zapomniałam, byłam skupiona na wygarnianiu i wygarnianiu i wygarnianiu i upychaniu.. no i niesttey na cyckach pod pachami, ktore podnosily mi delikatnie nawe rece!!!! szoook, masakra, a jestem chyba dość szczupla w ramionach i pod nimi, ale no niestety nie upilnowalam i wyrosły mi wałeczki obrzydliwe... no i tak sie skończyła moja przygoda.... podziekowałam poprosiłam o zwrot kasy i tyle... a tak chciałam mieć coś dopasowanego... pójdę chyba w to drugie miejsce polecane przez zuzie... moze ktoras forumka ma ochote na kawę i mierzenie cyckonoszy w moim towarzystwie? :blush:

Dodany tekst: 14 Mar 2010, 21:13:27

Cytat: justynaaaa2 w 11 Mar 2010, 18:51:26http://www.dopasowana.pl/product-pol-1340-Biustonosz-Tiffany-orchid-Panache-Masquerade-5431-.html

justynaaa mierzylam go i w moim przypadku potwornie spłaszczył cycki, jak bym nic nie miała.. tak jakoś śmiesznie, od dołu płaskie od góry potop...

konwalia

sobieska skoro poznań, to warto przejśc sie do yoshi jeszcze

zuzia

sobieska
ja się mogę wybrać tylko musiałabyś sie zdecydować na ukazanie biustu oczom także męskim (co prawda dopiero 9-miesiecznym, ale zawsze ;))

Dodany tekst: 14 Mar 2010, 22:23:03

Cytat: salsa w 11 Mar 2010, 23:02:25ja tez nie zdzierżyłam polyanny (zresztą okazało sie ze ja nie mogę panache)
koleżanka chyba coś kręci :knuje: