JAKI POWINNAM NOSIĆ ROZMIAR STANIKA cz. 2

Zaczęty przez zuzia, 30 Kwi 2008, 10:14:59

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mobka

Jusia jakim cudem na wydechu masz wiecej niz na wdechu? :D

vobi

czesc terazja, a Ty jaki nosisz rozmiar?

jusia

mobka :) porąbało mi się oczywiście na wydechu (74 pod biustem w biuscie 88) i co dalej?
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

mobka

Cytat: jusia w 25 Cze 2010, 14:32:06
mobka :) porąbało mi się oczywiście na wydechu (74 pod biustem w biuscie 88) i co dalej?

Ja bym spróbowala 65e i to raczej z angielskiej rozmiarowki.

jusia

Cytat: mobka w 25 Cze 2010, 14:58:46
Ja bym spróbowala 65e i to raczej z angielskiej rozmiarowki.
e???? to duzy jakis chyba? a jaki model?
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

mobka

Wiesz co z modelem bedzie ciezko, bo ja cie na zywo nie widzialam, tu moze niech dziewczyny bardziej pomoga, bo ja nie wiem, jaki masz ksztalt tego biustu i gdzie go masz ;)

Poszlam az sie sama zmierzyc w tym momencie i mam 82/90 w biuscie i 65e jest na mnei dobry, 65dd sa juz male. Przy twoim obwodzie mozna spokojnie do 60 zejsc, ale na poczatek wez sobie 65. Przed ciaza nosilam 60tki, ale teraz sie juz nie dopne, a romiar pod biustem mialam jakis chyba do twojego podobny.

Ja lubie staniki Frei, ale sa dziewczyny co panache preferuja. Ja na razie na dobre na mnie panache nie trafilam. Z Frei pmoze pollyanne sprobuj?

szelma

Niby na Lobby polecają Pollyannę na początek, ale to też zależy, czy Ci Freya podpasuje czy nie. Różnica między Freyą i Panache jest w fiszbinach - niektorym pasują krótki Freyi, a innym długie Panache. Ja jestem freyowa - fiszbiny w Panache kończą mi się w połowie pleców ;). Więc najlepiej gdybyś mogła gdzieś zmierzyć obie firmy i zobaczyć, którym jesteś typem fiszbinowca :).

inkageo

Imagine there is no hate

elve

zwierzu, gdzie ty ta czerwoną dame kier zamawiałaś i jaki to było rozmiar?

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

konwalia

dragon ja nie znam, bo to nie moja rozmiarówka jak przeglądałam go sobie na stronie

dragonfly

Cytat: konwalia w 04 Lip 2010, 11:06:02
dragon ja nie znam, bo to nie moja rozmiarówka jak przeglądałam go sobie na stronie

no wlasnie, czy rozmiarowka jest "normalna"? bo tu nie mam w zadnym sklepie a zamawiac 5 na raz mi sie nie widzi ;D

aniak1211

Cytat: jusia w 24 Cze 2010, 22:47:21widze ze podobne rozmiary ma aniak, ale ja jeszcze chce wiedziec, jaki model mam wybrac, czytalam cos o tych migrujacych, to co od takich mam zaczac?

Ja do tej pory nie mam "dobrego" stanika :D
Mierzylam w UK 65D i chyba DD czy E
ale te modele byly dziwne dla mnie,
teraz kupilam sobie 70 C na rynku za cale 22 zl :D
Nosze i jest nawet wygodny,ale wydaje mi sie ze to jeszcze nie to,
szkoda mi wywalic kupe kasy na zly stanik;)
Jak wroce do UK to dalej bede mierzyla staniki,moze cos upoluje :D

Anupka

Zarzucono mi wczoraj noszenie złego rozmiaru biustonosza na sukienkowym, więc posłusznie przychodzę na doświadomienie...

Chociaż szczerze muszę napisać, że ja nic niestosownego nie widzę... w takim sensie, ze wciąż po praniu zapinam biustonosze na ostatnią haftkę, a w ciągu dnia (kiedy się rozchodzi) zdarza mi się przepinac na haftkę drugą ;D

Miski też nie wyobrażam sobie większej - ta, którą mam obecnie jest już tak wielka, że (autentycznie) zakładam sobie ją na głowę!  :crying:  No i najważniejsze -cycki nie wylewają mi się z niej... są dni, że mam wrażenie, że ich tam muszę poszukać ;) I kurna, te biustonosze już zaczynają wyglądać spod kiecek, więc większe chyba mi wylądują pod szyją...

Nie wiem co tam zobaczyłyście nie tak na tych fotkach.. sukienka też nie jest za ciasna w cyckach... Moja pierwsza myśl po założeniu była taka: rozmair większy i już byłaby za duża w cyckach..

biustonosz, który mam pod sukienką ze zdjęcia to Pannache Superbra inferno, rozmiar z metki: UK 34F, EUR 75F, F 90F

Przed chwilą zmierzyłam. 83 pod cycem, 102 w cycu.  :crying: Czyli: noszę dobry rozmiar, czy zły?

I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth...

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mayagaramond

Anupka - nie znam sie na tyle na stanikach i nie mam tez sokolego wzroku, zeby dostrzec na tych zdjeciach zle dobrany stanik.

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

mobka

Cytat: Anupka w 15 Lip 2010, 10:36:36Nie wiem co tam zobaczyłyście nie tak na tych fotkach.

Ja zauwazylam i juz pisze :D Mam wrazenie, ze slabo ci te cycki ten biustonosz podtrzymuje. Ale moze zdjecie przeklamuje. Musialabys z boku bardziej zrobic. A co do rozmiaru, to zaraz rzuce okiem,ale tu te wiekszobiusciaste moglbyby sie wypowiedziec.

Co do wychodzenia z sukienek biustonoszy, to moze poszukaj jakis mniej zabudowanych krojow? Inferno z tego co kojarze jest bardzo zabudowany. Ale ja sie na panache nie znam ;D

Dodany tekst: 15 Lip 2010, 10:51:18

Bra fitter pokazuje, ze rozmiar masz dobrze dobrany, ale ja mu srednio wierze. U mnie ostatnio 70A pokazal, ale widze, ze dizsiaj sie juz naprawil i takich bzdur nie pokazuje ;D

Moze po prostu z modelami musialabys pokombinowac. Z Zuzia pogadaj, ona ma spory biust i raczej bardzo dobrze dobrane staniki :D

salsa

Anupka jeśli masz 34 FF to masz dobrze dobrany a fotka źle wyszła :D

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

Anupka

Mam 34 F (z jednym F).. czyli jednak źle?
I`m looking strange in the mirror of truth, I`m not immortal I`ve lost my youth...

salsa

Cytat: Anupka w 15 Lip 2010, 15:40:53
Mam 34 F (z jednym F).. czyli jednak źle?

kurde no niby zle ale mowisz ze cycka czasem szukasz w tym staniku - moze Ty sobie tych cycków nie wpychasz dobrze do stanika?
moze powinnas zajac sie migracją i kupić stanik z bokami do migracji a potem sie bawić w Inferno?

ale moze byc tez tak ze 34 FF czy F to zły pomysł i powinnaś miec 32 G ???

wez no załóz stanik zrob foty i puśc mi na maila

Angie

Anupka a inferno trzyma Ci biust w staniku. Ja nie mogę go nosić,
bo mimo iż rozmiar dobry, to cycki wychodzą mi do góry ;D
Tak jest też z innymi typu plunge.

Lwica

Czytałam czytałam mierzyłam się i ostatnio kupiłam stanik pierwszy raz w życiu 75!! Ale DD większych nie posiadali  :crazy: i powiem wam, pierwsze dni to masakra czułam non stop stanik. Teraz nie wyobrazam sobie innego obwodu, jak założyłam moje inne staniki to tragedia taka różnica. Ale z tą miseczką nie trafiłam na bank bo mi uciekają i wyskakują hihihi. A znowu kasy teraz brak więc musiałam zadowolić się promocją w Tesco na bieliżnie. CO ja za miseczke powinnam mieć az sie boje myśleć?? w piersiach mam 98 cm
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

salsa

Lwica

Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

salsa

z brytyjczyków :32 (70) F a jak rozciągliwy to 30 (65) G, jeśli ciasny to 34 (75) E

z Polskich spróbuj 75 E lub nawet F niemniej mysle ze zejdziesz do 70 G