mam i ja - i suknię i problem z dodatkami

Zaczęty przez ewdomaga, 25 Kwi 2008, 22:36:53

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

bozena.dp

zuzia dzięki :)
ja też nie żałuję, że was posłuchałam ;)

zuzia

Kasia

dziewczyny na Bemowie vis a vis Latisany jest REWELACYJNY jubiler ze srebrem

takiego wyboru to jeszcze nigdzie nie widziałam a w ostatnim czasie odwiedziłam wiele wiele biżuteryjnych sklepów

ja tam upatrzyłam sobie idealne kolczyki, no prawie idealne, bo część kryształków/cyrkonii była w kolorze bursztynowym/miodowym

ewdomaga

bożena, anulla, Kasia dzięki. komplety są piękne. mam nadzieję, ze w rzeczywistości wyglądają tak jak na zdjęciach albo i lepiej. porozglądam się jeszcze po sklepach, bo wiadomo - widzi się co się bierze, jeśli to nic nie da, to pewnie zamówię przez internet.
Kasia - niestety do Warszawy mam 250km, więc odpada spacer po Bemowie.  :(

dagi

Kasia polałam Ci za namiar na jubilera, bo ja chodzę i chodzę i nic ciekawego nie mogę znaleźć  :drunk:
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

Kasia

dagi81 zajrzyj tam i najlepiej powiedz paniom czego szukasz
to one wtedy będą szukać i kombinować no i nie raz mają coś nie wystawione

tam nie od razu wszystko wpada w oko ;)

jak byłam ostatnio to panie wzięły ode mnie nr telefonu i powiedziały że jak coś znajdą to dadzą znać

no i dzisiaj dzwoniły ze cos dla mnie mają :)

w poniedziałek zobaczę co :)

magdi29

Nie wiem w jakim stylu masz suknię ale ja wybrałam coś takiego choć zdjęcie nie oddaje ich urody.
No i oczywiście już bez naszyjników aby nie było za dużo bo miałam mocno zdobioną górę sukni.

ewdomaga

Wklejam zdjęcie mojej sukni. Już sama nie wiem, czego chcę. Teraz myślę o dużych zwisających kolczykach i łańcuszku z widocznym wisiorkiem. W ogóle to czasu coraz mniej a ja oprócz zamówionej sukni i butów nie mam nic. I co gorsze, nie mam nawet pomysłu. Jeśli chodzi o welon to chcę dwuwarstwową mgiełkę do bioder. aha, moja suknia ma być biała.

karolkaw11

WOW WOW  ale kiecka!!! brawo
pomysł z dużymi zwisajacymi kolczykami jest ok, mogłby nawet nawiązywać kształtem do sukienki, poszukam...
???

mika

jaka śliczna!!!! bukiet proponuję berło z kalli ze storczykami może.. takie żeby było można na ręcę położyć

ewdomaga

karolka, mika dzięki. piwko na ten gorący dzień się wam należy.
mika mogłabyś wkleić zdjęcie takiego bukietu? nie wiem czy się przekonam, nie jestem pewna czy by mi taki odpowiadał.

mika

już szukam bukietu, moim zdaniem nie może być to nic zwisającego bo suknia jest na dole dość strojna i zatraci swój charakter jak tam dodatkowo będzie Ci jeszcze coś zwisać... proponuję coś takiego

mika

ewdomaga

szczerze to nie przepadam za kaliami, tzn. w bukietach pm podobają mi się, ale... ja się z kaliami w bukiecie nie widzę.
mika a co powiesz na ten?

mika

w tym pierwszym bukiecie ode mnie są frezje nie kalle, w trzecim storczyki a w czwartym jest wszystko... ten od Ciebie bardzo ładny ale w nim są piwonie, a po Twoim suwaczku widzę że ich nie będzie

zuzia

ewdomaga,
kolczyki śliczne, ale ja jestem za prawdziwą biżuterią na ślub :)

ewdomaga

znalazłam ładne bukiety. myślicie że by pasowały? chyba mój wątek powinien być w przygotowaniach bo nie tylko biżuterii szukam.

niewiemjaka

ewa obydwa bukiety sa absolutnie piękne :)
ja chyba jednak pojde w konserwatyzm czyli w bialy bukiet jako typowo slubny ;)

zastanawiam sie tylko czy nie lepiej rozgryzc jakie to kwiaty i czy kwiaciarka bedzie wtsanie taki bukiet Ci wykonac.. jak to z nimi jest? czy one maja dostep do tych wszystkich kwiatow?

p.s. ewa przenies wątek do stylizacji koniecznie! ;)

ewdomaga

dzięki niewiemjaka. właśnie od kilku dni zbieram się żeby go przenieść.

Cytat: niewiemjaka w 16 Cze 2008, 23:30:16
ja chyba jednak pojde w konserwatyzm czyli w bialy bukiet jako typowo slubny ;)

ja też chcę ten pierwszy mieć biały, ten drugi z różem albo cały w różu
a jeśli chodzi o kwiaty w bukietach to dzięki za sprowadzenie na ziemię, ciągle zapominam o tym, że nie wszystkie kwiaty są  w sierpniu dostępne. tak w ogóle to chodzi mi o ogólny wygląd bukietu - taki jak na zdjęciach.