mam i ja - i suknię i problem z dodatkami

Zaczęty przez ewdomaga, 25 Kwi 2008, 22:36:53

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

ewdomaga

OMG właśnie zauważyłam, że zostało mniej niż dwa miesiące. ratuuuuuuuuunku!!!!!!!!!!!   what  ;D

niewiemjaka

ewdomaga

nadal szukam biżuterii. myślę o kryształkach Svarowskiego, ale nie tych opalizujących. zastanawiam się, czy będzie je widać.

ewdomaga

kupiłam dziś takie oto kolczyki. spodobały mi się. nie jestem jednak pewna czy będą odpowiednie do mojej sukni. co sądzicie o nich?

mona_liza

wredotka

ja tez nie, ale bukiety sa extra, szczegolnie ten drugi.

ewdomaga

dzięki. miałam problem z internetem, dlatego zdjęcie się nie dodało. mam nadzieję, że tym razem się uda. zdjęcie nie oddaje koloru i uroku kolczyków. wyszły ciemniejsze niż są w rzeczywistości.

zosia2007

ewdomaga
jak mam byc szczera to nie bartdzo mi się podobaja twoje kolczyki, ale to tylko moje zdanie

Kasia

kolczyki ładne ale ... na codzień

poszukałam bym jeszcze jakiejś alernatywy :)

niewiemjaka

a ja uwazam ze nie sa na codzien i wygladaja fajnie, delikatnie a zarazem elegancko, na pewno beda przykuwac oko,
ja jestem ZA, no chyba ze sama wolisz cos bardziej ozdobnego (np z wieksza iloscia drucikow, kamyczkow itd)

ewdomaga

dzięki za opinie. to zdjęcie było wielokrotnie zmniejszane, żeby je tu zamieścic i dlatego kolczyki nie prezentują się tak jak powinny.
mierzyłam wiele z kryształkami, ale jakoś nie wyglądały rewelacyjnie, no może jeszcze nie trafiłam na te właściwe. będę szukać dalej.
wezmę te na pierwszą przymiarkę i jeśli będą pasowały, to zostanę przy nich. zobaczymy.  :)