Magdarynka z kokiem na glowie

Zaczęty przez magdarynka, 03 Kwi 2008, 17:39:55

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Annnia

Demetrios 943 to moja suknia-faworytka. Jeszcze nie zamówiam... boję się, że może jest trochę zbyt firankowa i ten tył z kokardą... i oczywiście jak podpiełaś tren? Czy koronka na szyji nie drapie i w ogóle czy można się w tym kroju sukni swobodnie poruszać, siedzieć, tańczyć? Jeżeli to nie kłopot wyślij mi proszę jakąś fotę jak suknie w rzeczywistości się układa. Z góry dziękuję.

Cytat: magdarynka w 03 Kwi 2008, 17:39:55
Drogie forumowe ekspertki pozwole sobie was troszke pomeczyc :D Moja suknia to demetrios 943, buty juz mam jeszcze bez fotek ( nadrobie ) pelne na niewielkim obcasie, jasny krem. Kwiatki ecru + fiolet, tylko jakie juz sama nie wiem :o Najwiekszy problem mam z bizuteria, pojecia nie mam co tu pasuje. POMOCY!

W zwiazku z tym ze doczekalam sie aparatu moge pochwalic sie butami. Po ciezkich przejsciach zdecydowalam sie na takie.....troche babcine ;) Najwazniejsze ze obcas jest niewielki i wygodny
Co do kolczykow to mam ogromne watpliwosci, ale coz kupilam i pozamiatane :(

magdarynka

Annnia suknia firankowa nie jest a kokarde a tylu mozna odpiac. Koronka na szyi nie przeszkadza za to rece mialam troche podraznione od ocierania o suknie ( aplikacje ). Trena podpiełam w jednym punkcie tuz pod pupa  ;;) Ja czulam sie w niej bardzo dobrze, szalalam na parkiecie cala noc  :D Kilka zdjec wysle na pw
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Annnia

Dziekuje za szybka odpowiedz. Uspokoiłaś mnie, bo bałam się że może zniezbyt wygodnie się w niej tańczy i ogranicza ruchy. Sukienka jest na tyle oryginlna, inna niż wszytkie, że raczej się na nią zdecyduje.
Aaa.. i jeszcze jak byś mogła napisac, czy miałaś jakiś szal, cokolwiek na ramiona? Do tej sukienki chyba tylko jakiś gładki szal pasuje, ale może miałaś jakieś fajne inne rozwiązanie. Mój mail( gibgib@o2.pl ) Z góry dzieki za każdą informację.

magdarynka

Annnia swinka jestem, zapomnialam wyslac Ci zdjecia  :shy: Milam slub w czerwcu wiec zakrywanie sie bylo zbedne. Wprawdzie ta sukienka ma mocno wykrojony dekold na plecach ale mialam dlugi welon ktory ta golizne zakrywal. Zaraz cos wkleje

magdarynka

Tak to wygladalo

zuzia

magdarynka
masz zakaz pokazywania zdjęć! bo wpędzasz ludzi w kompleksy.

magdarynka

Cytat: zuzia w 17 Lis 2008, 09:18:33
magdarynka
masz zakaz pokazywania zdjęć! bo wpędzasz ludzi w kompleksy.
zuzia no co ty !!! Idz sobie popatrz na foty z slaskiego zlotu, od razu bedzie Ci lepiej  :point_lol:

tachogti

magdarynka co to za kosciol?  what
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

magdarynka

To jest Bazylika Mniejsza pod wezwaniem Wniebowzięcia Najświętszej Marii Panny w Sosnowcu, ufff !

tachogti

O! Świetnie na zdjeciach wyglada :) Musze tam sie udac w celach zwiedzalniczych!
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

magdarynka

Polecam piekny kosciol, taki klimatyczny. Obraz w glownym oltarzu jest dzielem Wlodzimierza Tetmajera brata "tego" Tetmajera

Annnia

Baaaardzo fanie!!!  widze, że nie ma sie co bać o oganiczenie ruchów:) A kościół niesamowity, rewelacja!!!

atrament.owa

Ale miałaś boski welon!!!
I całość super  :ok:

rilla

w ogóle Magdarynka bosko wyglądałaś... wszysko dobrane idealnie... aż miło wracać do tych zdjęć

magdarynka

Cytat: rilla w 17 Lis 2008, 21:32:22
w ogóle Magdarynka bosko wyglądałaś... wszysko dobrane idealnie... aż miło wracać do tych zdjęć
:shy: dziekuje  :drunk:

MagdaG

magdarynka a gdzie miałaś wesele (pewnie już pisałaś, ale jakoś nie zauważyłam):) A tak w ogóle jak patrzę na ostatnie zdjęcie to mam wrażenie, że Cię znam z widzenia:)

magdarynka

Cytat: MagdaG w 18 Lis 2008, 10:30:05
magdarynka a gdzie miałaś wesele (pewnie już pisałaś, ale jakoś nie zauważyłam):) A tak w ogóle jak patrzę na ostatnie zdjęcie to mam wrażenie, że Cię znam z widzenia:)
No pisalam  ;) w 'belvedere". Moze sie znamy z widzenia, kto to wie  :hihi: