Magdarynka z kokiem na glowie

Zaczęty przez magdarynka, 03 Kwi 2008, 17:39:55

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Majeczka

Dla mnie upiecie bardzo ciekawe, nie widzialam jeszcze takiego. tylko u Ciebie w polaczeniu z kokarda jakos za duzo tego. Nie mozna podpiac nie robiac az tylu marszczen??? Nie wiem czy dobrze sie wyraze, ale mi proponowano proste podpiecie, zlapac tren mniej wiecej w polowie i podpiac go na guziczek pod tyleczkiem. moze tak bedzie lepiej
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Kasia

dla mnie to podpięcie jest bardzo ładne chociaż zdjecie za małe i dobrze nie widzę :)

Chermelle

Cytat: magdarynka15 w 27 Maj 2008, 19:45:34
Wlasnie wrocilam, jak dla mnie jest beznadziejnie. Zdjecia z przodu brak, tren podpiety do d....y >:(

no do d..y podpiety bo do plecow czy szyi  lol lol lol byloby dziwnie
a tak w ogole to mi sie podoba taki pofalowany dzwonek, ale jesli myslals o czyms innym to moze da sie cos zrobic

miki39_2005

osobiście bardziej podobało mi się pod spód, tak jak było na pierwszych zdjęciach ale tak tez nie jest źle, nie ma się co załamywać:) a nie da się jeszcze tego podpięcia zmienić?

miki39_2005

jak dla mnie jest beznadziejnie (...) tren podpiety do d....y >:(

co sprawiło, że jesteś taka zdołowana? wg mnie wyglądasz naprawdę nieźle

rozanamama

A czemu ja nie widzę zdjęcia magdarynki?

magdarynka

Cytat: Chermelle w 27 Maj 2008, 23:07:12
Wlasnie wrocilam, jak dla mnie jest beznadziejnie. Zdjecia z przodu brak, tren podpiety do d....y >:(

lol lol lol co racja to racja, piwko dla ciebie za poprawe humoru :drunk:

miki39_2005

Madziu a masz wszyte wkładki z przodu czy znalazłas jakiś super biustonosz? Bo ja miałam duży problem z kupnem biustonosza, który by się nadawał. Udało mi się kupić na allegro ale nie wiem czy część  miseczek nie będzie prześwitywać spod koronki z przodu. Może uda się wszyś jakieś wkładki?

Chermelle

Cytat: magdarynka15 w 28 Maj 2008, 07:17:20
Cytat: Chermelle w 27 Maj 2008, 23:07:12

lol lol lol co racja to racja, piwko dla ciebi za poprawe humoru :drunk:

Tez sie napij coby sie nei przejmowac  :drunk:

magdarynka

miki39_2005 czesc  :) Mam biustonosz. Trzeba wszyc w sukienke tzw. szlufki bo dekold na plecach jest gleboki i biustonosz moze wymykac sie z pod kontroli, ale o tym wiedzialam. Niestety z przodu dekold tez odrobine musi byc zszyty bo stanik troszke wystaje. I tyle.

magdarynka

Cytat: miki39_2005 w 28 Maj 2008, 12:47:03

nie wiem czy część  miseczek nie będzie prześwitywać spod koronki z przodu. Może uda się wszyś jakieś wkładki?
Jesli tylko nie masz gorsetu pod szyje to bedzie dobrze  ;) Mnie babeczki z salonu zaproponowaly lekkie przyszycie stanika tak aby sie nie przemieszczal, i chyba sie na to zdecyduje.

miki39_2005

nie no gorsetu nie mam ;) ale zamęczam Cię pytaniami bo jesteś tutaj chyba jedyną osobą która ma tą samą suknię i do tego już po przymiarce:) no mam nadzieję że będzie OK, stawiam piwko :drunk:

magdarynka

Dobra, obiecalam to wklejam
Fryzura sie troszke rozpada bo w trakcie czesania probowalysmy roznych opcji a potem ja ciagle ja macalam  ;) Grzywka nie jest wymodelowana wiec prosze sie jej zbytnio nie przygladac.
A makijaz, hmm..... Swiece sie okropnie i to jest do poprawk,i z tym ze to pewnie efekt biegania po miescie. Pomadke zjadlam calkowicie, rzesy mam posklejane. Czy mnie sie wydaje czy wygladam jak mis panda ???

zosia2007

Magdarynka koniecznie zmien podklad i roz. Przepraszam za to co teraz napisze ale na trzecim zdjeciu od gory wygladasz jakbys miala dwie promieniujace od nosa kreski - troche jak barwy wojenne.
Oczy nie wygladaja zle tylko wydaje mi sie ze makijarzystka troche za wysoko tym cieniem pociagnela.

Za ty fryzura super jak dla mnie. Uwielbiam takie hiszpanskie koki

salsa

no, wreszcie świetny fryz na pierwszej probie, bardzo ładne uczesanie:)
tylko mejkap za bardzo błyszczy sie na twarzy, koniecznie miej pryz sobie chusteczki matujace:) a i cos z policzkami zrób, chyba zle masz nałozony róz, do nosa robią sie dwa placki:P w ogole masz ładne rysy twarzy - trzeba tyle tego różu tam?

fryz piekny!

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

kathrines

Taki koczek bardzo ładnie podkreśla Twoja urodę a jeszcze jak będzie wycackany w dniu ślubu to fiu fiu.
A co do makijażu to zgadzam się z dziewczynami, bardziej matowo i mniej różu na policzkach i będzie super!

rubin04

Ja też chcę taki koczek!!! Buuu... Ja tez, ja też ja też!!! No bardzo mi się podoba.

na makijazach się nie znam ale nie powalił mnie jakos na kolana, wydaje mi sie chyba ciut za mocny czy cos.. Sama nie wiem...

ale fryzura - bez zarzutu!

magdarynka

Cytat: rubin04 w 05 Cze 2008, 15:32:20
Ja też chcę taki koczek!!! Buuu... Ja tez, ja też ja też!!! No bardzo mi się podoba.

na makijazach się nie znam ale nie powalił mnie jakos na kolana, wydaje mi sie chyba ciut za mocny czy cos.. Sama nie wiem...

ale fryzura - bez zarzutu!
No mnie ten makijaz tez nie powala ale coz...

emcia

Fryzurka fajna, na makijażu się nie znam.

tachogti

Fryzura superancka :D bardzo mi sie podoba!
Ale w makijazu wygladasz jakbys wracala od makijazystki biegiem przez pustynie ;)
Ladna dziewczyna z Ciebie wiec sie nie obraz ale zeby podkreslic atuty swe twarzowe zmien kolorystyke rozu i umiejscowienie i zrob cos zeby bylo matowiej :)
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

elve

Fryzura świetna. Nic nie zmieniaj!

Na makijażu się nie znam. Ale powinno być coś bardziej kryjącego i matującego. Na ślubie/weselu będzie więcej niż tylko bieganie po mieście. Nie daj sobie wmówić, ze w dniu ślubu będzie lepiej, próbny jest po to też żeby przetestować trwałość makijażu!
Te kolorki co masz na oczach to sprawiają, że robisz się różowa. Ja też tak mam z opalizującymi, szarawymi cieniami.

magdarynka

Dzieki dziewczyny za uwagi, co do fryzury to sie z wami absolutnie zgadzam  ;) Niestety z waszym zdaniem na temat makijazu tez  :(  Wszystkie uwagi zapamietalam i bede meczyc ta dziewczyne zeby zrobila jak nalezy. Wlasciwie to kiedys sie u niej juz malowalam i z podkladem bylo wszystko w porzadku ???

tachogti

magdarynka15 moze sie moda makijazowa zmienial bo Ty nie pierwsza jestes zrobiona na swiecaco :P wiesz jakis nowy trend  czy cos  ;D
Typical sharp-shooting, hard-drinking, katana-wielding, happily divorced housewife :P

magdarynka

Cytat: tachogti w 06 Cze 2008, 13:35:44
magdarynka15 moze sie moda makijazowa zmienial bo Ty nie pierwsza jestes zrobiona na swiecaco :P wiesz jakis nowy trend  czy cos  ;D
Usilnie na nas lansowany  :D

elizapj

b. ladny fryz...:) tyl, wg mnie nazwany precel, wg jakiejs innej klientki w salonie wiatrak, sama rozwazam dla siebie:)
nie wiem czy Twoj dokladnie tak sie zawija jak moj hahah, zdjecia malutkie, ale pomysl chyba ten sam:)