Magdarynka z kokiem na glowie

Zaczęty przez magdarynka, 03 Kwi 2008, 17:39:55

magdarynka

Drogie forumowe ekspertki pozwole sobie was troszke pomeczyc :D Moja suknia to demetrios 943, buty juz mam jeszcze bez fotek ( nadrobie ) pelne na niewielkim obcasie, jasny krem. Kwiatki ecru + fiolet, tylko jakie juz sama nie wiem :o Najwiekszy problem mam z bizuteria, pojecia nie mam co tu pasuje. POMOCY!

W zwiazku z tym ze doczekalam sie aparatu moge pochwalic sie butami. Po ciezkich przejsciach zdecydowalam sie na takie.....troche babcine ;) Najwazniejsze ze obcas jest niewielki i wygodny
Co do kolczykow to mam ogromne watpliwosci, ale coz kupilam i pozamiatane :(
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

kathrines

Super wyglądasz i ta kokarda z tyłu :)
Tak będziesz miała podpięty ten tren?

zwierzatko_mojej_mamy

ooo niedoszla rubinowa sukienka :D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

mika

oooo ja cie ale ładnie!!!!! Rubinek (za przeproszniem) tak ładnie się nie prezentował w tej sukni, lepiej w Liadore
a Ty wyglądasz bosko!!

magdarynka

Co do trenu to zobacze jak wyglada troszke wyzej podpiety. A jaka fryzure proponujecie?

abaco

slicznie wygladasz!!! tylko tren moglby byc troche inaczej podpiety :P
a co do bizuterii to moze jakies dlugie kolczyki? (nie wiem znawca nie jestem :P)

magdarynka

Kurcze wiem ze ten tren kiepsko wyglada, mam nadzieke ze mozna go ladniej ulozyc

Majeczka

Zapytaj pania w salonie o takie 'rabatkowe' podpiecie.spina sie np. w trzech miejscach. moze lepiej bedzie sie ukladalo??
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

magdarynka

To jest podpiete w trzech miejcach ::) ::)

cumberland

magdarynka15, z biżu tylko kolczyki, długie, zwiewne, "latające", z kilku "nitek" ;) perełki albo swarovsky, suknia - mimo że koronkowa jest dość wyrazista, więc z biżu bym nie szalała,
bezwzględnie nic na szyję
zastanowiłabym się jeszcze nad biżuterią we włosach nawiązująca do kolczyków, dziewczyny gdzieś tu pokazywały piękne spinki takie a'la broszki do włosów, można w tę stronę pokombinować ;)

a kolczyki coś w klimacie tych wklejonych

magdarynka

A ja mysle o tych, tylko czy ktos je widzial na zywo? Czy one faktycznie sa takie ciemne? I czy pasuja?

kathrines

Mandarynka dla Panny Młodej wolę coś jasniejszego, dla mnie ślub to ślub a takie kolczyki to na każda inną okazję mogę włożyć :)

magdarynka

Musze zobaczyc w sklepie bo na zdjeciu sa faktycznie ciemne :(

cumberland

magdarynka15 szczerze to ten wzór nie bardzo mi do Twojej sukni pasuje, ale jeśli chcesz mieć kolorową biżuterię to proponuję te kryształowe nitki tylko w wersji pastelowy fiolet, efekt może być co najmniej zadowalający ;)

magdarynka

Cytat: cumberland w 04 Kwi 2008, 14:40:57
magdarynka15 szczerze to ten wzór nie bardzo mi do Twojej sukni pasuje, ale jeśli chcesz mieć kolorową biżuterię to proponuję te kryształowe nitki tylko w wersji pastelowy fiolet, efekt może być co najmniej zadowalający ;)
Ba, tylko gdzie ja takowe znajde?

cumberland

hand-made ? można napisać do Białej Magii, myślę że spokojnie zrobiłaby Ci coś takiego; a perły w odcieniu brudnego różu/fioletu też są przecież dostępne,

choć myślę że jednak kryształy byłyby tutaj lepsze...

kathrines

Mandarynka wyczytałam na strefie plot,że jestes juz posiadaczlka ładnej biżuterii. Pochwal się i wrzuc jakieś foty!

magdarynka

Czy ja wiem czy ladnej, mam watpliwosci co do kolczykow  ;) Zrobie zdjecia w domu

maroonbug

Do tej sukni Kochana to ja widze dluuuga mgielke, upieta wysoko i suto marszczona, zeby troche tego welonu bylo.
To jest bardzo piekna suknia, pieknie sie w niej prezentujesz. W kwestii bizuterii to, jesli chcesz kolorowa, to moze delikatnie fioletowe przezroczyste krysztaly? Te kolczyki, ktore pokazalas sa piekne, ale za mocne do Twojej sukni. Nie chodzi o kolor kamieni nawet, ale metal, z ktorego sa zrobione jest za ciemny. Wklejam kolczyki, ktore uwazam pasowalyby. Wydaje mi sie,ze fajnie by bylo jakbys powtorzyla motyw kokardy z sukni w bizuterii :)
Tutaj linki:
http://www.amazon.com/Sterling-Silver-Earrings-Pearl-Drop/dp/B000CB8T28
http://www.bagborroworsteal.com/product/7007/Jewelry/Vera%20Wang/Vera%20Wang%20Victorian%20Bow%20Earrings
Upiecie trenu juz dziewczyny komentowaly. Ja dodam swoje trzy grosze do tego- w idealnej sytuacji tren powininen byc upiety tam gdzie sie konczy pupa, tak zeby patrzac z boku byla niezaburzona linia "opadania" sukni. Wyszczupla to talie i wydluza sylwetke.Nie zawsze sie da tak wysoko, ale zasada jest taka, ze im wyzej tym lepiej i na pewno wyzej niz kolana. Tren na wysokosci kolan wyglada po prostu dziwacznie i chocby nie wiem jak pieknie upiety, bedzie wygladal brzydko i nie sluzyl noszacej.

maroonbug

Tu jest link do welonu o jaki mi chodzi (tylko bez lamowki) , niestety nie moge zamiescic zdjecia, bo jest za duze:

http://www.do-it-yourself-weddings.com/wedding-veil.html

magdarynka

maroonbug bardzo ci dziekuje za opinie, biore sobie do serca uwagi o trenie bo tez uwazam ze wyglada zle. Kolczyki sa sliczne, zwlaszcza te pierwsze ;)Tylko ze kupilam juz bizuterie i nawet zdazylam zareklamowac bransoletke >:( Zdecydowalam sie na trzy sznury delikatnych perel z srebnym ozdobnym zapieciem, a kolczyki...no coz  mam watpliwosci czy to byl udany zakup. Oczywiscie polewam  :D

maroonbug

a kolczyki, ktore kupilas to sa te fioletowe?
perly jak najbardziej pasuja, bedzie slicznie. dobrze, ze poszlas w klasyke z trzema prostymi sznurami, ta suknia jest do klasyki stworzona :)
a co myslisz o welonie?

magdarynka

Kolczyki kupilam zupelnie inne, wiszaca perla w ksztalcie lezki, tylko one maja taki maly kwadratowy element na samej gorze i to mi sie teraz gryzie :( Co do klasyki to zastanawiam sie jeszcze nad dlugimi za lokiec rekawiczkami ( oczywiscie z pelnymi ) wydaje mi sie ze pasuja. Welon super i fajnie upiety. Teraz zmykam bede wieczorem i jeszcze raz  :thx:

maroonbug

popieram rekawiczki, takie za lokiec. alez pieknie!

maroonbug