bukiet ślubny mary_popins

Zaczęty przez mary, 01 Kwi 2008, 19:26:07

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mary

Ponieważ trudno mi podjąć decyzję w tym względzie polecam się wszelkim doradczyniom ;)
Moja suknia wygląda tak. Jestem ciemnooką brunetką, szczupłą raczej, 166cm wzrostu. Nie chcę bukietu wiszącego.
Co mi możecie doradzić do mojej sukni?

mary

nie mam ulubionych :( I koloru też, wiem że bordowe odpadają

mary

tzn, uwielbiam storczyki. Ale bukiet z zielonych storczyków już mi się tak opatrzył, że nie jestem pewna ;)

mary

Doda, nie muszą być storczyki :) Nie upieram się już przy nich. Chętnie zobaczę inne bukiety. Możecie też wkleić linki do fajnych stron z bukietami.

mary

mary

niewiemjaka

mary popins - sliczna suknia :) napisz czy masz w niej fotki i jaka cena pls

ponizej skrajne propozycje:) biel - zolty - fiolet 8)

mobka

Ostatni bukiet od niewiemjaka mnie sie bardzo podoba i wydaje mi sie, ze pasowalby do twojej sukni :)

cumberland

mary, jak nie masz ulubionych kwiatów ani jakiejś dominującej wizji kolorystycznej to zastanów się jaki finalny efekt swojego look'u chciałabyś osiągnąć, czy np. bardziej romantyczny czy np. "stylowo-drapieżnego" weselnego kociaka...;)

kwiaty świetnie dopełnią zaplanowany klimat kreacji, może z tej strony podejdź do tematu ;)

mnie Twoja sukienka kojarzy się z delikatnością, romantyzmem i taką ciut mistyczną lekkością ;)
unikałabym kalii, gerber, słoneczników a nawet storczyków - za "twarde" i zbyt "dominujące" to kwiatki do stylu romantycznego jak dla mnie

zastanowiłabym się na nad piwoniami, tulipanami, frezjami a nawet margaretkami
jeśli róże to delikatne i pastelowe

zaraz Ci coś powklejam ;)

...no chyba, że chcesz być "kociakiem" to cała moja wizja bierze w łeb :P

elizapj

pierwszy, suknia troche inna niz Twoja, ale jakby w podobnej konwencji..plus ona ma ciemne wlosy... z klasyczncyh bukietow takie wlasnie najbardziej mi sie podobaja:)
suknia  mary donaldson zdecydowanie inna, ale uroda sie przypominacie. wiem ze nie chcesz zwisajacych, ale ten jej bukiet uwazam jest ciekawy - i ewentulanei mozesz sie zainspirowac tylko czescia kulkowa bukietu;)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

elizapj

jeszcze raz bukiet Twojej imienniczki, bo pierwsza fotka mala, malo widac:)

annka-cygannka

cumberland dostajesz ode mnie piwo za te białe margerytki!!! tyle się już udziwnionych bukietów naoglądałam, że ten prościutki wydaje mi się najpiękniejszy!!! Zachciało mi sie takiego "zwyczajnego" bukietu. I ten Ci właśnie Mary polecam :)

mika

Mary a zdecydowałaś się co do biużu??

dagi

cumberland tulipany są piękne ale raczej nie na czerwiec, niestety  :(
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

konwalia

A czy margerytki lub szafirki są dostępne we wrześniu w normalnej cenie?
Ja chciałam konwalie, ale nie dam za bukiet 500zł :(

mary

Cytat: cumberland w 01 Kwi 2008, 21:41:22
mary, jak nie masz ulubionych kwiatów ani jakiejś dominującej wizji kolorystycznej to zastanów się jaki finalny efekt swojego look'u chciałabyś osiągnąć, czy np. bardziej romantyczny czy np. "stylowo-drapieżnego" weselnego kociaka...;)

kwiaty świetnie dopełnią zaplanowany klimat kreacji, może z tej strony podejdź do tematu ;)

mnie Twoja sukienka kojarzy się z delikatnością, romantyzmem i taką ciut mistyczną lekkością ;)
unikałabym kalii, gerber, słoneczników a nawet storczyków - za "twarde" i zbyt "dominujące" to kwiatki do stylu romantycznego jak dla mnie

zastanowiłabym się na nad piwoniami, tulipanami, frezjami a nawet margaretkami
jeśli róże to delikatne i pastelowe

zaraz Ci coś powklejam ;)

...no chyba, że chcesz być "kociakiem" to cała moja wizja bierze w łeb :P

cumberland masz bardzo trafne uwagi. Nie wiem czy wyglądem wpasowuję się w styl romantyczny, ale chyba bardziej ku niemu się skłaniam ;) Z drugiej strony wyglądam dość niepoważnie (czyt. na znacznie mniej niż mam) więc nie chciałabym się jeszcze bardziej odmłodzić ;)

Czy tulipany pod koniec czerwca to dobry pomysł?

mary

mika9983, mam już do odebrania w aparcie bransoletkę, taką samą jaką miała Inka. Do niej tylko kolczyki dopasować muszę ;)

Dziewczyny, czy do mojej sukni w kolorze ivory pasują kwiaty białe bądź jasny krem?