pomóżcie się wystylizować :)

Zaczęty przez anouka, 12 Mar 2008, 14:22:48

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

anouka

Witam Dziewczyny!

Witam dziewczyny!
Mój ślub juz niebawem, miałam bardzo mało czasu na przygotowania, a jeszcze nie mam wielu rzeczy. Potrzebuję porady dotyczacej stylizacji, mam już kupioną suknię, mam tez jakieś swoje pomysły, ale zawsze warto się skonsultować :)
I tak, potrzebuję:
1. czegos do okrycia ramion
2. pomysłu na fryzurę na rozpuszczone włosy
3. bukietu
4. biżuterii

jednym słowem co waszym zdaniem będzie super pasowało do tej sukni?

Kasia

hmmmmmmmmmm
white one
ładna :)

masz jakieś zdjęcia z przymiarki??
ile kosztowała?

tak się zastanawiam czy dobrze zrobiłam że white one'a nie wzięłam ;)

magdarynka

Moze wklej swoje zdjecie albo napisz jak wygladasz, bedzie latwiej :)

Wlasnie, kiecka bardzo ladna)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mika

po pierwsze : WITAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Po drugie: suknia cudna!!!!!!
Po trzecie: gdzie Twoje zdjęcie w kiecce?? albo chociaż krótki opis: jak wyglądasz, typ urody, wzrost, jakie kolory lubisz itp.
Po tych inforamcjach będziemy doradzać

mika

Cytat: Kasia w 12 Mar 2008, 14:24:16

Kaśka ja cię strzelę za chwilę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

magdarynka

Cytat: mika9983 w 12 Mar 2008, 14:25:50
Cytat: Kasia w 12 Mar 2008, 14:24:16

Kaśka ja cię strzelę za chwilę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lekki klapsik by sie sprzydal )))

Kasia

co ja poradzę że mi sie white one'y podobają na fotach :)

mika

teraz to cię na pewno strzelę!!!!! na fotach na fotach... a twoja Ci się nie podoba ty wstrętna miotło??

Kasia

moja na fotach na modelce nie podoba mi sie

ona podoba mi sie tylko na mnie ;)

anouka

Dziewczyny, wielkie dzięki za szybki odzew! Nie mam zdjęcia w sukni, w żadnym sklepie w którym byłam nie pozwolili zdjęcia zrobić ( głupota!) . To może krótki opis: wysoka, szczupła, brązowe włosy,  drobna pociągła buzia ( dlatego te koki odpadają :( )
Suknia jest jedwabna, na zdjęciu widać jakies plamy, ale w rzeczywistości oczywiście ich nie ma. Wybrałam ją bo chciałam w miarę prostą suknię, a ta jest wybitnie lekka i zwiewna, nie trzeba wkładać halki na kole.

mika

Suknia jest w bieli ?? jakie lubisz kolory, masz preferencje kwaitowe??

Kasia

anouka ale po zamówieniu sukienki można robić foty !!!!

anouka

Cytat: Kasia w 12 Mar 2008, 14:52:34
anouka ale po zamówieniu sukienki można robić foty !!!!

Nie pomyślałam o tym

anouka

Witam ponownie, suknia jest w kolorze kości słoniowej, ale jest to jedwab opalizujący na perłę, myślałam o różowym bukiecie ale nie mam pomysłu jaki rodzaj kwiatka, no i najważniejsze, co z okryciem, bolerko? Etola? Hm.. Założyłybyście coś na szyję czy to będzie przegięcie, są tam kryształki już. Włosy postaram się zrobić na grube wałki, chcę takie delikatne fale, ale o zgrozo pani fryzjerka poinformowała mnie  że taka fryzura wytrzymuje 2 godziny.

mayagaramond

Nie wiem jak bedziesz miala upiete wlosy, ale widza mi sie tu np, kwadratowe albo okragle kolczyki. np. cos takiego (chodzi bardziej o ksztalt niz o kolor, te moga byc za "zolte":

Ja mialam rozowy bukiet, z gerber:

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

mika

Kolczyki zaproponowane przez Maye są ekstra, moim zdaniem pasują.
Zmień fryzjerkę!!!!! jeśli Ci mówi że zrobiona przez nią fryzura nie wytrzyma dwóch godzin to zdecydowanie jest kiepską fryzjerką.
Bukiet może być praktycznie z każdych kwiatów, gerbery też pasują. Mi najbardziej pasuje tu bukiet berło lub kulka (może być np. na sznurze lub wstążce, lub bidermaier). Ja bym proponowała do kulki goździki ze storczykiem a do berła kalle ze storczykami

mika

może być jeszcze coś takiego

dagi

mika9983 bardzo mi się podoba ta pierwsza kulka, ona jest zwisająca? 
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

mika

Dagi tak ona jest na wstążce, poczekaj może znajdę inną fotkę

mika

dagi

Dzięki, coraz bardziej podobają mi się właśnie takie nietypowe rozwiązania :)
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

kwiaty-aga

kwiaty-aga

Kulki są oryginalne - jeszcze dużo Panien Młodych nie odważyło się na nie :)
a są śliczne :)

inkageo

Cytat: dodaa84 w 13 Mar 2008, 17:32:37
mi się takie kulki nie podobają. powiedzcie jak to trzymać?
W dłoni za wstążkę, a jak jesteśmy zajęte - przy składaniu życzeń czy toaście to elegancko sobie wisi na zgiętej ręce i jest git ;) Ja naturalniej zachowywałabym się chyba z taką kulką bo traktowałabym ją jak torebkę, z bukietem to nie wiedziałam co zrobić i jakoś idiotycznie trzymałam go na wysokości twarzy ;)
Imagine there is no hate