pomóżcie się wystylizować :)

Zaczęty przez anouka, 12 Mar 2008, 14:22:48

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

marlen_ka

mnie te kulki nie powalają szczególnie, ale baaaaaaardzo podoba mi się bukiet, jaki miała Maya. jest po prostu świetny, a jednocześnie prosty.

mayagaramond

Cytat: marlen_ka w 13 Mar 2008, 19:11:03
mnie te kulki nie powalają szczególnie, ale baaaaaaardzo podoba mi się bukiet, jaki miała Maya. jest po prostu świetny, a jednocześnie prosty.

dziekuje piwem :)

dodaa - ale taka torebka mozna machac ;). Pamietasz "Poszukiwany Poszukiwana"?
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

Basia

Cytat: kwiaty-aga w 13 Mar 2008, 13:39:21
Kulki są oryginalne - jeszcze dużo Panien Młodych nie odważyło się na nie :)
a są śliczne :)

kulki faktycznie są oryginalne... mnie sie bardzo podobają, choć sama raczej się nie zdecyduję na taki bukiet.
Co z nim zrobić po wyjściu z kościoła, przecież nie da się go włożyć do wazonu...   ???

Sierpniowa Julka miala bukiet-kulkę! Może ona podzieli się z mani swoimi wrażeniami...
Koniec ery grzecznej dziewczynki .....................

Basia

Cytat: Kasia w 12 Mar 2008, 14:52:34
anouka ale po zamówieniu sukienki można robić foty !!!!

Hmmm jeszcze się Wam nie skarżyłam...
mnie w madonnie nie pozwoliły zrobić zdjęć nawet po zamówieniu!!!! Akurat trafiłam na dzień gdy była właścicielka czy jakaś inna ważna paniusia... Tłumaczyła to faktem że przeciez fotografuję ICH sukienki które są dużo warte! I jak chce zdjęcie sukienki to przecież jest w internecie!  Nawet "stały" personel był zdziwiony tym faktem!
Po prostu szok! Byłam wściekła! Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Oczywiście nie dałam się przekonać i zrobiłam zdjęcia ale chyba z nerwów wyszły kiepsko!

kathrines

Skoro zrobiłaś foty to wrzucaj! :)

marcheewka

Sorry za zaśmiecanie, ale ja przeczytałam "Pomóżcie się wysterylizować
Mato, ale sie uśmiałam, myślałam co ta dziewczyna chce

magdarynka

Cytat: marcheewka w 14 Mar 2008, 08:46:25
Sorry za zaśmiecanie, ale ja przeczytałam "Pomóżcie się wysterylizować
Mato, ale sie uśmiałam, myślałam co ta dziewczyna chce
Nie no !!! Piwko sie nalezy za umiejetnosc czytania  ;D ;D ;D
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

dagi

Hmmm jeszcze się Wam nie skarżyłam...
mnie w madonnie nie pozwoliły zrobić zdjęć nawet po zamówieniu!!!! Akurat trafiłam na dzień gdy była właścicielka czy jakaś inna ważna paniusia... Tłumaczyła to faktem że przeciez fotografuję ICH sukienki które są dużo warte! I jak chce zdjęcie sukienki to przecież jest w internecie!  Nawet "stały" personel był zdziwiony tym faktem!
Po prostu szok! Byłam wściekła! Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Oczywiście nie dałam się przekonać i zrobiłam zdjęcia ale chyba z nerwów wyszły kiepsko!

??? ??? ???
ciekawe jakby zareagowała jakbyś powiedziała, że w takim razie rezygnujesz z sukni w ich salonie, bo w każdym innym szanującym się salonie po zamówieniu sukni można robić zdjęcia, bo niby jak dobrać dodatki jak się nie ma zdjęć w sukni. Wkurzają mnie takie paniusie!
url=http://www.przewodnikmp.pl] Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login
[/url]

Basia

[{/quote]

??? ??? ???
ciekawe jakby zareagowała jakbyś powiedziała, że w takim razie rezygnujesz z sukni w ich salonie, bo w każdym innym szanującym się salonie po zamówieniu sukni można robić zdjęcia, bo niby jak dobrać dodatki jak się nie ma zdjęć w sukni. Wkurzają mnie takie paniusie!

[/quote]

nawet nie wiesz jak ja się poczułam!!! jak stamtąd wyszłam to malo sie nie popłakałam z bezradności... Niestety miałam nadzieję ze wybieranie sukni ślubnej będzie czymś wspaniałym, a niestety okazało się nie tak ekscytujące...
Panie z Madonny coraz mniej mi się podobają... sciemniaja jak mało które...
już drugi raz bym tam nie zamówiła sukienki! Jak już zamówisz to nie jesteś warta zachodu- czy to jest podejście godne takiego salonu?

Basia

Cytat: kathrines w 14 Mar 2008, 07:46:34
Skoro zrobiłaś foty to wrzucaj! :)

nie chce zaśmiecać wątku, W końcu tutaj mamy doradzić coś anouka !
założę nowy wątek  ;) bo też mam problem z dodatkami

nionczka

Cytat: inkageo w 13 Mar 2008, 17:38:41
Ja naturalniej zachowywałabym się chyba z taką kulką bo traktowałabym ją jak torebkę, z bukietem to nie wiedziałam co zrobić i jakoś idiotycznie trzymałam go na wysokości twarzy

To nie wiedzialas, ze bukiet trzyma sie na wysokosci brzucha bo ma zatajac ciaze? ;-)

mayagaramond

Cytat: nionczka w 14 Mar 2008, 20:10:01
Cytat: inkageo w 13 Mar 2008, 17:38:41
Ja naturalniej zachowywałabym się chyba z taką kulką bo traktowałabym ją jak torebkę, z bukietem to nie wiedziałam co zrobić i jakoś idiotycznie trzymałam go na wysokości twarzy

To nie wiedzialas, ze bukiet trzyma sie na wysokosci brzucha bo ma zatajac ciaze? ;-)

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

sierpniowajulka

Cytat: Basia w 13 Mar 2008, 21:10:25kulki faktycznie są oryginalne... mnie sie bardzo podobają, choć sama raczej się nie zdecyduję na taki bukiet.
Co z nim zrobić po wyjściu z kościoła, przecież nie da się go włożyć do wazonu...   ???

Sierpniowa Julka miala bukiet-kulkę! Może ona podzieli się z mani swoimi wrażeniami...

ja swoją kulkę trzymałam w ręku przy wchodzeniu na salę jedną i drugą, a przy składaniu życzeń dyndała sobie na zgiętym przedramieniu. Na weselu leżała na stole bez wody. Do wody włożyłam ją dopiero w sobotę, gdy odebrałam ją z restauracji. :) Wbrew pozorom, taka kulka to naprawdę bezproblemowy bukiet.