sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

zwierzatko_mojej_mamy

abkasia no wlasnie nie cycki, bo cycki rozumiem, tylko ramiona dziwnie wygladaja - na duze i opadniete - moze wina foty, ale to mi sie nie podoba
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

abkasia

Zwierzu mi sie wydaje ze to troche kwesia zdj  bo na zywo chyba dobrze wyglada.. tak mi sie wydaje

jestynka

Cytat: abkasia w 13 Sie 2013, 22:28:12nie wyglada,jest duzo wieksza Grin

a nie chciałabyś tego "zatuszować"? czy się nei da żadną kiecką?
b reszta jest ok moim zdaniem :)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

abkasia

;)

jestynka

Cytat: abkasia w 13 Sie 2013, 22:34:24Jestynka szczerze to juz to zaakceptowalam.. Grin

to ok :) nakarm małą i wskakuj w kieckę :)

abkasia

Co ty ;) za godzine bedzie to samo.. ;D

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

konwalia

Abkasia fajnie wyglądasz

Wrobel cudna, bardzo mi się podoba

emcia

mobka

wrobelek0403

o wow, nie spodziewałam sie, ze az tak sie spodoba :D :D to moze sie przejde, bede miec przed weselem jeden dzien w lublinie,heheh :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

niewiemjaka

Norka

Mam problem ze ślubem cywilnym bez wesela na początku kwietnia.
Z bardziej eleganckich rzeczy posiadam tylko beżową marynarkę + beżowe i malinowe spodnie, ew. małą czarną (jako ostateczność, bo czerni na ślubach nie lubię). Buty na obcasie tylko czarne. Nie chciałabym robić dużych zakupów, bo rozmiar ciągle mi się zmienia. Pytanie: które spodnie się nadadzą i w jakim kolorze kupić bluzkę? Żeby nie było tak łatwo to góra musi się nadawać do karmienia ;D Będę wdzięczna za pomoc z linkami do sklepów internetowych, jeśli coś wam wpadło w oko :beer:.

konwalia

beżowa marynarka, malinowe spodnie i nudne peptoe, co do bluzki to sama nie wiem, założyłabym białą

feeling.good

Norka, ja by chyba to takiej bazy z bluzką poszalała (mam na myśli jakiś wzór)

Mnie czeka poszukiwanie sukienki na ślub brata (bez wesela, tylko obiad). Chciałabym taką żebym wiosną i latem miała z niej jeszcze pożytek. Gdyby rzuciło się Wam coś w oczy, proszę o linki.

DianaSzulim

W Zarze są teraz cudowne spodnie w kwiatki. Może troszkę drogie, bo chyba te co mi się podobały to kosztowały 180 zł, ale chyba warto . Rozważam ich zakup.
Przygotowania trwają ...

W końcu trochę spokoju :)

feeling.good

Norka, dziękuję  :beer: Kwiatki lubię, ale wolałabym coś delikatniejszego. Dziś mierzyłam dwie sukienki w  Mohito. Jedna nawet fajna, miętowa, materiał w wytłaczane, delikatnie połyskujące kwiaty. Tylko z rozmiarem mam problem.

justynaaaa2

feeling.good o rany nie poznałabym cię ;)
Albo zdjecie tak wyszło albo masz nieswoją twarz ;D

Norka

Cytat: feeling.good w 07 Mar 2014, 20:17:44Tylko z rozmiarem mam problem.

Rzeczywiście wygląda, jakby odstawała w talii i na dole. W tej granatowej w groszki jesteś skinny ;D

feeling.good

34 mocno opinała mi żebra, ale w tej luzu było sporo, a mam pod nią jeansy. Może raz jeszcze ją przymierzę, ale z normalnym stanikiem (dziś nie zamierzałam nic mierzyć i miałam na sobie sportowy). Kolor mi się podoba.

mobka

Feeling.good i ty mówisz, że biust ci zniknął :D
A co do sukienki, poszukalabym czegoś innego.

feeling.good

mobka, to zdjęcie nieźle oszukuje. Sama nie mogę pojąć skąd on się tam wziął :D

Norka

Feeling bighug Szukałam kiecek na zamek w nie wiadomo ilu miejscach a w Mohito zatrzęsienie! :beer:

feeling.good

Norka i do 10.03 mają -25% na wszystko