sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

sonja

wrobelek0403 mnie się średnio widzi... trochę jakby Cię zniekształca  :blush:

wrobelek0403

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 09 Sie 2013, 19:29:36
oddaj tamta i wez te ;)

lol lol lol

sonja, no wlasnie mi chodzi o opinie prosto z mostu :) bo mnie sie wydaje, ze ona sie zbyt opina na brzuchu ;)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

sonja

wrobelek0403 ja chyba nie przepadam za takimi dekoltami przy naszej wielkości biustu ;)

wrobelek0403

sonja, zasadniczo nie jest wskazany. ale ona taka sliczna jest :D :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

sonja

Angie

no właśnie ten dekolt a raczej jego brak przy takim ładnym biuście nie działa korzystnie.
Wrobel poszukaj czegos bardziej wyciętego.

goga

Wróbel - ja już się przekonałam,ze Golinda kiedyś miała racje - takie dekolty pod szyję przy dopasowanych kieckach to nie na nasze biusty - robią nam z cycków pancerz - jak cena w miarę ok - to weź -ale przerób dekolt - na wiekszy albo w"szpic"
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

wrobelek0403

ja sie absolutnie nie upieram, mam w czym isc na wesele. ale chciałam cos nowego :D

z przeróbkami juz nie zdąze, bo od czwartku wolne, a ja prosto z urlopu jade do wesele. zresztą jak juz cos kupowac za ta cene, to bez koniecznosci dopłacania za przeróbki.

Dodany tekst: 09 Sie 2013, 20:30:05

ale na prawdę nie widac, ze na brzuchu sie obciska??? :knuje:

goga

brzuch ok, cycki pancerz - szukaj z dekoltem :)
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

konwalia

Dla mnie przy naszym biuście takie kiecki to tylko w opcji pod swerlterek zapięty na będę dwa guziki
Choć tez takie lubię

aja

wróbel niby ładna ale coś nie do końca dla Ciebie, bo jak jest zdjecie gdzie widzać Cie prawie całą czyli z głową to tak średnio ( może zbyt kwiaciasta) twarzy nie widać

wrobelek0403

dzieki laski, to chyba pojde w starej. nie ma co kupowac na siłe.

tylko ja mam takiego pecha, jak mi sie cos baardzo podoba, to nie jest na mnie :/

sonja

wrobelek0403 taki nasz smutny los, mam tak samo  :friends:

wrobelek0403

sonja napijmy sie, co nam pozostaje :D :beer:

salsa

Wrobel, mnie się sukienka nie podoba, kwiaty na niej jak z zasłony babcinej, przepraszam za określenie ale no tak mi się kojarzy+zabudowany biust + długość i zrobiła się  z ciebie taką ciocia pańcia
tak za 30 lat to ok, ale teraz jesteś za młoda za zgrabna i za ładna, zeby się w zasłonę ubrać

nie nie nie i jeszcze raz nie :) dobrze, ze jej nie kupiłas

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

wrobelek0403

salsa, wobec takiej diagnozy nie miałam wyjscia :D

ale nie zgodze sie, ze kwiaty jak z zasłony, ona na zywo jest piekna, intensywna kolorystycznie, tylko na zdjeciach blado wyszło.

abkasia

Kupilam sukienke

Dodany tekst: 12 Sie 2013, 14:24:50

Niedobra? :D

aniak1211

Laski,mam do sprzedania nowa sukienke z metkami z mohito,
rozmiar 34,
n mnie niestety za mala w biuscie;D
http://allani.pl/zestawy/utworz?product=1135835

Wieczorem moge zrobic wiecej zdjec jakby ktoras byla zainteresowana ;)
Z tylu ma wyciecie .

Angie

zosia2007

inkageo

Imagine there is no hate

zwierzatko_mojej_mamy

mi sie abkasiowa nie widzi - jakas wielka gora sie robi przez to zabudowanie ;) poza tym ja jeszcz ejestem w lecie, a ta pepitka taka juz ziiiimno jesienna ;) pierwsze skojarzenie jakie mialam to zakryta tomb rider ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

emcia

mnie się podoba
ale ja jestem mocno pepitkowa ;)
a to hit tego sezonu

abkasia

Zwierzu tomb rider :D dobre :)

To mohito

Dodany tekst: 13 Sie 2013, 20:30:24

A gora to cycki masz na mysli czy ramiona?
Wydaje mi sie za na zywo ma dobre proporcje. Moze to kwesia zdj

jestynka

abkasia, a w tej sukience jedna pierś nie wygląda na dużo wieksza? czy tak stanęłaś?