sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

feeling.good

mobka, bardzo ładna. Też na nią zwróciłam uwagę przeglądając ostatnio kiecki. Szkoda, że stacjonarnie zobaczyć nie można, ale może zamówię do przymierzenia. I taka latem chyba bardziej by sie przydała.

mobka

Mnie sie na zdjeciu bardzo podoba.

wrobelek0403

w ogole ładne kiecki w tym mango, chyba sie przejde, moze cos mają stacjonanie do pomierzenia :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

justynaaaa2

fajna ta z mango :) szkoda, że materiał koronkowy a nie gładki
i krój mnie zastanawia, bo na 1 zdjęciu na modelce wygląda na rozkloszowaną a ostatnie zdjęcie (samej kiecki) jak ołówkowa :hmm:

niewiemjaka

nie chodze za abrdzo w sukienkach eleganckich wcale w ciazy, nie wiem jaki fason w ogole wybrac do ogromnego brzucha, jaki bedzie pasował i bedzie wygodny :/

może macie jakieś doświadczenia, w czym szukać? jakich szukac?
czy może bardziej rozkloszowanych ?
a może bardziej eleganckie ?????

zwierzatko_mojej_mamy

ja bym brala druga, tylko upitolila jej dlugosc ;) wesola jest ;) ja nie lubie zbyt elegancko na wesele, w ogole nie lubie, ale wesela nie postrzegam jako argumentu za wygladem eleganckim typu korporacyjnego ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

emcia

niewiemjaka

wzór drugiej tez mi sie podoba, ale boje sie ze ona z boku wyglada jak klosz, tzn nie ma talii, tzn ja tez nie mam lol ale pod biustem nawet wciecia nie ma,
tej przedostatniej bym nie zalozyla.. olowkowych sie boje ze opinaja dupe a bede miec wieksza ;)
wiec sama nie wiem what to do

emcia

Cytat: niewiemjaka w 21 Mar 2014, 14:12:30tzn nie ma talii, tzn ja tez nie mam LOL
uwierz mi, nikt na to nie liczy :D

wrobelek0403

mnie sie podobają 1,3,5 :D

druga wyglada jak namiot, sory :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

niewiemjaka

no wróbel... albo namiot albo baleron :D taki wybór jest niestety ...

wrobelek0403

osobiscie nie wierze, ze w tych obcisłych kieckach wygladałabys jak baleron ;)

niewiemjaka

ja sie obawiam, ze ta druga z profilu wygladałaby trochę tak: :/

nie chce mega obcisłej,a le tez nie chce namiotu hm :D

a 4 sie wam nie podoba ?

zwierzatko_mojej_mamy

wrobelek0403 jedynka kojarzy mi sie z dynastia ;) i kolor i fason i materialy uzyte ;D trzecia jest taka zwyczajna-ciazowa, kolor okropny, ja nie lubie + ten farfocel do ziwazywania, to dobrze, ze nie do kolan jest, no a 5 jest dla mnie korporacyjna ;)

www.annawilk.pl

niewiemjaka

5 nie zaloze, nie podoba mi sie, korpo,
co do 3 to chodzilo o fason, o te wiązania wlasnie, bo kolor akurat niezbyt ten, ale sa tez inne

niewiemjaka

takie ci sie podobajo bo tam prawie bebzolow nie widac lol
no ta niebieska ladna, zolty nie moj, czarna odpada,

cekin-owa dojnakr-owa lol nie pasuje bo Łaciate i nie ma czym oddychac w dekolcie

jezu jestem marudna, pojde do sklepu i przymierze cos...

a dojrzalam na wybiegu widac, ze maja brzuchy, ale fajnie chodzą, zwlaszcza ta w czarnej lol

wrobelek0403

nie, no ta druga wyglada jak obrus lol

zwierzatko_mojej_mamy

www.annawilk.pl

niewiemjaka

ja bym smialo poszla w tym obrusie ;)
bo pewnie i tak polowa wesela bedzie w jednym mondym kolorze :D
ja bylabym wyjątkowa! lol

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: niewiemjaka w 21 Mar 2014, 15:03:33
ja bym smialo poszla w tym obrusie ;)
bo pewnie i tak polowa wesela bedzie w jednym mondym kolorze :D
ja bylabym wyjątkowa! lol
OTOTOTO! :D

oda do obrusowych kiecek ;)

"wole w takiej pojsc kreacji,
niz pracowac w korporacji"

lol lol

www.annawilk.pl

niewiemjaka

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 21 Mar 2014, 15:06:45"wole w takiej pojsc kreacji,
niz pracowac w korporacji"
lol
:beer: za komentarze, musze sie poprzymierzac i tyle, jak widac, gusta kazdy ma inne, wiec i tak nic nie da netowe wybieranie fasonu :D
ale bardzo dziekuje za rady! wroce z tematem zapewne...

Angie

niewiemjaka  idź i przymierzaj :) Moim zdaniem ładniej ci będzie w tych dopasowanych :)

ishka82

niewiemjaka, 1 lub 4 ;D

Dodany tekst: 21 Mar 2014, 15:36:53

najlepiej to iść i przymierzyć w czym będziesz się dobrze czuła i ładnie wyglądała :)