sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

niewiemjaka

no bo kolor ma posępny z deka.. :D już bym czarną wolała :D
ale może do wróbelka pasuje taki kolor a czarny nie :knuje:

sonja

Po niej w ogóle nie widać, że jest taka jak opisujesz ;D
Koniecznie musisz się nam w niej pokazać.

inkageo

Ja też ma sukienkę ni to szarą ni fioletową i kupiłam do niej fioletowe buty.
Imagine there is no hate

wrobelek0403

no dobra, jutro ją załoze jak bedzie swiatło w sypialni, teraz zdjecia nie wyjda :D

na zdjeciu, które wrzuciłam wyglada na brazowa, ale absolutnie nie jest.

Dodany tekst: 12 Sty 2013, 17:53:00

to jest mniej wiecej taki kolor:

http://www.perhapsme.com/ubrania-1/topy/bluzka-13649.html choc wiadomo, ze na kazdym monitorze pewnie inaczej wyglada :/
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

sonja

wrobelek0403 no to ja bym polowała na fioletowe buty, intensywnie fioletowe w odpowiednim odcieniu.
Ew. cieliste, tylko wtedy przy Twoich pięknych nogach panna młoda może Cię zarąbać mocno zaostrzoną siekierą.
Ja bym zarąbała ;D

wrobelek0403

sonja mam cieliste cudowne piptoły :D ale nie pojde z golymi nogami w lutym na slub ;)

dobra, jutro przymierze to moze cos poradzicie. ale raczej nie planuje kupowania nowych butow.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

abkasia

Jezu wrobel :D ja chyba inaczej widzw kolory niz ty :D dla mnie ona jest zielona :D moze ja jestem facetem? :D

aniak1211

Cytat: abkasia w 12 Sty 2013, 23:42:55dla mnie ona jest zielona
:D

ja chyba wiem o jaki kolor wrobelkowi chodzi:)

inkageo

A bo jak jest mało światła i do tego sztuczne to na zdjęciach taka ciemna kupa wychodzi..
Imagine there is no hate

wrobelek0403

dziewczyny, nie da sie zrobic zdjecia oddającego dokładnie kolor tej kiecki, nawet w swietle dziennym. taki juz urok cyfrowek. poza tym, kazdy monitor laptopa,o telefonie nie wspomne, zupelnie inaczej oddaje kolory zdjecia. no i wychodzi nam kupa :D

zrobiłam wiecej zdjec: mam takie zakiety, lub moge poszukac czegos w pudrowym rózu,bo sweter to jednak na wesele nie bardzo. oczywiscie bedą szpilki, tylko zostawiłam w pracy.

mysle, czy jednak nie wziac jasniejszych rajstop :knuje:

zwierzatko_mojej_mamy

dla mnie to jest tak do pracy stylizacja ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

wrobelek0403

to nie bedzie wielkie weselicho. raczej nieduza impreza.

aniak1211

Ja bym dala jasniejsze rajstopy i zakiet w jakims zywym kolorze,fukcja czy fiolet,
buty tez kolorowe:)

sonja

wrobelek0403 no jakoś tak hmm, smutno na razie. Poszukaj kolorowych butów i czegoś mniej oficjalnego na górę.

abkasia

dla mnei smutno.. i jeszcze jesli moge wyrazic swoja opinie.... :blush: :blush:
jakos tak masz biust strasznie nisko w tej sukience..., albo inny biustonosz, albo ten kroj tak na tobie wyglada... moze to kwesia zdj?

ale jesli juz, to rajty cieliste bym dala

Dodany tekst: 13 Sty 2013, 13:29:59

i tylko 1 buty

magoo

wg mnie rajty cieliste
z tego, co pokazałaś to najbardziej mi się podoba wersja z szarym żakietem, na drugim miejscu sweterek, marynarka bordo nie
i chyba się wyłamię, ale nie jestem przekonana do super kolorowych butów
to stonowana, elegancka stylizacja i mocny kolor jakoś mi nie leży
no ale mogę się nie znać ;)

inkageo

Na Tobie ładniej niż na wieszaku!
I koniec świata...jestem za cielistymi rajstopami :D
Te żakiety jakoś nie bardzo, trzeba pomyśleć  :hmm:
Imagine there is no hate

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: abkasia w 13 Sty 2013, 13:28:18dla mnei smutno.. i jeszcze jesli moge wyrazic swoja opinie.... 
jakos tak masz biust strasznie nisko w tej sukience..., albo inny biustonosz, albo ten kroj tak na tobie wyglada... moze to kwesia zdj?
to samo mysle - jeszcze z boku wyglada niezle, ale z przodu niiiisko potwornie
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

wrobelek0403

abkasia, to jakas dziwna perspektywa na zdjeciu. w lustrze biust jest na swoim miejscu :)

zosia2007

ciemne rasjtopy nie, wyladasz jakbys miala na pogrzeb isc :(

inkageo

Imagine there is no hate

wrobelek0403

inka, fajne te rzeczy co pokazujesz, szkoda ze omineła Stradivariusa wczoraj :D

a taki?
http://www.stradivarius.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/stradivariuspl/pl/stradivariussales/298050/1752501/Drapowany%2Bkardigan%2Bz%2Bwelwetu

Dodany tekst: 13 Sty 2013, 14:04:38

dzieki dziewczyny za rady.

teraz tez widze, ze jasne rajtki, i chyba cieliste beda najlepsze.

z jasnych "narzutek" mam jeszcze kremowy sweterek wiązany pod biustem, moze by sie nadał :knuje:

salsa

Wrobel, te stylizacje z żakietami są biurowe bo sukienka dośc stonowana
jestem za nogami w kolorze nog - wiec chyba na tą pogodnę opcja cieliste rajtki
a moze jakis pasek fantazyjny, albo coś na szyje
albo jakas etola ( w mohito mieli tego sporo, niedrogie sztuczne oczywiscie)
ja mam taki czarny krotki sweterek wiazany na kokardę z etolowym kołnierzem i on potrafi zrobic każdą sukienke na wyjściową - moze cos takiego uda CI się znaleźć ?

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)