sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

inkageo

Ten welur chyba nie...bo to czarne, będzie smutno.
Wiązany/zapinany nie, wydaje mi się, że lepiej będziesz wyglądać z rozpiętym czymś, bardziej "na luzie".
Imagine there is no hate

salsa

Cytat: wrobelek0403 w 13 Sty 2013, 13:59:13jasnych "narzutek" mam jeszcze kremowy sweterek wiązany pod biustem, moze by sie nadał knuje
jak dasz jasne typu kremowe pudrowe to bedziesz miała stylizacje jak do biura, tej sukience potrzeba czegoś bardziej wyjściowego zeby zrobiła się bardziej wieczorowa - tym bardziej ze weź pod uwagę, ze to karnawał, nie letnie wesele ;)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

wrobelek0403

salsa, ten Twoj sweterek jest swietny :thumbup:

pasek nie, bo fasonowo nie bardzo pasuje. ale rzeczywiscie w zakiecie biurowo, poszukam czegos innego. dobrze, ze mam jeszcze miesiac :D

inka, a jakby dac intensywną bransolete i kolczyki, to ta czern by chyba pasowala :knuje:

no zobacze
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

inkageo

Mogę Ci pożyczyć futerkowy kubraczek, ale sama nie wiem czy pasuje.
Imagine there is no hate

salsa

Cytat: wrobelek0403 w 13 Sty 2013, 14:17:41salsa, ten Twoj sweterek jest swietny thumbup
jak chcesz moge Ci go wysłać, nie bedzie mi w najblizszym czasie potrzebny (bo wiesz o ktorym mowie, rpawda ;) ? ) mogę CI wysłac tez tą kieckę na jedno ramie z Yoshe - ona jest w odcieniu granatu kobaltowego - chcesz? mozesz zawsze zmierzyć :)

Dodany tekst: 13 Sty 2013, 14:21:31

Cytat: wrobelek0403 w 13 Sty 2013, 14:17:41jakby dac intensywną bransolete i kolczyki, to ta czern by chyba pasowala knuje
na pewno ! czern jest przeciez wieczorowa, a dodatki nadają charakter :)

wrobelek0403

inka dzieki, jak nic nie znajde to sie skusze :beer:

Dodany tekst: 13 Sty 2013, 14:23:24

Cytat: salsa w 13 Sty 2013, 14:20:24jak chcesz moge Ci go wysłać, nie bedzie mi w najblizszym czasie potrzebny (bo wiesz o ktorym mowie, rpawda wink ? ) mogę CI wysłac tez tą kieckę na jedno ramie z Yoshe - ona jest w odcieniu granatu kobaltowego - chcesz? mozesz zawsze zmierzyć Smiley

jasne, dzieki dobra kobieto :beer: bighug bighug
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

zwierzatko_mojej_mamy

wroblu, ja prosze, zmierz kiecke salsy ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

wrobelek0403

zwierzu, zmierzyc moge, ale moge sie zalozyc o piwo, ze nie wejde w biuscie ;)

zwierzatko_mojej_mamy

no moze ;) ja juz ostatni mam tylko postulat - zamiast wydawac na dodatki wchuj kasy, moze kupisz kiecke na wyprzedazach ? :> i juz sie zamykam :D

www.annawilk.pl

wrobelek0403

zwierzu, nie zamierzam wydawac na dodatki wchuj kasy ;) a kiecka mi sie podoba i zamierzam w niej isc. chyba ze salsowa okaze sie lepsza ;)

salsa

wejść wejdziesz bo ona się lekko rozciąga - tylko ona jest bez stanika (ja) albo stanik bez ramiączek .... bo ramie gołe

mam jeszcze taka fajną odcinana pod biustem takim ozdobnym pasem i na szyje ala Marylin M. jest czarna ale ją moge wysłac dopiero po nastepnym weekendzie bo w sobotę ją potrzebuje na impreze

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: wrobelek0403 w 13 Sty 2013, 14:31:49
zwierzu, nie zamierzam wydawac na dodatki wchuj kasy ;) a kiecka mi sie podoba i zamierzam w niej isc. chyba ze salsowa okaze sie lepsza ;)
ok ;)

www.annawilk.pl

wrobelek0403

salsa czarną mam (tą co byłam na Twoich urodzinach), ale nie chce isc w czarnej.

za kobaltową leje moze piwa :beer: :beer: i za sweterek :D

salsa

ok to Ci wysle w takim razie i zobaczymy - moim zdaniem ona powinna fajnie na Tobie leżeć :) a ze ejst z grubszego materiału to stanik naprawdę nie jest potrzebny :)

wez mi tylko swoj adres wyslij bo ja mam chyba tylko tez sprzed recyclingu :D :D

jusia

wróbelek powtórzę po raz kolejny, ależ Ty masz zajebiste nogi  :thumbup: :thumbup:
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

wrobelek0403

Kata

Potrzebuję porady, jakie dodatki do tej sukienki (buty, torebka, marynarka etc.):
http://www.perhapsme.com/marka/quiosque/sukienka-50980.html

W rzeczywistości to nie jest róż tylko taki malinowy kolor, pasek jest granatowy ale z daleka wygląda jak czarny.
Pozdrawiam

Kata

inkageo

Klasycznie czy kolorowo ma być? Chcesz wykorzystać dodatki, ubrania, które już masz?
Imagine there is no hate

Kata

inka Nie mam nic :D (tzn mam żakiet taki klasyczny granatowy) Wszystko w sumie do kupienia, tylko najchętniej niedrogo :)

A czy kolorowo czy klasycznie to nie wiem, bo ja się na takich rzeczach nie znam :D

Dodany tekst: 18 Mar 2013, 19:01:23

:bra: :bra: :bra: Hop hop jest tu kto? Proszę doradźcie mi coś, bo stylizacje to nie moja bajka.
Pozdrawiam

Kata

golinda

jestem przeciwna
a już na pewno na Tobie ;)

niewiemjaka

Kata a mozesz wkleic zdjecie w niej i tym granatowym zakiecie i jakis obuw ?

wrobelek0403

Kata kiecka fajna, lubie takie kolory :) jakos tylko nie mam pomysłu na dodatki.

ja bym chyba dała granatowe buty albo bezowe, blizej cielistego moze :knuje:

oo, moze ten granatowy zakiet i cieliste buty i torebka, hmmm

aniak1211

Cytat: wrobelek0403 w 19 Mar 2013, 11:41:49moze ten granatowy zakiet i cieliste buty i torebka
Tez mi sie tak widzi :)

dragonfly

Cytat: golinda w 19 Mar 2013, 11:28:36
jestem przeciwna
a już na pewno na Tobie ;)
ubieram cos luznego, to zle, ze wor, taka zle, to przepraszam w czym mnie widzisz? lol lol lol