sukienka na wesele (cudze :))

Zaczęty przez panikarola, 08 Mar 2008, 13:28:23

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

niewiemjaka

ta jest ładna i plecy luxus
tylko beztaliowa
z paskiem ,.,. ?

justynaaaa2

Kata

Mam zdjęcia (wiem, że miny okropne, ale ten typ tak ma jak mu każą pozować :D). Innych butów na obcasie nie mam, ale myślę że na potrzeby zdjęcia poglądowego te ujdą. A różnice kolorystyczne w górze i dole sukienki, czy też poszczególnych zdjęć to efekty oświetlenia.
Pozdrawiam

Kata

zosia2007

Mi się podobasz w tej sukience ale dałbym wyższe buty.

wrobelek0403

Kata przede wszystkim cieliste rajtki, albo gołe nogi (kiedy wesele??) tak, ja bym dała cieliste buty i torebke :)

http://www.snobka.pl/artykul/porada-dodatki-do-sukienki-na-wesele-12115
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

niewiemjaka

Kata tylko nie czarne rajstopy! dziewczyny pewnie zaraz coś doradzą, ale dla mnie najlepiej cieliste do tak jasnego rozu, a marynarka moze szara/ziemista? :knuje: bo granat jest taki oczywisty, ale tez by pasował :)  i buty na obcasie wyzszym

Kata

Dziewczyny rajtki są przypadkowe, nie chciało mi się ich do zdjęcia przebierać, też myślałam o cielistych :)

Ślub jest w Wielkanoc, czyli tuż tuż, a tu jeszcze na dodatek pogoda do chrzanu.

O granacie myślałam bo ten pasek jest granatowy, choć widać to tylko z bliska.

Buty na pewno będą wyższe, bo te mają 2,5 cm :) tylko muszę je kupić. Coś wygodnego i mieszczącego się w kategorii wyższe w rozsądnych pieniądzach możecie polecić?
Pozdrawiam

Kata

Justynna

Cytat: Kata w 19 Mar 2013, 20:07:28Buty na pewno będą wyższe, bo te mają 2,5 cm Smiley tylko muszę je kupić. Coś wygodnego i mieszczącego się w kategorii wyższe w rozsądnych pieniądzach możecie polecić?
Zajrzyj do Deichmanna :)

rudasekawf

Kata sukienka ładna :) musowo inne rajstopy (gołe nogi chyba odpadają ze względu na termin), no i buty. Wydaje mi się, że czarne ok, obcas serio wyższy. Granatowy ni jak mi tu nie pasuje.

My jedziemy na ślub 1 czerwca, myślałam, że pójdę w sukience, którą mam w domu, ale brzucha to tam nie zmieszczę. Chyba będę musiała kupić coś przed samym weselem.

dragonfly

zakupilam i czekam na dostawe

http://www.asos.com//French-Connection/French-Connection-Bex-Beaded-Silk-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=2139945 - widzialam je na zywo i sa swietne, byla tez czerwona ale zanim wsadzialam do koszyka to jakas sucz juz ja zamowila.....

i ta
http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/uk/en/zara-neu-S2013/358003/1174059/DRESS%20WITH%20DRAPING%20AT%20THE%20BACK

Dodany tekst: 19 Mar 2013, 22:00:09

Kata nie bede oryginalna jak powiem, ze wyzsze buty i bedzie bardzo ladnie!

Kata

doda, dragon A w jakim kolorze widzicie te wyższe buty? Bo padały już tu propozycje cielistych i czarnych. A i co na górę, żakiet, bolerko, sweterek elegancki??
Pozdrawiam

Kata

dragonfly

ja bym dala grafitowe/ciemnoszare szpilki i takiez rajty, co by wydluzyc noge...

justynaaaa2

ja też pisałam o szarych :) i koniecznie wyższe :) i rajstopy cieliste
a na górę może jakiś płaszczyk, chłodno będzie, więc w żakiecie/sweterku może być zimno :hmm:

wrobelek0403

justynaaaa2 wesele jest za 1,5 tygodnia :D ja mysle,ze przyda sie palto lol lol

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

justynaaaa2

wrobelek0403 no w sumie :D nie wiem czemu ale jakoś naiwnie wierzę, że na wielkanoc zrobi się ciepło :)

wrobelek0403

justynaaaa2 ja dzis wlazłam do sekretariatu i sie pytam dziewczyn czy planują jakąś WIGILIE lol lol lol

Kata

Ja planowałam żakiet a na to płaszcz wiosenno-jesienny :) Bo tak sobie myślę, że w samej sukience nawet na sali może mi być zimno bo ja jestem zmarzluchem :D
Pozdrawiam

Kata

Kata

Pozdrawiam

Kata

konwalia

Kata sukienka bardzo fajna
Z marynarka nie pomogę, bo wg mnie za biurowo, ale ja marynarki to raczej tylko do dżinsów nosze

Ja bym pewnie zmieniła pasek na jasny bez, taki sweterek szalowy i buty
Jeszcze zieleń jako akcent mi tu pasuje

Kata

konwalia A możesz mi jakiś przykład takiego sweterka podesłać, żebym wiedziała czego ewentualnie szukać?
Pozdrawiam

Kata

wrobelek0403

jestynka

Kata a nie myslałas o innym pasku?
ja bym dała jakis "masywniejszy"

konwalia