wyścigi wózków - jaki kupujecie/macie?

Zaczęty przez inkageo, 26 Lut 2008, 12:28:38

mobka

Cytat: abkasia w 28 Maj 2013, 04:27:06
Mobka ja nie wyciagam adapterow , mocuje nirmalnie. Da sie i jest bardzo wygodnie
W sensie z fotelika?

abkasia

Cytat: mobka w 28 Maj 2013, 13:27:39
W sensie z fotelika?
tak, sa caly czas przypiete do fotelika, normalnie wypinam fotelik jak spacerowke czy gondole.

noelka84

czy ma ktoras z was baby jogger city mini?

bardzo mi sie podoba ten wozek, czytalam wiele pozytywnych opinii na jego temat.

moj maly bedzie mial 3 miesiace i bedziemy czesto podrozowac samolotem i co mi sie podoba w tym wozku to wygodne i szybkie zlozenie.
jeden ruch i wozek zlozony co ulatwi mi szybkie podanie go obsludze na lotnisku.

maly wyrasta z gondolii i musze zakupic jakis super skladajacy sie jednocesciowy wozek.

zosia2007

noelka84 a jak synek? napisz coś, kiedy urodziłaś, jak sie czujecie. dawno się nie odzywałaś

elve

Prałyście espiro magic? odkręcacie siedzisko czy pierzecie na wózku?

Kasia

ja nie espiro ale z pipi normalnie odkręcałam i do pralki fru ;)
teraz mamy pożyczony milly mally i tak samo zrobiłam :D

noelka84

zosia Oliver przyszedl na swiat przeterminowany:) urodzil sie prawie 2 tyg po terminie. Mialam juz wyzaczona indukcje, ale 2 dni przed nia zaczely sie skurcze, porod byl szybki, ale bardzo bolesny, znieczulenie nie zdazylo zadzialac:) malemu zaczelo spadac tetno jak wychodzil wiec pomogli mu ssakiem i przez to ma troche znieksztalcona glowke.
ogolenie wszystko jest dobrze, ja bardzo szybko doszlam do siebie.
Maly ma niestety problem z lewym oczkiem. 2 tyg po porodzie zauwarzylam ze lewa zrenica jest znacznie wieksza niz prawa. U specjalisty okazalo sie ze ma wade wrodzona - coloboma. Uszkodzona jest zrenica i siatkowka. Oliver nie bedzie widzial na lewe oko, ale jeszcze nie wiemy w jakim stopniu bo jest jeszcze za maly. Dopiero z wiekiem okarze sie jaki jest stopien uszkodzenia. Czesto razem z ta wada wystepuje zespol Charge, ktory w skrocie obajwia sie poprzez inne schorzenia i niedorozwoj. Maly jak na razie rozwija sie prawidlowo wiec mamy wielka nadzieje, ze bedzie mial tylko problem z oczkiem.
Diagnoza byla dla nas tragedia, ale teraz z czasem powoli sie z tym oswajamy i zrobimy wszystko zeby mial jak najbardziej normalne dziecinswto. Niestety czeka go mnostwo badan i wizyt u lekarzy.
Po kilku latach staran o dziecko, pozniej problemow w czasie ciazy choroba malego zadala wiele bolu, czlowiek sie pytal czemu my? ale najwazniejsze ze Oliver jest z nami:)

zosia2007

noelka84 bardzo mi przykro z powodu choroby małego :glaszcze: :glaszcze: :glaszcze:

napiszę tylko, że moich rodziców sąsiadów synek jak miał 2 latka stracił oko bo miał nowotwór, obecnie chłopak ma 16 lat, widzi tylko na jedno oko ale super sobie daje radę, trzymam kciuki za waszego małego iżycze wam duzo siły!

Kasia

noelka84 gratuluję synka i mocno przytulam z powodu jego problemów zdrowotnych  :empathy: :empathy: :empathy:

ishka82

noelka84, trzymam mocno kciuki za zdrowie Małego :thumbup:

justynaaaa2

noelka84 gratulacje :) i też trzymam kciuki za zdrowie synka  :thumbup:

noelka84

dzieki dziewczyny :)

z tego co wyczytalam to konwalia ma city elite, ktory jest duzo drozszy niz city mini:(

konwalio czy city mini jest duzo gorszy od city elite? wiadomo elite ma wieksze kola, pewnie lepiej sie go prowadzi po wszystkich powierzchniach?

mignon

noelka, kciuki za Oliviera, wierzę, ze za uszkodzonym oczkiem nie idzie nic więcej  :thumbup:

konwalia

Noelka kciuki za Oliviera!

Co do wózka, ja mam elita, jest większy niż mini i ma tzw wiecznie pompowane koła
Jak ktoś nie jeździ dużo w terenie, to mini starczy
Mi zależało by był obszerny i lekko się prowadził
Wszystkie baby joggery maja extra islaniahaca budę
Pomiędzy nimi jest jeszcze mini gt, na większych pompowanych lolach(zwykle mini ma piankowe)
I Elite ma regulowany podnóżek, z czego w zasadzie nie korzystam
Jak ktoś rozważa kompaktowy wygodny wózek, to mini wygrywa 

salsa

Noelka gratuluje narodzin synka i trzymam kciuki za jego zdrowie !! :)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

ddu

noelka , gratulacje!
strefowe dzieciaki miewają różne przypadłości, ale i tak są najfajniejsze, wiadomo!

rubin04

Noelka, gratuluję narodzin Synka, trzymam kciuki za jego zdrowie i wierze, ze będzie dobrze!
Dużo sił dla Was!

mignon

Cytat: ddu w 17 Cze 2013, 23:16:11strefowe dzieciaki miewają różne przypadłości, ale i tak są najfajniejsze, wiadomo!

o właśnie!

noelka84

dziekuje dziewczyny:) wszystkim polewam:)

konwalia po twoim wpisie jestem juz na 100% pewna ze chce city mini:) gt tez rozwarzalam, ale znowu cena duzo wyzsza niz mini.
dzis zamawiam nowiutkiego czerwono czarnego, juz nie bede zazdroscic innym matkom na ulicy:)

magdalinska

Cytat: elve w 17 Cze 2013, 10:03:08
Prałyście espiro magic? odkręcacie siedzisko czy pierzecie na wózku?
rozkrecalismy i wrzuciłam do pralki

Dodany tekst: 18 Cze 2013, 08:37:20

noelka84 gratuluje synka i dużo zdrowia  :thumbup:

aniak1211

noelka84
Gratuluje narodzin synka i zycze duuuzo zdrowka i slly dla Was:) :daisy:

jestynka

noelka Gratuluję! zdrowia dla Oliwiera!

aja