Wstępna przymiarka sukni Dorotka81

Zaczęty przez Lwica, 19 Sty 2008, 14:43:24

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Lwica

Oto jedna z moich wymarzonych przymierzanych. Następne foty w przyszłym tygodniu.
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

mika

pięknie wyglądasz i brzuszek też będzie się ładnie prezentował w tej sukni, bardzo mi się podoba bardzo elegancka, a co chcesz jeszcze mierzyć?

Ps. podaj jeszcze raz maila to wyślę ci zdjecia od zbyszka  :mrgreen:  przepraszam że tak późno ale wczoraj zapomniałam

Lwica

mika9983, mail do mnie lwica81@interia.pl. A mam jeszcze u mojej znajomej w salonie coś na oku tylko teraz miała zamknięte bo przenosili sie. I umówiłam się na przymiarkę na przyszły tydzień. Wtedy zdecyduje która. Pozdrawiam
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

mika

Lwica

mika9983, zdjęcia cudne a ta noga....  :oops: fiu fiu fiu.

mika

Dorotka1981, dziękuję za komplement :oops:  :oops:  :mrgreen:

Lwica

Zastanawiam się jaki welon by do niej pasował. Moze też z jakimiś koralikami lub zdobieniami jak na sukience.

[ Dodano: 24-01-2008, 11:16 ]
Obrączki tez już zamówione u jubilera na ul. Ruskiej będą cudne (szkoda że nie mam wzoru żebny wam pokazać). Ale najgorsze że moje zaproszenia jeszcze nie przyszły :cry:  :cry:  oczywiście Poczta Polska Wrocław daje d..y! Jestem zła bo mamy tyle osób do objechania i rozdania w promilu 60 km stąd. Wrrrr

Kasia

zarówno welon mgiełka jak i ze zdobieniami bedzie wygladał super :)

Lwica

Kasia, dziękuję włąsnie myślałam o takim delikatnym i z małymi koralikami Swarovskiego. Bo sama suknia ma dużo zdobień. Ale jutro jade przymierzać jeszcze zaplanowane suknie. Tam gdzie moja siostra sie ubierała i druga siostra też podobna ma być rabat rodzinny  :lol:

mika

moim zdaniem lepszy będzie taki ze świecidełkami welon ale krótki, taki do łopatek

zuzia

Dorotka1981,
ja bym sie zastanowiła nad wyrzuceniem ramiączek. Namawiać Cie nie będę bo to twoja sukienka i ty się musisz dobrze czuć, ale te dwa tiulki nie bardzo mi wyglądają.

a co do welonu - odradzałabym welon z takimi aplikacjami jak na sukni - może być tego za dużo. Gios polecała mi sprzedawcę na allegro, który ma takie dżety do naprasowania na welonie. Troche pracy z tym jest, ale warto :)

Lwica

zuzia, ja już bym najchętniej kupiła albo zrobiła welon.ALe czekam do jutra aż przymierze w ostatnim salonie suknie i wtedy heja jade z wszytskim.  Buty, welon, biżuteria.

zwierzatko_mojej_mamy

Dorotka1981,  czyli to juz na bank ta sukienka? czy jeszcze nie? :D
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

Lwica

zwierzatko_mojej_mamy,  jutro sie okaże ta mi sie podoba bardzo ale nie chce potem sobie pluć w brode. A z tego salonu co jade jutro moje obydwie siostry wyszły pięknie ubrane. Także zobaczymy co jutro.

zwierzatko_mojej_mamy

Dorotka1981,  to czekamy - tak nam wlazlas na amibicje, ze Cie olewamy, ze teraz do tego watku to drzwiami i oknami bedziemy sie pchac hihihi  :mrgreen:  jeszcze bedziesz narzekac, zebysmy sie odczepily  :wow:
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

golinda

popieram zuzię, te ramiączka do odprucia
welon raczej długi i bez zdobień wg mnie

Lwica

ehehhe pomyślał by kto że jestem w 4 miesiącu ciąży. Tak fajnie sie ta sukienka układa że nawet jak mi za miesiąć troche brzuszek urośnie mało bedzie w niej widać dzięki temu marszczeniu i zdobieniom.

dragonfly

a ja mysle, ze welon do ramion, z podobnymi zdobieniami jak na sukni...
kurcze, fajnie wygladasz...

zuzia

Cytat: "dragonfly_80"a ja mysle, ze welon do ramion, z podobnymi zdobieniami jak na sukni...
będzie za dużo tego wszystkiego.

dragonfly

Cytat: "zuzia"dragonfly_80 napisał/a:   
a ja mysle, ze welon do ramion, z podobnymi zdobieniami jak na sukni...

będzie za dużo tego wszystkiego.

przeciez mowilam, ze sie nie znam....;) sama sobie nie moge doradzic;)
ale ciagle wydaje mi sie, ze by fajnie wygladalo :oops:

zuzia

Cytat: "dragonfly_80"przeciez mowilam, ze sie nie znam....;) sama sobie nie moge doradzic;)
ale ciagle wydaje mi sie, ze by fajnie wygladalo  
z założenia to fajnie wygląda. Ale suknia jest mocno zdobiona i moim zdaniem ten welon... to nie bardzo. Widziałam to przy strojnej sukni i ja bym tak nie założyła.

dragonfly

Cytujzałożenia to fajnie wygląda. Ale suknia jest mocno zdobiona i moim zdaniem ten welon... to nie bardzo. Widziałam to przy strojnej sukni i ja bym tak nie założyła.
na pewno masz racje zuzia.... ja nie mam za dobrej wyobrazni na takie rzeczy... ale pomoc chcialam... :roll:

zuzia

Cytat: "dragonfly_80"na pewno masz racje zuzia.... ja nie mam za dobrej wyobrazni na takie rzeczy... ale pomoc chcialam...  

dragonfly_80,
to nie tak. Każdy z nas ma inny gust i coś innego mu się podoba :) co nie znaczy, że inne jest złe :)

dragonfly

Cytat: "zuzia"
dragonfly_80,
to nie tak. Każdy z nas ma inny gust i coś innego mu się podoba :) co nie znaczy, że inne jest złe

ja wiem zuzia :lol: , ale zla jestem na siebie, bo zupelnie nie mam pojecia czasem o takich rzeczach (welon miedzy innymi) chociaz w "normalnym" zyciu 0 problemow z ciuchami. Hmmm, a mialam sie nie dac zwariowac malymi rzeczami.... ale to przez gosci moich, bo se sieroty nie potrafia hotelu rezerwowac..... :evil:

zuzia

Cytat: "dragonfly_80"ale to przez gosci moich, bo se sieroty nie potrafia hotelu rezerwowac.....  
ja nie zostawiłam tego gościom. Miałam zarezerwowane 2 hotele i to ja decydowałam kto, z kim etc. Jakby mieli do mnie dzwonić 2 dni przed, że zapomnieli zarezerwować i co teraz to chyba bym zwariowała.