Wstępna przymiarka sukni Dorotka81

Zaczęty przez Lwica, 19 Sty 2008, 14:43:24

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

magdarynka

Jesli ramiaczka zostana to ja bym zrezygnowala z welonu, bez ramiaczek delikatna dluga mgielka bez zdobien i mocnego marszczenia
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

dragonfly

Cytat: "zuzia"
ja nie zostawiłam tego gościom. Miałam zarezerwowane 2 hotele i to ja decydowałam kto, z kim etc. Jakby mieli do mnie dzwonić 2 dni przed, że zapomnieli zarezerwować i co teraz to chyba bym zwariowała.

a, to u mnie hotel jeden, maja tylko potwierdzac, ze beda, ew. zmienic daty na wczesniejszy przyjazd lub pozniejszy wyjazd, ale widac i z tym problem niektorzy maja :roll:
Maja powiedziane, ze do 10 marca jak nie potwierdza w hotelu to nie bierzemy za nich odpowiedzialnosci. Wszystko jest na naszej stronie slubnej, ale do niektorych nie dociera.... a mialo byc tak prosto.... :-x

zuzia

Cytat: "dragonfly_80"Maja powiedziane, ze do 10 marca jak nie potwierdza w hotelu to nie bierzemy za nich odpowiedzialnosci.
hahahahahaha
dobre. Zobaczysz .... i tak ci przed ślubem bedą dzwonić i marudzić.

dragonfly

Cytat: "zuzia"Zobaczysz .... i tak ci przed ślubem bedą dzwonić i marudzić.

nie, nie ma szans, zreszta to glownie rodzinka mlodego, wiec niech on sie martwi o swoje ciocie :lol:

"We do want our wedding to be a family event, but little bastards running around and making trouble will be shot (love uncle Mike)!"
"Please contact hotel in advance or you may be told to walk."

To pare ostrzezen tylko :mrgreen:

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

dragonfly

zwierzatko_mojej_mamy,
no bo inaczej z gosciami to sie nie da... a mlody wojskowy jest to mowi, ze tylko amerykanie w afganistanie byli mniej kumaci niz jego ciotki... :roll:

mary

a ja uważam, że ramiączka powinny zostać. Pasują do figury Dorotki. Mogą oczywiście zostać zmodyfikowane, bo te wydają się strasznie "tiulowe".
No i w tej sytuacji chyba bez welonu.

Monika

mi się też ramiączka bardzo podobają :)