Stylizacyjne zmagania Kasi - od początku do samego finału

Zaczęty przez Kasia, 28 Gru 2007, 17:43:41

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mika

no i ewidentnie ten kuper odstaje, brzydko odstaje

zuzia

teraz kiecka z Abiu. Mi sie strasznie w niej Kasia podobala, ale.... cena troche odstrasza, szczegolnie w porownaniu do Lorny Pronoviasu i Liporio.

mika

mi się ta kiecka też podobała, nie tak bardzo jak liporio ale jak by się kasia uparła to mogłaby być ale jest droższa od lorny :shock:

sierpniowajulka

zuzia, super zdjęcia robisz "na tajniaka"! :) Najlepsza jakość, jaką na tym forum widziałam.  :mrgreen:  
Czekam na Lipporio.
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mika

pragniemy zazanczyć że przy tych fotkach złapała nas babka i troszkę skrzyczała  :mrgreen:

zuzia

teraz liametti - specjalnie dla sierpniowej julki :)

mayagaramond

Abiu - Bardzo ladna i pieknie lezy, ale fason chyba bardzo podobny do Lorny.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

mika

sierpniowajulka, tam normalnie miałyśmy takie akcje z tymi fotami wysyłałyśmy babki po welony i inne duperele żeby tylko te foty zrobić, potem ja stałam na czatach normalnie jaja  :mrgreen:

rubin04

..a le zdjęcia warte były krzyku :) Bardzo fajna ta keicka - "droższa od lorny" tzn ile?

No i mam nadzieję ze mogę na Was liczyć dziewczyny jak sie do W-wy wkrótce wybiorę?

mika

ta Lametti piękna, bardzo mi sie na żywo podobała, ale ona nie dla Kasi, za bardzo jej podkreśla talię, ale suknia super

zuzia

ok. I teraz najważniejsze: LIPORIO

mika

rubin04, 3800 o ile dobrze pamiętam

[ Dodano: 23-01-2008, 23:30 ]
Liporio cudo miodzio cud malina, na żywo jeszcze lepiej
LIPORIO DLA KASI I TYLKO CAPPUCCINO

sierpniowajulka

Cytat: "mika9983"pragniemy zazanczyć że przy tych fotkach złapała nas babka i troszkę skrzyczała :mrgreen:
:mrgreen: dla takich fot to chyba warto było przetrwać krzyki?
Liametti ma super koronkę, ale dziwnie z przodu wygląda - jakby była na panny w ciąży szyta. Ta z kokardką pod biustem boooskaaaa!!! Kasiu, super Ci w takich fasonach - masz do nich wymarzoną figurę!

[ Dodano: 23-01-2008, 23:30 ]
Cytujsierpniowajulka, tam normalnie miałyśmy takie akcje z tymi fotami wysyłałyśmy babki po welony i inne duperele żeby tylko te foty zrobić, potem ja stałam na czatach normalnie jaja :mrgreen:
:mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

zuzia

moj K. stwierdzil, ze najlepsza jest ta z Abiu. Ze liporio ladna, ale w tamtej Kasia wyglada:
bardziej elegancko,
powabnie,
lekko
:)

rubin04

oj  ale ta "liametii" to jakos tak skraca przez ten pasek ze wstązką.. Jakos tak "bombkowato" mi to wygląda.. Ta mi sie nei podoba.

sierpniowajulka

Liporio jest absolutnie przepiękna!!!!

mika

Cytat: "sierpniowajulka"Liametti ma super koronkę, ale dziwnie z przodu wygląda - jakby była na panny w ciąży szyta. Ta z kokardką pod biustem boooskaaaa!!! Kasiu, super Ci w takich fasonach - masz do nich wymarzoną figurę!

ta Lametti to ona chyba tylko tak na Kasi wygląda i zdjęcie jest trochę od dołu, ale Kasia sama przyznała że ta suknia nie jest dla niej

zuzia

Cytat: "sierpniowajulka"dla takich fot to chyba warto było przetrwać krzyki?
umawialy sie laski, umawialy, ja dolaczylam w ostatniej chwili i tylko ja mialam aparat!
Na forum siedza, zdjec sie domagają a żadna aparatu nie wzięla  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

mika

niestety nie mamy fotki w Liporio z welonem bo babka już nie chciała iśc po diadem ;-)

sierpniowajulka

Cytat: "mika9983"Liporio cudo miodzio cud malina, na żywo jeszcze lepiej
LIPORIO DLA KASI I TYLKO CAPPUCCINO
popieram!!!!

rubin04

zuzia, mi tez sie najbardziej ta z Abiu podoba.

mika

rubin04, ale ona droga

[ Dodano: 23-01-2008, 23:35 ]
szkoda też że nie mamy fotki liprio z boku bo ona bardzo ładnie podkreśla pośladki ten tył jest boski w tej sukni

zuzia

Cytat: "rubin04"zuzia, mi tez sie najbardziej ta z Abiu podoba.
to jest nas wiecej.
Ta lady bird jest super ale tylko z przodu - ten wystajacy z tylu kuper ja dyskwalifikuje. Pani z salonu powiedziala, ze nic z tym nie zrobią bo to za dużo pracy a to kosztuje  :-/

Kasia

Cytat: "sierpniowajulka"Kasiu, super Ci w takich fasonach - masz do nich wymarzoną figurę!

Cytat: "zuzia"moj K. stwierdzil, ze najlepsza jest ta z Abiu. Ze liporio ladna, ale w tamtej Kasia wyglada:
bardziej elegancko,
powabnie,
lekko

teraz wiecie dlaczego wolę rybki i dlaczego ta PIĘKNA liporio tak mnie jakoś za serce nie łapie

ech

ja po prostu lepiej wygladam w rybkach
i lepiej sie w nich czuję :)

i jak patrze na te foty i na siebie w tych kieckach na raz to ....  :-/

inkageo

Liporio super :) Mężowi też się podoba :)
Imagine there is no hate