Kalendarz narodzin strefowych dzieci

Zaczęty przez sweedee, 07 Gru 2007, 20:59:02

mobka

Cytat: OlaFasola w 07 Paź 2010, 22:59:39
e tam, chyba się tak nie spieszą. My wyszliśmy ze szpitala po przeszło 2 tygodniach, a potem też nie tak zaraz zgłosiliśmy małego.

Bo to szpital zglasza. Pozneij trzeba tylko akt odebrac. A na to chyba czasu ograniczonego nie ma. U nas dawali swistek z okreslona data i godzina o ktorej sie zglosic i to bylo chyba ponad 2tyg. od urodzenia. Choc nie pamietam dokladnie.

jusia

zwierzu  :bravo: :bravo: wszystkie Franki to fajne chłopaki ;)
"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

annka-cygannka

elizapj u nas jak będzie chłopak, to na pewno będzie Jasiek :) a dla dziewczynki podoba mi się Małgosia . I nie inspirowałam się w tym przypadku żadną bajką :)

foczkaka

Oooooo wpadlam na strefe po latach i widze tyyyyle nowych mam! Gratuluje wszystkich nowych urodzeń a także poczęć :D
Nie możesz mieć wszystkiego, bo gdzie byś to położył...

elizapj

Cytat: annka-cygannka w 08 Paź 2010, 15:26:37elizapj u nas jak będzie chłopak, to na pewno będzie Jasiek Smiley a dla dziewczynki podoba mi się Małgosia . I nie inspirowałam się w tym przypadku żadną bajką Smiley
ja nic  zlego w inspirowaniu sie bajkami ni widze.  np Tola i Lolek sa super:) ale jakos sie na nic na dluzej niz na tydzien nie moge zdecydowac...buuu:(
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

abkasia

a ja sie dzis zawiodlam, bo jest podobno jeszcze jeden chlopczyk maly we wroclawiu co ma na imie Hugo.... ;D

Lwica

Oj i to nie jeden mały Hugo jest we Wrocławiu musze cię zmartwić.
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

abkasia

Cytat: Dorotka1981 w 09 Paź 2010, 15:56:04
Oj i to nie jeden mały Hugo jest we Wrocławiu musze cię zmartwić.
:crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying:
duzo w przedszkolach jest?

aniak1211

Kasia

rilla

kate.zet1 gratuluje!!! dawno Cie tu nei było:) moze bedziesz zaglądać teraz częsciej?

vobi

kate.zet1 gratuluje i zycze bezproblemowej ciazy!  :daisy:

kate.zet1

Dziękuję  ;) Postaram się częściej Was odwiedzać

magoo

kate.zet1
gratuluje i zycze spokojnej ciazy

annka-cygannka

kate.zet1 widzę po suwaczku, że jesteśmy prawie w tym samym momencie ciąży :) Gratulacje:)

feeling.good

wow kate.zet1 fajnie Cię widzieć :)
Gratulacje i zaglądaj do nas koniecznie

Lwica

Cytat: abkasia w 10 Paź 2010, 23:48:03duzo w przedszkolach jest?

ano trafia się kilka sztuk

Dodany tekst: 12 Paź 2010, 22:26:07

Kate. zet1 witamy w gronie!!! Spokojnej  ciązy!
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

rilla

dorotka ty juz w polowie!!! wow ja rok temu musiałam byc na półmetku... Dorotka rusza się cwaniak?

nionczka

feeling.good

Kata

Pozdrawiam

Kata

Lwica

Cytat: rilla w 13 Paź 2010, 09:34:02dorotka ty juz w polowie!!!  Dorotka rusza się cwaniak?

Ano nie wiem kiedy minęła ta połowa!! A kopie i się wierci już od miesiąca!