Kalendarz narodzin strefowych dzieci

Zaczęty przez sweedee, 07 Gru 2007, 20:59:02

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

ishka82

elizapj, macie pięknego synka :)

talula, serdeczne gratulacje :daisy: :daisy: :daisy:

goga

W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

Justynna

Cytat: elizapj w 04 Gru 2010, 12:26:49
wiem wiem, moje zaleglosci internetowe siegaja zenitu;) nie wiem czy wroce do pisania bloga bo sie na razie wydaje to niemozliwe, chyba ze ktos rozciagnie dobe na 29h;)
na razie wrzucam 2 fotki: http://moje9miesiecy.blogspot.com/2010/12/federico-jan-urodzony-24-listopada-2010.html
śliczny chłopak :)

elizapj

haha wlosami kaze mu sie cieszyc...bo jesli pojdzie w tate..to krotko przyjdzie mu byc ich 'nosicielem';)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Kasia

elizapj sliczny Federico :dreaming:

marlen_ka

elizapj sliczny Federico, a jakie ma cudne włoski :) moje gratulacje

giga

elizapj, śliczny synek. Piękną tworzycie Rodzinkę.

Dodany tekst: 06 Gru 2010, 08:24:00

talula, gratulacje!!

errata

:bra: :bra: :bra: :bra:

można mnie dopisać na 28.03 ;D

nionczka

Cytat: errata w 06 Gru 2010, 19:14:32
:bra: :bra: :bra: :bra:

można mnie dopisać na 28.03 ;D

GRatulacje!!!

vobi

errata to juz Ci niewiele zostalo.... ale Ty pedzisz z ta ciaza! :D

A imie juz wybrane? Czy przeoczylam :hmm:

errata

dziękuje  :beer: :beer:

Oj pędze, a jak sie rozrastam  :crazy: przynjamniej na miesiac wiecej wygladam ;D

Imienia brak, wierze, że dziecko na czole będzie miec wypisane jak sie urodzi  :mocking:

vobi

Cytat: errata w 07 Gru 2010, 13:54:16Imienia brak, wierze, że dziecko na czole będzie miec wypisane jak sie urodzi

no to jest jakas opcja, ale co zrobisz jak bedzie mialo np. Światozara albo Leokadia? :hmm:

errata

Cytat: vobi w 07 Gru 2010, 16:29:00
no to jest jakas opcja, ale co zrobisz jak bedzie mialo np. Światozara albo Leokadia? :hmm:

weź nie strasz, bo w tedy pójdę w Palomy, Milagrosy itp :D

mary

elizapj wielkie gratulacje!!! :bravo: Wasz Synek jest piękny a Twój blog jest po prostu świetny - zamierzam przeczytać cały :)

ogromne gratulacje także dla Taluli i wszystkich świeżych mam - widzę, że jest ich już mnóstwo.

talula

dziekuje za gratulacje dziewczyny ;)

elizajp, Tobie również serdecznie gratuluje uroczego Synka ;)

elizapj

Cytat: mary_popins w 09 Gru 2010, 20:29:12elizapj wielkie gratulacje!!! bravo Wasz Synek jest piękny a Twój blog jest po prostu świetny - zamierzam przeczytać cały Smiley
dzieki mary! co raz latwiej go czyytac, bo co raz wolniej pisze;)
erracie gratulacje ciazy! a wszystkim mamom po terminie duuuuuzo cierpliwosci i spokoju:)

errata

yoy

06.01.2011 urodzilam Franka :) mały miał być mały-ok 2800 a urodził się z wagą 3790 :) Poród silami natury bez znieczulenia bo tetno spadalo, a maly rodzil się z raczka przy główce... Ja oprócz naciecia popekałam, dostalam silnej anemii, mialam transfuzję i dopiero dzis jestesmy w domu. Mam nadzieje ze szybko dojde do siebie, ale najpierw musze to wszystko zapomniec...

dragonfly

yoy gratulacje  :daisy: i mam nadzieje, ze szybko zapomnisz  :empathy: :empathy: :empathy:

Lwica

Cytat: yoy w 10 Sty 2011, 17:52:32
06.01.2011 urodzilam Franka :) mały miał być mały-ok 2800 a urodził się z wagą 3790 :) Poród silami natury bez znieczulenia bo tetno spadalo, a maly rodzil się z raczka przy główce... Ja oprócz naciecia popekałam, dostalam silnej anemii, mialam transfuzję i dopiero dzis jestesmy w domu. Mam nadzieje ze szybko dojde do siebie, ale najpierw musze to wszystko zapomniec...

Yoy mimo przejść gratuluje!!!!  :daisy: :daisy: :daisy:
Kiedy życie daje ci sto powodów do płaczu, pokaż mu, że masz tysiąc powodów do uśmiechu!

magoo

yoy gratuluje synka  :daisy:
i zycze szybkiego dojscia do pelni sil

elizapj

Cytat: yoy w 10 Sty 2011, 17:52:32
:daisy: :daisy: :daisy: gratulacje! zapomnisz raz dwa!!! duzo radosci z kazdej chwili z malym!

Dodany tekst: 10 Sty 2011, 18:29:12

a i przegapilam!!! zwierzaku i bozenadp, GRATULACJE i WASZYCH chlopakow!!!

Kata

yoy Gratulacje!!!  :daisy: :daisy: :daisy: I szybkiego powrotu do formy :)
Pozdrawiam

Kata

aniak1211

yoy
Gratuluje malego Franka :daisy:

Obys szybko doszla do siebie i zapomniala o tych nieprzyjemnosciach :)