Wiosna 2015!

Zaczęty przez golinda, 15 Lut 2015, 10:30:48

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

golinda

byłam mierzyć

http://e-simple-cp.com/product-pol-10187-Spodnie.html

beznadziejne, cienkie, szmatławe. wyglądały na 60, a nie 430zł

ishka82

wrobelek0403, mi się właśnie podoba, że leży super i rozmiarowo idealny :) mógłby być trochę krótszy, może bez lamówek byłoby lepiej, ale spodobał mi się :) bardzo potrzebuję już, w sklepach mało co i albo ceny z kosmosu, albo szmatki takie, że nawet mierzyć się nie chce, a ten jest fajny :) i ja chciałam coś jasnego, ale stonowanego, nie chciałam czarnego, ale w mojej obecnej sytuacji stonowany kolor i czarna lamówka jest jak najbardziej na miejscu ;)

ishka82

wrobelek0403

ishka, najwazniejsze ze Tobie sie podoba i dobrze lezy :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

ishka82

Cytat: wrobelek0403 w 23 Mar 2015, 13:11:05
ishka, najwazniejsze ze Tobie sie podoba i dobrze lezy :)
pewnie, ale zawsze dobrze poznać zdanie innych ;)

inkageo

Ishka noś go trochę bardziej na luzie, rozepnij pasek i górny guzik. Żeby tak nonszalancko było :)
Pasek możesz przewiązać z tyłu.
Imagine there is no hate

wrobelek0403

Cytat: inkageo w 23 Mar 2015, 13:17:31Pasek możesz przewiązać z tyłu.

o, ja tak robie :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

golinda

Cytat: inkageo w 23 Mar 2015, 13:17:31Pasek możesz przewiązać z tyłu.

moja babcia tak w fartuchu kuchennym wiązała ;)

wrobelek0403

Cytat: golinda w 23 Mar 2015, 13:31:14
moja babcia tak w fartuchu kuchennym wiązała ;)

tzn jak? a jaki miała fartuch? bo ja mam taki:

http://home-you.com/pl/kuchnia-tekstylia-kuchenne/167012465-fartuch-blackboard-5901162437893.html i oczywiscie wiąze sie go z tyłu.

a płaszcz z tyłu wiąze tak, że pasek jest w szlufkach normalnie - koncami do przodu, ale je przeciagam z powrotem na plecy i tam zawiązuje. Próbuje znalezc zdjecie,niestety bezskutecznie.

golinda

Cytat: wrobelek0403 w 23 Mar 2015, 13:38:01tzn jak? a jaki miała fartuch? bo ja mam taki:

takie coś, tylko cienkiego materiału. wszystkie kobity na wsi takie nosiły i wiązały z tyłu w sposób, w jaki wiążecie płaszcze

golinda

Cytat: wrobelek0403 w 23 Mar 2015, 13:38:01a płaszcz z tyłu wiąze tak, że pasek jest w szlufkach normalnie - koncami do przodu, ale je przeciagam z powrotem na plecy i tam zawiązuje. Próbuje znalezc zdjecie,niestety bezskutecznie.

rozumiem, o czym piszecie :)

wrobelek0403

golinda, ok :D

mimo wszystko, nie czuje sie jak babcia w fartuchu ;)

golinda

Cytat: wrobelek0403 w 23 Mar 2015, 13:53:08mimo wszystko, nie czuje sie jak babcia w fartuchu ;)

to musiałoby być przezroczyste i zwykle miałabyś pod tym sam stanik - ogromny cielisty ;)

no ja przez to wspomnienie jestem spaczona, takie wiązanie kojarzy mi się fartuchowo
ale pewnie tylko mi

dragonfly

Cytat: inkageo w 23 Mar 2015, 13:17:31
Ishka noś go trochę bardziej na luzie, rozepnij pasek i górny guzik. Żeby tak nonszalancko było :)
Pasek możesz przewiązać z tyłu.
dobrze mowi :)

ziuta

hello, hello!
uaktywnię się w wątku wiosennym, to może wiosna szybciej przyjdzie :D ja już tak baaaardzo czekam...
o, i nabyłam pelerynę, wyglądam w niej jak bezkształtna masa, ale już ją kocham ;)

http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/płaszcze/parka-peleryna-z-kieszenią-c367501p2455020.html

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: ziuta w 23 Mar 2015, 17:01:08o, i nabyłam pelerynę, wyglądam w niej jak bezkształtna masa, ale już ją kocham
mam podobna, szara i tez bezksztaltna mase i kocham lol
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

zwierzatko_mojej_mamy

Cytat: ziuta w 23 Mar 2015, 22:35:34
zwierzu, piona :D
piona, walsnie se ja przewiesilam na "blizej wzroku" w szafie, w koncu ma byc 16 stopni lol

www.annawilk.pl

ishka82

dzięki :) już wczoraj w nim chodziłam, dziś też ;) polubiłam się już z nim...spróbuję nosić też nonszalancko, ale ja tak nic nie umiem nosić, choć na innych mi się podoba :wstyd:

Justynna

Cytat: ishka82 w 24 Mar 2015, 09:51:56polubiłam się już z nim...spróbuję nosić też nonszalancko, ale ja tak nic nie umiem nosić, choć na innych mi się podoba :wstyd:
Podoba mi się jak pasek jest tak luźno  zawiązany a nie zapięty, o np. tak:

niewiemjaka

ja mam takie dwa z paskiem wlasnie, kompletnie nie umiem sie tak pozapinać, nigdy w sumie nie zapinam sie tak: guziki i pasek.. nosze luźno

Ziuta fajna peleryna :D

zwierzatko_mojej_mamy

ja nigdy sie nie zapinam w niczym, nienawidze tego lol

www.annawilk.pl

ishka82

wywaliłam pasek z płaszcza zupełnie, wkurzał mnie :P a rozpięta lub zapięta chodzę w zależności od tego, czy mi ciepło, czy nie ;)

goga

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 24 Mar 2015, 10:56:47
ja nigdy sie nie zapinam w niczym, nienawidze tego lol

a zimą?
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)