Wiosna 2015!

Zaczęty przez golinda, 15 Lut 2015, 10:30:48

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

elve

to jak, brać kieckę?

mobka spódnica bardzo mobkowa, mnie się podoba

mobka

Elvelve, jak masz gdzie nosić, to bierz. Tez ja oglądałam.
Wrobelek spódnica. Ale sukienka z takim wzorem też chyba była.
Ja się tylko boję, że dużo za długa będzie. I że się w pasie nie zmieszcze, bo XS wzięłam.

fasolka1980

mobka - fajowe, skąd to?

mobka

wrobelek0403

ale ładne rzeczy mają :)

napisz potem jak z jakoscią :)
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mobka

Też jestem ciekawa, bo pierwszy raz się skusilam. Dam znać :)

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

callja

Cytat: wrobelek0403 w 16 Kwi 2015, 21:54:02aaaa, taką se kupie lol do pracy oczywiscie lol
Super pomysł!!
Idę w czymś takim na uczelnię i włążę wprost na moją byłą panią kierownik katedry... zeszałby ze zgrozy :P a ja  z mściwej satysfakcji lol lol
Nie obrażaj się sam... inni zrobią to lepiej!!! /by teściowa tutora mego ;) /

wrobelek0403

która ostatnio szukała piżamy??

ładne i polskie :)
http://lunaby.com/kategoria-produktu/pizamy/

ddu

tak, ale drogie... patrzę już na nie jakiś czas
ta klasyczna biała mi się podoba

wrobelek0403

mayagaramond

mobka ale zajebista spódnica!!

Ale nie mogę jej znaleźć,  widzę tylko sukienkę
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

golinda

kupiłam wczoraj te spodnie

http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/spodnie/zobacz-wi%C4%99cej/spodnie-cygaretki-w-kropki-c719022p2645506.html

leżą pięknie, wysmuklają uda, ładnie opinają tyłek
wyszłam z przymierzalni i jakaś obca pani mnie skomplementowała, że świetnie wyglądam w tych portkach

ale ale... przyszłam do domu, założyłam (do szpilek i bluzki) i moja pierwsza myśl była: piżama

też wam się piżamowo kojarzą?

niewiemjaka

no wzór piżamowy :D ale przeciez jak zalozysz szpile i bluzke nie od kompletu to już będą spodnie nie? nie masz foty z górą?

golinda

nie mam foty, ale do nich chyba musi być fest elegancka bluzka
z t-shirtem wygląda jak komplet piżamowy ;)

goga

Na tej modelce z zary to jak piżama, zresztą oni mają fatalne te modelki, jakby zniechęcali do zakupów. Jak założysz ze szpilkami i fajną bluzka, a nie  z t-shirtem jak mówisz to polowa strefy zapragnie tych portek. Powinni ciebie w zarze zatrudnić a nie te wypłosze, zaraz by im sprzedaż skoczyła
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

golinda

Cytat: goga w 23 Kwi 2015, 10:14:28Powinni ciebie w zarze zatrudnić a nie te wypłosze

:buzi:

niewiemjaka

Cytat: goga w 23 Kwi 2015, 10:14:28Powinni ciebie w zarze zatrudnić a nie te wypłosze, zaraz by im sprzedaż skoczyła
no racja!
chociaz to może taka taktyka, :knuje:
na kazdej modelce słabo, w domu przymeirzasz no świetnie!
a jakby widzieli na golindzie, a potem na sobie, że gorzej to by byli rozczarowani i wiecej nie chcieli kupowac lol

kamu2

Cytat: goga w 23 Kwi 2015, 10:14:28
Na tej modelce z zary to jak piżama, zresztą oni mają fatalne te modelki, jakby zniechęcali do zakupów. Jak założysz ze szpilkami i fajną bluzka, a nie  z t-shirtem jak mówisz to polowa strefy zapragnie tych portek. Powinni ciebie w zarze zatrudnić a nie te wypłosze, zaraz by im sprzedaż skoczyła
Popieram , te modelki są koszmarne, jak patrze na te modelki to mi się kompletnie nic nie podoba.
Spodnie fajne, ale faktycznie musi być do nich jakaś elegancka bluzka.
prawdziwa kobieta jest jak herbata: mocna i gorąca, jak posłodzisz-słodka, jak nie posłodzisz to pij kurwa gorzką!

wrobelek0403

golinda, do latania fajne, do pracy bym nie poszła :)

kupiłam wreszcze zółte spodnie :D i koszulke do tego :) wszystko w promodzie.

kolor jest nawet troche bardziej intensywny niz na zdjeciu :)

golinda

wróbel, bardzo fajne i świetnie w nich wyglądasz!

wrobelek0403

dzieki dziewczyny :beer: fajnie, bo ostatnio czuje sie utyta :/

justynaaaa2

wrobelek0403, super wyglądasz :) nie widać utytości ;)
Ja mam stare żółte, już zużyte a przydałyby mi się nowe bo bardzo lubiłam tą żółć na lato :)

fasolka1980

Wrobel-swietnie! Super wygladasz:)