Wiosna-lato 2013

Zaczęty przez konwalia, 10 Lut 2013, 14:51:39

inkageo

Moja nowa spódniczka z mohito :)
Imagine there is no hate

abkasia

Fajna, choc ja bym sie czula w niej jak sierotka marysia.. Wole waskie spudnice

inkageo

Ona jest jak na moje standardy bardzo krótka, więc całkiem kobieco się czuję :D
Imagine there is no hate

abkasia

A dlugosc jest spoko :) ja lubie krotkie ;) mowie o fasonie :) ale te groszki sa ladne :)

fasolka1980

malutenka

inka, oglądałam ją wczoraj i nawet nad nią myślałam, ale mi się mierzyć nie chciało :) ladnie wygląda.

mobka

Ja uwielbiam taki kroj. I nosze :) Tylko na mnei sporo dluzsza by byla. A w Mohito ogladalam sukienke w ten sam wzor chyba i swietna byla. Tylko na coz m sukienki ;D

Dodany tekst: 22 Kwi 2013, 12:58:46

Ja uwielbiam taki kroj. I nosze :) Tylko na mnei sporo dluzsza by byla. A w Mohito ogladalam sukienke w ten sam wzor chyba i swietna byla. Tylko na coz m sukienki ;D

mayagaramond

Spodnica fajna, ale te buty mi do niej nie pasuja ;)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

goga

Cytat: mobka w 22 Kwi 2013, 13:58:43Ja uwielbiam taki kroj.

ten, w  którym ja się nie widzę ;)

i na  potwierdzenie mojej teorii wklejam siebie jako Maryne od snopków - 3 pierwsze to Mohito - i ewidentnie widać, że zabudowany dekolt nie dla mojego biustu - mam lepszy na tej fotce niz  Pamela Anderson ;)

3 kolejne to Simple - w pierwszej nie dopięłam się w biuście- więc przymierzyłam rozmiar więcej - cyc wszedł, talia za duża, dwie kolejne wszedł i biust i talia ok ;)  ale i tak fason nie mój

7 kiecka to Reserved - kupiłam do chodzenia do roboty, a najlepiej czuję się w fasonie na ostatnim zdjęciu - fota starej kiecki - strzeliłam dzisiaj jako foto pogladowe   

no i buty i rajstopy do tych kiecek od czapy - ale nie chciało mi się zdejmować ;) 
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

salsa

Inka swietna ta spodniczka, jeszcze sukienka jest w tego materiału taka podobna do mojej rózowej sterczącej - miałam zamiar mierzyc w czwartek ale była taka kolejka ze dałam sobie spokoj

ale jeszcze zrobie do niej podejscie :)

kiecka
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

goga

Doda - klosze fatalne dla mnie - wszystkie ;)

zupełnie inaczej  (moim zdaniem ;) ) wygląda ta stara kiecka na ostatniej fotce

zwierzatko_mojej_mamy

goga zgadzam sie z Toba, Twoja fasonowo najlepsza, tylko na boga te rekawki :D wez sie ;)

Dodany tekst: 22 Kwi 2013, 14:21:47

mi sie najbardziej podoba rozowa z suwakami, czy czyms tam, ale tez bym odpitolila rekawki, jesli na impreze ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

salsa

podoba mi sie mohito 1 i simple blady róz
i Twoja tez
i w ogole masz taka figure ze wszystko pasuje :)

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

golinda

goga, uważam, że wyglądasz w tym kroju przepięknie! ale pod warunkiem, że jest dekolt
to idealny krój na ważniejsze wyjście typu wesele
ołówkowa na wesele kompletnie mi nie pasuje

Dodany tekst: 22 Kwi 2013, 15:12:56

Cytat: mayagaramond w 22 Kwi 2013, 13:05:31
Spodnica fajna, ale te buty mi do niej nie pasuja ;)

spódnica super.
cała reszta jakby nie do niej. inka wczoraj pokazywała mi ją w super zestawieniu ;)

didi_loczek

goga mi się podobasz w tych kieckach z Simple, w moim odczuciu lepiej niż w tej ostatniej, no ale to moja subiektywna ocena ;).

goga

ta ostatnia to stara kieca - jeszcze z komunii Pawła - wisi se w szafie, nie jest noszona - chodziło o fason ;)  czyli niech te rękawki sobie wiszą dalej ;)

różowa z suwakami - do pracy, nie na impreze

na wesele kiecki brak, do klosza nie mogę się przekonac ;)

suegro

Cytat: goga w 22 Kwi 2013, 15:14:09Doda - klosze fatalne dla mnie - wszystkie

Zupełnie się nie zgadzam.
Myślę, że po prostu nie jesteś przyzwyczajona do takiego fasonu. "A człowiek lubi te piosenki, które zna". ;)

Moją faworytką jest miętowa z Mohito.

Cytat: goga w 22 Kwi 2013, 15:14:09zupełnie inaczej  (moim zdaniem  ) wygląda ta stara kiecka na ostatniej fotce

W tej mi się średnio podobasz. W kloszowych wyglądasz świeżo i tak jakoś młodziej.
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

goga

Cytat: suegro w 22 Kwi 2013, 18:03:46W kloszowych wyglądasz świeżo i tak jakoś młodziej.

pani ekspedientka w mohito ( jakieś 20 lat) jak oddawałam i na pytanie "nie pasuja" powiedziałam, że nie widzę się w kloszowych - stwierdziła "no tak to taki dziewczęcy fason"

więc mój niewyparzony jęzor dał o sobie znać stwierdzeniem - "tak dziewczęcy - szczególnie widać to w Simple, gdzie pełno kloszowych i jeszcze więcej młodych dziewcząt w kolejce po sukienki  za 800 zł"  :D

wrobelek0403

a ja tak patrze i jednak badziej mi sie goga podoba w prostych :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

golinda

suegro hajfajf!

mnie też się wydaje, że goga nie jest przyzwyczajona i jeszcze w dodatku uprzedzona
naprawdę w tych simple wyglądasz z klasą
ta z zamkami jest fajna... na grilla może ;)

Dodany tekst: 22 Kwi 2013, 17:24:31

Cytat: goga w 22 Kwi 2013, 18:09:26stwierdziła "no tak to taki dziewczęcy fason"

nie ma racji.
moja teściowa takie nosi i wygląda w nich pięknie.
ma styl i klasę kobieta :)

goga

no mówię - ta z zamkami - nie na wesele ;)  do pracy jest !!!

justynaaaa2

i ja chyba też jestem za "kloszami" :)
tylko trzeba by ją ładnie dopasować w biuście i talii, żeby nie odstawała tak jak te pod pachami i myślę, że jakby dobrać odpowiedni wzór i kolor a nie tylko mierzyć "ot tak" pierwszą lepszą to byłoby super :)
a ta ostatnia to ma taki trochę krój dla spokojnej 60 latki  :blush: goga jak ty mogłaś mieć taką kieckę na komunię Pawła, przecież ty wtedy 30 lat nie miałaś ;)

golinda

Cytat: justynaaaa2 w 22 Kwi 2013, 18:47:36a ta ostatnia to ma taki trochę krój dla spokojnej 60 latki

dla mnie też porażka po całości ;)

i też uważam, że kwestia dopasowania w biuście, odpowiedniej bielizny, fajnie z tym szerokim pasem! i dekolt musi być