Wiosna-lato 2013

Zaczęty przez konwalia, 10 Lut 2013, 14:51:39

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

bozena.dp

wiem o tym dziewczyny ;) poszerza to mało powiedziane, wyglądam jak szafa 3-drzwiowa :P

golinda kazała przymierzyć coś w tym stylu, choć mówiłam, że to nie dla mnie, no to przymierzyłam :P
choć pewnie się okaże, że to nie o taki krój chodziło lol

abkasia

Odpada, no i jak dla mnie za dluga.. Ja lubie troche przed kolano

bozena.dp

Cytat: abkasia w 17 Kwi 2013, 18:30:49
Odpada, no i jak dla mnie za dluga.. Ja lubie troche przed kolano

ona jest trochę przed kolano, tzn. przed samym kolanem się kończy ;D
dziewczyny kazały do połowy kolana spódnicy szukać :P

Dodany tekst: śro, 17 kwi 2013, 17:36:51

JA NIE CHCE KUPOWAĆ TEJ SPÓDNICY!
przymierzyłam ją z ciekawości, choć wiem, że taki krój nie dla mnie :P
nie z tymi fałdami :P

justynaaaa2

bozena.dp a gdyby krój był podobny, ale bez tylu fałd  :hmm: coś podobnego jak ta zielona co nam kiedyś wstawiałaś :)

suegro

Cytat: inkageo w 16 Kwi 2013, 20:48:28Hmmm... Bardzo bym ją chciała, ale wg tabeli rozmiarów się nie łapię

Hm, ja zastanawiam się nad rozmiarem.
Nie wiem czy mi się biust zmieści.
"Każdy cytat w internecie wygląda na prawdziwy..."

Józef Piłsudski

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

bozena.dp

Cytat: justynaaaa2 w 17 Kwi 2013, 18:44:23
bozena.dp a gdyby krój był podobny, ale bez tylu fałd  :hmm: coś podobnego jak ta zielona co nam kiedyś wstawiałaś :)

może, ale nie było innych, teraz prawie wszędzie (na naszej hali targowej) są spódnice prosto szyte (ołówkowe czy jak to się zwie) ;D
ale jak będę miała okazje zmierzyć ten fason, ale bez fałd to to zrobię oczywiście

a jeżeli chodzi o zieloną którą kiedyś pokazywałam - tam byłam szczuplejsza, jak już pisałam, i miałam mniej w biodrach i to też ma znaczenie, bo teraz ta spódnica trochę mi ciasna :( musze schudnąć do niej, ale nie wiem czy mi się uda :blush:

wrobelek0403

Cytat: bozena.dp w 17 Kwi 2013, 19:36:15JA NIE CHCE KUPOWAĆ TEJ SPÓDNICY!

i bardzo słusznie :D :D
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

mayagaramond

Kupiłam spodnie w wiśnie, granatowe sandały na platformie i bluzkę w... wiśnie :):)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

golinda

Cytat: mayagaramond w 18 Kwi 2013, 19:25:28
Kupiłam spodnie w wiśnie, granatowe sandały na platformie i bluzkę w... wiśnie :):)

mmm, brzmi cudnie, pokazuj!

Dodany tekst: 18 Kwi 2013, 18:31:24

bozena, dziękuję że dla mnie, ale to bardzo nie dla mnie.

zupełnie mnie nie zrozumiałaś. ta spódnica ma pas, a od niego odcinane falbany. w niej nawet Inka wyglądałaby grubo...

Dodany tekst: 18 Kwi 2013, 19:32:17

Cytat: abkasia w 17 Kwi 2013, 19:30:49Odpada, no i jak dla mnie za dluga.. Ja lubie troche przed kolano

krój w literę A przed kolano jest dla dziewczynek, a nie kobiet

cherry

Cytat: mayagaramond w 18 Kwi 2013, 20:25:28upiłam spodnie w wiśnie... i bluzkę w... wiśnie
o fajnie pokazesz?
Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better. (Samuel Beckett)

bozena.dp

Cytat: golinda w 18 Kwi 2013, 20:29:18ta spódnica ma pas, a od niego odcinane falbany.

no wiem, wiem, że nie do końca o to chodziło, ale innych nie mieli to z ciekawości przymierzyłam ;) będe szukać dalej ;)

salsa

bluzka nowa spodnie nowe buty stare :D
(bluzka wymięta bo tak przyszła ze sklepu, ale wyprasuje, obiecuje :D )

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

wrobelek0403

salsa, gdzie zgubiłas biodra :D :D

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

salsa

nie no mam mam - tylko mocno poleciałam w tyłku i udach wiec i biodra wydają się mniejsze - ale mam :D

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

justynaaaa2

zuzia

salsa
bardzo fajna sukienka!

ddu
koralowa mi się bardziej widzi :)

ishka82

salsa, świetnie wyglądasz :) szmatki bardzo fajne :D

rudasekawf

Salsa bardzo fajne spodnie, ładnie leżą. Bluzeczka też :thumbup: Ale ja i tak najbardziej nie mogę się nadziwić, że Ty niedawno rodziłaś, a wyglądasz jak z wybiegu :bravo:

mayagaramond

salsa świetnie wyglądasz!!

I przypomnialas mi o mojej turkusowej bluzce ;)
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

Chermelle

salsa świetnie wygladasz  :thumbup:

skad spodnie?

chyba jednak wiosna na stałe ;) więc czas garderobe zimowa wymienic

i mam wrazenie ze potrzebuje ... wszystkiego  ;)

zwierzatko_mojej_mamy

no i to jest piekna torba, za ktora moglabym zapl;acic nawet wiecej niz batycki se wola ;) tylko tego farfocla bym wypiela ;) poza tym michael kors jest fajny - jestem fanka project runway ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

wrobelek0403