Jesien - Zima 2012

Zaczęty przez siog, 21 Lip 2012, 22:49:47

golinda

Cytat: rubin04 w 31 Sty 2013, 15:29:21Czy Ty nawet w ciazy musisz tak dobrze wygladaćHuh? Cheesy

bighug

dobrze, że bokiem nie stanęłam :D :D

Angie

golinda świetna kiecka, dobry materiał, to nie żałuj kasy ;D

golinda

Cytat: Angie w 31 Sty 2013, 15:31:32
golinda świetna kiecka, dobry materiał, to nie żałuj kasy ;D

459zł? i zero pomysłu gdzie to można założyć? ;)
trochę głupie by to było :)

Justynna

golinda, bardzo ładna sukienka, tylko ta cena..

damka

a ja dziś na poprawę nastroju zakupiłam coś takiego

http://e-simple-cp.com/product-pol-1066-Suknia.html

ddu

fajna kiecka golindy, tylko...mi się wydaje niepraktyczna. bo kaszmir to jednak trochę grzeje. więc to raczej kiecka na umiarkowany chłód. a do tego gołe plecy? a zasłaniać plecy to szkoda kiecki, bo to jej smaczek... twardy orzech..

inkageo

Imagine there is no hate

ddu

damka, bardzo fajna!przydałaby mi się :D

konwalia

Golinda super na grzane wino w góry ta kiecka

golinda

Cytat: konwalia w 31 Sty 2013, 16:51:16
Golinda super na grzane wino w góry ta kiecka

widzę się w niej w nieco innych okolicznościach ;)

siog

Golinda, ja bez zachwytow... Dla mnie ta kiecka chociaz ladna to jest glupia. Kaszmir i golf i gole plecy? Gdzie ty ja zalozysz? z przodu wyglada jak normalna swetrowa sukienka i do czego to wyciecie na plecach to pojac nie moge

golinda

Cytat: siog w 31 Sty 2013, 17:10:55Gdzie ty ja zalozysz?

okazja by się znalazła, ale sukienka musiałaby kosztować 100zł ;)
zdjęcie nie pokazuje, ale w rzeczywistości widać, że to coś porządnej jakości, a nie byle szmatka hm lub reserved...

mayagaramond

golinda. Mam podobna sukienke, nie z kaszmiru;), ale dzianina z dekoltem do konca pleców i nosiłam ja do pracy z sweterkiem.albo marynarka.

a bez swetra/ marynarki na kolacje itp.

Ale ja lubie takie niespodzianki ;)

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

wrobelek0403

sukienka piekna, tylko zgadzam sie ze troche niepraktyczna. mogłaby miec zwykły dekolt, nawet mocniej wyciety, ale nie gołe plecy.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

sonja

golinda jak pomyśleć, że ja w liceum (czyli ponad 10 lat temu!), kupiłam kieckę do tenisa koloru fuksjowego z dziurą na plecach w podobnej cenie, to wydaje się, że ta Twoja może być całkiem rozsądnym zakupem :D

golinda

sonja, grałaś w tenisa? ;)

damka

Golinda,

wyglądasz świetnie !

a ja był założyła tę sukienkę na imprezę,  którą właśnie będę miała za tydzień. Fajny klub, dużo ludzi...
Kozaki ma grubym wysokim słupku. Na imprezy to ja akurat lubię takie ubrania z pazurem
Poza tym kolor super, a skoro i jakość to ja bym brała :)

sonja

golinda si :)
Nadal grywam, ale raczej latem. Partyjka?

golinda

Cytat: sonja w 31 Sty 2013, 19:53:33Partyjka?

15 lat nie grałam... ale piękne sukienki też miałam ;)

Dodany tekst: 31 Sty 2013, 19:56:44

damka, dzięki! niestety nie kroi mi się żadna impreza w najbliższym czasie... :/

Dodany tekst: 31 Sty 2013, 19:57:21

a wiecie jaki jest kolejny problem?
na tym zdjęciu z przodu mam stanik
gdybym nie miała stałyby anteny

wrobelek0403

Cytat: golinda w 31 Sty 2013, 19:56:16a wiecie jaki jest kolejny problem?

moze taki naklejany żelowy byłby rozwiazaniem?
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

damka

marax

golinda ja mam zboczenie zawodowe . Na pierwszy rzut oka mialam wrażenie że masz noge w gipsie wariatka :)

golinda

Cytat: damka w 31 Sty 2013, 20:15:08szukasz wymówek wink

szukam, bo szkoda mi 459zł :)

mayagaramond

Kontynuacja mojego postanowienia "mniej kupować" przysparza mi trochę problemów ;)

Bilans ostatnich 3 tygodni to:

- skórzane spodnie
- 4 kaszmirowe swetry
- różowe rękawiczki
- apaszka
- czarna marynarka z kolorowa podszewka
- wełniane spodnie
- skóra na spódnice

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"