welon i krecone wlosy

Zaczęty przez dagmar, 04 Lis 2007, 11:46:36

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

dagmar

rozmawialam ostatnio z J. na tematy okoloslubne i wyszlo na to, ze domaga sie on koniecznie welonu na mojej glowie. nie chcialabym zadnych wymyslnych fryzur slubnych, wiec nie wiem, czy da sie przypiac welon do zwyklych rozpuszczonych kreconych tak, zeby sie jeszcze na nich trzymal.

macie moze jakies zdjecia w miare naturalnych fryzur z wlosow kreconych?

golinda

dagmar,  ja miałam rozpuszczone włosy, ale z diademem, bez welonu, moje zdjęcia są w galerii

dagmar

dzieki, zaraz zajrze!

inkageo

Zobacz fotki Sandstorm:
http://picasaweb.google.pl/SandraDarek/LubIWeseleSandryIDarka?authkey=vpxy1ihY70E
Ja miałam wpięty w proste i ani raz do północy nie poprawiałam ;) Tylko wsadziłam grzebyk we włosy i koniec :)
Imagine there is no hate

dagmar

inka, pocieszylas mnie, bo balam sie, ze bez upiec itd. sam grzebyk sie utrzyma. kwestie welonu i tak bede jeszcze negocjowac z J., bo jakos mi on do mnie nie pasuje  :-P. ale pryznajmniej juz wiem, ze moge cos w moje loki wpiac.

inkageo

Ja miałam zupełnie śliskie i proste włosy, ale w miejscu wpięcia lekki tapir i nalakierowane. Trzymało się super :) Przy lokach to pewnie nawet tapir nie będzie potrzebny. Ja planowałąm zdjąć welon po mszy, ale miałam wysypkę na plecach i welon dawał mi komfort psychiczny. Bardzo niechętnie zdejmowałam go o północy ;)
Imagine there is no hate

malutenka

Ja miałam welon wpięty normalnie we włosy, też kręcone, bez żadnych wspomagaczy i się trzymał bez zarzutów :)