Wiosna - lato 2012

Zaczęty przez siog, 30 Gru 2011, 00:03:54

Kasia

Moje zakupy były o 10zl niższe, dobrze ze w ogole dostałam lol

ddu

zwierzatko_mojej_mamy

mi sie podoba kapelusz, kolczyki oraz bluzka w grochy pod koniec ;)
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

golinda

to mi się tylko podoba:

http://www.groszki.pl/groszki/51,111695,11184925.html?i=8

reszta to masakra kolorystyczna, kroje też worowate jakieś

goga

heh - chciałam to samo napisać ;)

kurcze - podpowiedzcie, co kupić na czerwcowe wesele - kompletnie nie mam pomysłu :(
W życiu niewiasty można rozróżnić siedem okresów: niemowlę,
dziewczynka, dziewczyna, młoda kobieta, młoda kobieta, młoda kobieta
i młoda kobieta. (G.B. Shaw)

golinda

Cytat: goga w 28 Lut 2012, 19:43:57co kupić na czerwcowe wesele

no jak co? sukienkę! pokazującą nóżki i dekolt!

ja ostatnio mam ochotę na sukienkę u góry obcisłą (może być dekolt), a od linii bioder rozkloszowaną
chyba w sex&the city ta carrie często takie nosiła

goga

właśnie mi niedobrze w rozkloszowanych - musi być raczej dopasowana - ale nie za mocno ;)  i do kolan

tylko

a/ kolor
b/ konkretny fason
c/ gdzie szukac ?

ale mam jeszcze trochę czasu - więc mam nadzieję, ze znajdę coś co mnie usatysfakcjonuje - żadnych swiecących - to wiem na pewno ;)

Dodany tekst: 28 Lut 2012, 20:18:47

ładna biurowa kiecka - ale..... materiał :(

http://modbis.pl/product-pol-1240-Sukienka-Rosa-X-klasyczna-sukienka-biurowa-.html

rubin04

Goga, widziałam dziś fajną kieckę w Zarze - seledynowa, dopasowana, do kolan, na jedno ramię, z grubego materiału więc powinna dobze leżeć - na pewno w weekend przymierzę to wkleję zdjecie.

Dodany tekst: 28 Lut 2012, 20:35:56

mam: http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/uk/en/zara-S2012/189516/716032/ASYMMETRIC%2BDRESS

ale w rzeczywistosci jakos lepiej wyglada niż na modelce, chyba tez kolor mniej blady
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

goga

dzięki - tez tam zajrze :)

elve

rubin04 super! kiedy ja taką włożę? może sobie zakupię w charakterze motywacji....

mayagaramond

goga pewna jestes, ze w kloszowych ci niedobrze? Bo mi sie widzi taka Sophia Loren :)

Wzor: poszuklabym czegos kolorowego, w duze kwiaty albo moze grochy.
"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

golinda

Cytat: mayagaramond w 28 Lut 2012, 22:41:15goga pewna jestes, ze w kloszowych ci niedobrze?

też uważam, że godze będzie dobrze w rozkloszowanej
i to jest sukienka na wesele
dopasowana jest bardziej codzienna

mayagaramond

"Man muß nie verzweifeln, wenn einem etwas verloren geht, ein Mensch oder eine Freude oder ein Glück; es kommt alles noch herrlicher wieder. Was abfallen muß, fällt ab; was zu uns gehört, bleibt bei uns (...)"

golinda

ja bym jej proponowała trochę krótszą i mocniej rozkloszowaną, bo goga ma wąziutkie bioderka, nie musi ukrywać
ta sukienka ją skróci
ale może mam słabą wyobraźnię :hmm:

mayagaramond

Cytat: golinda w 29 Lut 2012, 09:00:10ja bym jej proponowała trochę krótszą i mocniej rozkloszowaną, bo goga ma wąziutkie bioderka, nie musi ukrywać
ta sukienka ją skróci
ale może mam słabą wyobraźnię

Tez bym skrocila, wkleilam ja glownie ze wzgledu na wzor. Jestem w niej zakochana. W zeszlym roku D&G pokazal tez spodnice w cytryny. Cudo!!! Niestety nie moge jej znalezc w necie.

golinda

wszystko wraca :) pamiętam z dzieciństwa kobiety na ulicach w takich kieckach (w tym moją mamę :))

siog

a ja z Marni dla H&M chce wszystko! jestem fanka Marni. chyba najlepsza kolekcja jak dotad

ddu

Cytat: siog w 29 Lut 2012, 09:45:23
a ja z Marni dla H&M chce wszystko! jestem fanka Marni. chyba najlepsza kolekcja jak dotad

siog, no ty powinnaś stanowczo bliżej torunia mieszkać
choć z kimś mam modowe porozumienie :d
ja wprawdzie oglądam tylko w necie, a ty na wieszakach (albo na sobie), no ale zawsze coś!

mayagaramond

siog - widzialas gdzies jakies sukienki albo spodnice w owoce lub warzywa? Nigdzie nic nie widzialam (oprocz marek na ktore mnie nie stac lol)

ddu

maya, w zeszłym roku widziałam wisienki. w mango i jeszcze gdzieś.... ale spódniczki w marchewki i kalafiory nie

siog

Cytat: mayagaramond w 29 Lut 2012, 09:47:14
siog - widzialas gdzies jakies sukienki albo spodnice w owoce lub warzywa? Nigdzie nic nie widzialam (oprocz marek na ktore mnie nie stac lol)

widzialam i o tob ie myslalam! potem znajde gdzie. jedna nawet byla w niemieckiej grazii. w cytryne. a massimo dutti mialo w kwiety ale b wygladaly owocowo jak z D&G

mayagaramond

Cytat: ddu w 29 Lut 2012, 09:49:31maya, w zeszłym roku widziałam wisienki

no wlasnie wisienki sa dosc popularnym motywem. Wolalabym jakis wiekszy owoc ;)

salsa

widziałam ta kolekcje Marni dla H&M spodobały mi sie jedna czy dwie bluzki + bransolety
ale bez szału....
nie kupiłabym a juz na pewno nie za te pieniądze :D

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)