Pierwsze przymiarki

Zaczęty przez zosanka, 21 Paź 2007, 10:20:12

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

zosanka

Wczoraj byłam na pierwszych przymiarkach sukien slubnych. Bylam w 2 salonach w moim WIELKIM mieście.  Z tego co chciałam przymierzyć nie było nic :( Podobają mi się koronkowe sukienki lub coś w stylu Maggie Sottero Kiri (zdjęcie poniżej) ale nie znalazłam nic w tym stylu :( Przymierzyłam kilka sukni w Agnes (3 zdjęcia w koejnym poście) i kilka w Modenie (nie pozwolili mi zrobić zdjęć). Jakoś nic mnie nie zachwyciło i mam kompletny mętlik w głowie. Juz nie wiem co mi się podoba i wkurza mnie że wybrane w necie modele nie są dostępne w salonach :( Narazie mam doła sukienkowego ale umówię się na przymiarki do pozostałych (aż 3) salonów sukien ślubnych i mam nadzieję że będzie lepiej. Mama już chyba założyła że tu nic nie znajdę i trzeba się bedzie wybrać na przymiaki do Krakowa :P Czekam więc na rady i konstruktywną krytykę

Ps. Zuzia bardzo dziekuję za sprawdzenie czy Maggie Sotero ma dostępną suknię Kiri :) Masz u mnie herbatkę :) zapraszam więc do Bielska :)

[ Dodano: 21-10-2007, 10:28 ]
Zdjęć z Agnes chyba nie będzie bo nie załączają się a nie mam żadnego komunikatu :(
A więc załączam zdjęcia modeli które mierzyłam w Modenie i popracuje nad podpięciem zdjęć z Agnes
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

Mężczyźni działają na mnie bez przerwy, czasem na zmysły, częściej na nerwy...

misiaczek187

Żadna nie w moim guście,ale jeśli miałabym wybrać to zdecydowanie ta KIRI :D Ma śliczny tył spódnicy,mnie nie bardzo widzi się to wiązanie gorsetu ale ogólnie bardzo ładna.

zosanka

i...

gioseppe

xhyba najfajniej Ci w 2 od gory
http://www.szajnar.pl/   - makijaż Kraków - fotografia kobiet
http://www.facebook.com/EwelinaSzajnarMakeUP

Izaura

zosanka, jeśli nic Cię jeszcze nie zachwyciło to szukaj dalej, nie warto kupować sukni która "może być". sprobuj przymierzyć jeszcze suknie o innym kroju, nie tylko w literę A. ja znalazłam swoją jak siostra mnie namówiła do mierzenia rybek, o czym wcześniej bym wogóle nie pomyślała.
moją jadę kupic jutro i już nie moge się doczekać :-D

mierz dotąd dopóki się w którejś sukni nie zakochasz :)

zosanka

Wiem, że dalej muszę szukać i mierzyć. Wczoraj mierzyłam też suknie o innych krojach, ale niestety ja mam szeroki dół (tyłek i uda) i w rybkach nie wyglądam dobrze. Moja sukienka musi się od bioder rozszerzać. A tu zamieściłam tylko zdjęcia sukni, w których jako tako wyglądam :)

inkageo

Chyba najfajniesze suknie w Bielsku są w salonie Mot a Mot (opinia przyjaciółki bielszczanki), wybierasz się tam? Masz ładną proporcjonalną figurę, więc możesz zaszaleć :)
Imagine there is no hate

zosanka

No własnie te sukienki w litere A stwarzają tą proporcje :) W rzeczywistości jest troche gorzej :( a do salonu Mot a Mot oczywiscie sie wybieram :)

rubin04

No ja Ci powiem że ja też troche poprzymiezałam ale włąsnie - w zadnej się nei zakochałam tak na maxa. Wiec mimo doła sukienkowego będę dalej mierzyc, bo jak napisała Izaura "nie warto kupować sukni która "może być"

zosanka

Dzieki Rubin04 :) Własnie próbuję przebrnąć przez Twój wątek z przymiarek, bo widze że masz podobną figurę i podobne problemy. Tylko ja niestety w Bielsku nie mam az tak dużego wyboru salonów sukien ślubnych :( Ale narazie nie mam zamiaru się podac i będę mierzyć, mierzyć i jeszcze raz mierzyć i mam nadzieję, że nie braknie mi cierpliwości :)

nantu

ja mialam podobny problem tzn szeroki dól, a dokladnie masywne uda i szerokie biodra, sukienka w kształcie A idealnie to zatuszowala, wygladalam naprawde kilka kilo szczuplej niz bez niej;) polecam proste, rozszerzane suknie, ale nie rozszerzane od pasa tylko od linii bioder! tutaj kilka fotek: http://strefaslubna.pl/forum/viewtopic.php?t=331&highlight=nantu . Zyczę powodzenia!!! a moja suknia wisi w szafi i czeka na nowa włascicielke;)

aniak1211

Suknia nr.2 jest bardzo podobna do mojej,hafty na gorze i dolem wyszywane koralikami i krysztalkami z dluuugim trenem.

Ja sie w niej super czulam i wszystkim sie podobala,na zdjeciach nie ma tego efektu jak na zywo.