A mialam tylko poprzymierzac...

Zaczęty przez martaba, 19 Paź 2007, 16:49:29

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

foszek

Ide zlozyc swoja watek, ciekawie co mi doradzisz :-)

salsa

Cytat: "sierpniowajulka"to cieszę się, że baaardzoooooo daleko mu do popularności Julii.
moja kolezanka ma pięcioletnia Julitkę
dała jej to imie wlasnie dlatego ze podobało jej sie Julia ale chciała cos zmienic, zeby nie było tak jak wszyscy:))

Julitka jest diabełkiem wcielonym:) i jej mama juz nie chce wiecje dzieci, z jedyn ledwo daje rade:)))
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

talula

A gdzie mierzylaś tę sukienkę? Czy to salon Młoda i Moda? Czy tam można robic zdjęcia?

martaba

Suknie kupiłam w Młoda i Moda (super obsługa), zdjęcia pozwalają robić, ale tylko po wpłaceniu zaliczki i oczywiście tylko jednej w jednej sukni.

Co do koloru - tak jestem na 100% pewna że to ten, na zdjęciach jest bordowe tło, słabe oświetlenie i tak naprawdę nie widać jaki ze mnie kościotrup.

Bardzo Wam wszystkim dziękuję za rady co do fryzury, faktycznie Sierpniowa Julka wyglądała fantastycznie.

Ciągle myślę nad kwiatami.... i nic nie mogę wymysleć...

maroonbug

wedlug mnie: suknia ladna, ciekawa jestem jak sie prezentuje w dziennym swietle. broszka i kokarda sa cudne i bez tego suknia bylaby zwykla.
uwazam ze do niej wlosy powinny byc upiete. suknia jest bardzo klasyczna, stricte balowa i nie wyobrazam sobie braku koka, z rozpuszczonymi wlosami bedziesz wygladac jakby czegos zabraklo, image bedzie niedokonczony.. poza tym masz podobne wlosy do moich (blawe). ja juz wiele razy na rozne imprezy probowalam przeforsowac rozpuszczone, wymodelowane/ lekko podpiete/krecone wlosy, bo mi sie to podoba, ale po kilku godzinach niestety wygladalam smutno...stawiam na najprostsze upiecia na duze wyjscia.
fryzura sierpniowej julki, choc boska, nijak sie ma do tej sukni.
elegancki, gladki kok, bez ozdob, najlepiej w polowie glowy (bron boze na czubku) lub kok typu banan, nic na szyje, strojne, dlugie kolczyki- to Cie wysmukli i pieknie wyeksponuje ramiona.
albo zeby liniami nawiazac do szarfy w talii, zrezygnuj z kolczykow i zaloz krotka obrozke z kremowych perel.

martaba

pomysł na fryzure dzięki Wam już mam, tylko nadal nie wiem co z kwiatami  :roll: