Trendy na Jesień i Zimę 2011 :)

Zaczęty przez salsa, 02 Sie 2011, 08:46:52

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

abkasia

nie wiem czy fajnie.. jakos tak bidowato :D
jest za szeroka w klatce, jakby byla przylegajaca, to mogla by wygladac niezle, a tak,... jakos jak ciazowa wyglada ;D

wrobelek0403

abkasia mnie sie nie podoba. Wygladasz jak dziewczynka ze szkoły. I jakos tak zaburza proporcje sylwetki. LEpiej odeslij.
Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

abkasia

Cytat: wrobelek0403 w 11 Paź 2011, 17:41:43
abkasia mnie sie nie podoba. Wygladasz jak dziewczynka ze szkoły. I jakos tak zaburza proporcje sylwetki. LEpiej odeslij.
raczej odesle ;)

jusia

"Ten co chce- szuka sposobu, ten co nie chce- szuka powodu"

magdalinska

dziwne te sukienki. wyglada na za małą, cos dziwnego robi z figurą. podobne są w h&m chyba, salsa wklejala? jakos mi sie nie podoba ten fason, dziwne są

abkasia

Cytat: magdalinska w 11 Paź 2011, 19:59:41
dziwne te sukienki. wyglada na za małą, cos dziwnego robi z figurą. podobne są w h&m chyba, salsa wklejala? jakos mi sie nie podoba ten fason, dziwne są
moja?
ona jest za duza :D
za luzna w klacie zupelnie, przez to taka neiforemna...
no nei nadaje sie ;)

mobka

Abkasia, no ale przez to, ze jest krotka i ma rekaw 3/4 wyglada na za mala, ale za szeroka ;) Mi sie ten fason tez nie podoba.

salsa

Abkasia - jakas taka ta sukienka... nie pasuje

ale wiecie co - ja sie chyba na asosa nie zdecyduje - pomacałam u Su te sukienki i kurde dla mnie to jest kiepska jakośc
takie to jak z chinskiego sklepu - ja sie spodziewałam łał a tu takie w sumie... powiedziałabym szmaty i mam nadzieje ze nikt sie na mnie nie obrazi

jednak ja wole lepsza jakośc, testu reki nie przeszły....

mąż mężem ale życie prywatne trzeba mieć ;)

inkageo

Salsa ale tam są różne rzeczy :D Możesz kupić na asos sukienkę Karen Millen i na pewno będzie lepsza jakościowo niż Pretty girl :D Przecież to zależy od ceny, materiału i marki ;)

Dodany tekst: 11 Paź 2011, 23:31:49

Mam z asos sukienkę, która jest w 100% z jedwabiu, a na przecenie kosztowała parę groszy, mam też sukienkę z Mango kupioną na asos. Bez sensu oceniać na podstawie zamacania dwóch rzeczy :D
Ale ja nie namawiam ;)
Imagine there is no hate

salsa

no Su zmacała wiecej (odesłała) i tez mowi, ze kiepskie ;) a wywalac kase na cos co moze nie pasowac i bede musiała odsyłac - no nie wiem
na razie ejstem na nie, ale moze sie jeszcze przekonam :P

zosia2007

Cytat: abkasia w 11 Paź 2011, 16:02:40
a jaki rozmiar wzielas?
na mnie 8 za duze...
8 i tez za duza :(

magdalinska

abkasia no wyglada na taka za krotka, za wysoko odciecie w talii, przez to wydaje sie ze ma za krotki tułów, jakby poszła za bardzo do góry. nie wiem czy wiecie o co mi chodzi :D

salsa

Cytat: golinda w 12 Paź 2011, 09:38:30haha, w mohito na pewno jakość nie jest wyższa
z mohito mam ze 3 sweterki, z pretty g. ze dwie bluzki, ze dwie sukienki i te rzeczy sa o niebo lepszej jakosci niz to co widziałam z asosa - o materiale w dotyku juz nie wposminając ;) pewnie mozna tam trafic na lepsze rzeczy jak w kazdym sklepie, no ale to co widziałam z asosa zdecydowanie mnie nie rpzekonuje
to jzu sukienki z top secret są duzo lepsze ;)

salsa

no była, ale tez materiał jest taki szorstki - macałas kiedys kieckę w indyjskim ? taka specyficzna szorstkośc materiału - i to jest takie własnie

btw-ja bym nie kupiła nic  ani w mohito ani w PG ani w Top Secret gdyby to nie było miekkie, miłe w dotyku i nie lezało dobrze :D oczywsice, ze to nie są sklepy wysokich lotów, ale mozna tam wyszperac ciuchy do chodzenia np do pracy za w miare małe pieniadze :) w orseyu nie kupiłam nic od jakis.... 8 lat :D

wrobelek0403

Za dwadzieścia lat bar­dziej będziesz żałował te­go, cze­go nie zro­biłeś, niż te­go, co zro­biłeś. Więc od­wiąż li­ny, opuść bez­pie­czną przys­tań. Złap w żag­le pomyślne wiat­ry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. /M.Twain/

salsa

ja kupuje w mohito tylko sweterki i tez nie jakas obłedna jakosc tylko mam 3 - ale maja takie urocze wzory, są dobrze uszyte i miekkie
zaden nie ejst sztywny-piore je w pralce - nic sie  znimi nie dzieje, kosztowały grosze - np ten z kokardkami miał byc gora na jeden sezon na przcenie 39 zł kosztował a mam go jzu 2 lata i nie stracił fasonu nie zmechacił sie - super :)

uwielbiam takie sweterki cieniutkie rozpinane, mam ich od metra - szkoda mi na nie wywalach kase typu 100 zł i wiecej - tym bardziej ze kupiłam keidys taki drogi w mango i dziad po 2 praniach nadawal sie tylko na szmate do podłogi....

wrobelek0403

Cytat: golinda w 12 Paź 2011, 10:10:10w mohito większość rzeczy jest źle odszytych

przede wszystkim rzadko mozna cos dobrac na duzy biust bluzki sie rozchodzą albo z kolei wiszą na plecach. ja mam dwie, znalezione zupelnie przypadkiem,

za to spódnice sa idealne na moje wąskie biodra :D

Kasia

a ja tam do Orsaya lubię zajrzeć, nie zawsze coś kupię ale nieraz coś się trafi :D

wrobelek0403

Cytat: salsa w 12 Paź 2011, 10:14:20uwielbiam takie sweterki cieniutkie rozpinane,

o ja tez :highfive: niestety dwa kupione jesienią zeszłego roku troche sie zmechaciły :/

salsa

Cytat: wrobelek0403 w 12 Paź 2011, 09:18:17

o ja tez :highfive: niestety dwa kupione jesienią zeszłego roku troche sie zmechaciły :/
moze zle pierzesz :) - worek do rpania bielizy perła zimna woda i wyłaczone wirowanie - nic sie nie mechaci :D no moze poza Aggi ktore sie mechaci od samego noszenia :D :D

wrobelek0403

Cytat: salsa w 12 Paź 2011, 10:21:07moze zle pierzesz  - worek do rpania bielizy perła zimna woda i wyłaczone wirowanie -

niby zgodnie z przepisem prania - 30 st, program do prania recznego, wirowanie daje, ale b. małe, rzeczy po wyjęciu lekko ociekają wodą.

Dodany tekst: 12 Paź 2011, 09:27:06

Cytat: golinda w 12 Paź 2011, 10:18:59http://avanti24.pl/moda/5,103632,10443144,Jesienna_elegancja_od_Orsay.html?i=2

okropność

to akurat wyjatkowo paskudne :D

ale ta kratka mi sie podoba :)
http://avanti24.pl/moda/5,103632,10443144,Jesienna_elegancja_od_Orsay.html?i=3

salsa

salsa

mnie sie ta sukienka nie widzi, ale ja kratki nie lubie ;)  wiec nie ejstem obiektywna

konwalia

ja w orsayu czasem cos wybiore, nie mam sklepu który skreslam z marszu

a wczoraj w kappahlu widzia łam czarne plisoiwane spódnice, podobne do tej z hm co szukały tu niektóre

ziuta

Cytat: wrobelek0403 w 12 Paź 2011, 10:16:56przede wszystkim rzadko mozna cos dobrac na duzy biust bluzki sie rozchodzą albo z kolei wiszą na plecach. ja mam dwie, znalezione zupelnie przypadkiem,

za to spódnice sa idealne na moje wąskie biodra
O, tu się zgodzę co do mohito! To znaczy ja mam w biuście wszystko super, a w biodrach wejść nie mogę :D :D Mam od nich jedną tunikę (miałam ją na zdjęciach od Heleny) i bardzo ją lubię, ale nic więcej nie trafiłam ;D