Buty dla dziecka które już chodzi

Zaczęty przez marax, 24 Kwi 2011, 12:24:00

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Kasia

we wtorek upolowaliśmy w factory buty dla Michała, całe 45zł kosztowały, najtańsze buty w sklepie, bo ostatni rozmiar i akurat dla Michała dobre :)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zuzia

Kasia

no w Pumie w factory, ostatni rozmiar
bo na półce te same chyba za 119zł stały ale rozmiarów moc ;)

Dodany tekst: 31 Paź 2013, 10:39:07

w Ursusie

olgaaa1

Miałyście może doświadczenie z tymi kapciami? http://slippersfamily.com/ Chce kupić małej do przedszkola, bo ma już za małe. Wydaję mi się, że z takimi radziłaby sobie z zakładaniem.

zosia2007

a ten zamek z tyłu buta nie będzie jej przeszkadzał, tzn but jest wygodny?

olgaaa1

na którymś widziałam zdjęciu, że tam stylu dodatkowo jest to wyprofilowane, żeby właśnie nie uwierało. Fajne, niby zalecane, ale z drugiej strony, nie lubię takich wysokich

zosia2007

ja zamawiałam młodemu zawsze renbuta, teraz zamówiłam mu befado, jestem z nich zadowolona
tylko, że mój mlody nie ma problemu ze stopami więc nie zamawiam mu bez potrzeby butów ortopedycznych
dla mnie obuwie do przedszkola ma być przede wszystkim wygodne i przewiewne bo mlody spędza w nich 10 godz dzinnie, po domu chodzi albo w skarpetach albo na bosaka

golinda

Cytat: olgaaa1 w 06 Lis 2013, 13:03:05
Miałyście może doświadczenie z tymi kapciami? http://slippersfamily.com/ Chce kupić małej do przedszkola, bo ma już za małe. Wydaję mi się, że z takimi radziłaby sobie z zakładaniem.

chyba lepiej jak palce są przynajmniej częściowo odkryte
ten zamek z tyłu chyba też średni pomysł
(stylistykę pominę, bo o gustach... )

rubin04

Cytat: zosia2007 w 06 Lis 2013, 13:19:29ja zamawiałam młodemu zawsze renbuta
Byłam w ich fabryce ostatnio ;)
Kupiłam w sklepie firmowym kapcie dla Mili za 17 zł jedne a drugie za 8 zł bo II gat. z tytułu krzywo naklejonej kalkomanii z kotkiem :D

Oni szyja m.in. dla Smyka, Bartek im też zleca szycie.
A jakie piękne prototypy oglądałam, takie np. małe balerinki, skórzane, na pasek z rzepem zapinane, jednokolorowe - bardzo eleganckie, ale nie było rozmiaru Mileny, no i mówili że takie słabo idą, lepiej idą kiczowate z motylkami, kwiatkami :crazy:

konwalia

Dostane gdzieś kapcie-balerinki do sukienki na święta?

konwalia

Dzięki! Jutro podjadę w takim razie

zosia2007

ja oststnio dużo widziałam w smyku, były białe, różowe i czarne

mobka

Rubin mi przypomniała, że szukam butów, chyba rozmiar 20. Szymon nie mieści się w niechody a coś mu na nogi zakladac musze. Ma ktoś coś zimowego, mało chodzonego na szeroką stopę?
W ogóle nie wiem jak mu buty założę, bo na siedząco kuli palce przy zakładaniu, a na stojąco cie daje sobie ubrać jeszcze.

zwierzatko_mojej_mamy

oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

zosia2007

mobka kup najlepiej takie ala emu, one sa w miarę szerokie

rubin04

Mobka, jutro zobacze bo mogę coś mieć po P.

konwalia

albo kappahl ma takie fajne butki materiałowe na rzepy, ja miałam, polecam

mobka

No właśnie coś ala emu byłoby najlepsze, ale potrzebuje już chody, bo największe niechody sa za małe. No i w sklepach niewiele już jest.
Do chodzenia kupie mu nowe, się potrzebuje teraz do wózka.

ishka82

kupiliśmy dziś Niuśce śniegowce :) bo wszędzie zimą straszą, a buty, które ma przemakają :( od 2 dni chodzi w kaloszach i pewnie jej zimno ;) pojechałam do deichamanna, bo tam super przeceny, ale oczywiście niczego fajnego i w jej rozmiarze przecenionego nie było ;D kupiliśmy takie, 99zł to znośna cena :)

zuzia

ishka82
a nie możesz reklamować poprzednich?

ishka82

Cytat: zuzia w 19 Sty 2014, 20:27:54
ishka82
a nie możesz reklamować poprzednich?
ale one "zamszowe", wiedziałam, że całą zimę nie dadzą rady ;)

mobka

Ja dzisaij bylam w deichmannie, ale cudow nie bylo. ANi dla Kuby, ani dla Szymona nic na przecenie nie znalazlam. Skonczylo sie na tym, ze Szymonowi kupilam a'la emu w hm. Ale cos czuje, ze i tak je bedzie z nog sciagal :( Normalnych sniegowcow mu nei lkupie, bo mu tam nogi nie wcisne, a wiosenne buty za cienkie. Trudno :D

fasolka1980

O my tez w Deichmanie dzis bylismy.i fajtycznie bez szalu. Dla mlodej kupilismy w normalnej cenie.