Buty dla dziecka które już chodzi

Zaczęty przez marax, 24 Kwi 2011, 12:24:00

fasolka1980

ja tam kapcie zawsze kupowalam za max 30 pln w ccc albo innym tego typu. Z profilowaną wkładką i znakiem zdrowej stopy.

mobka

Cytat: fasolka1980 w 13 Sie 2013, 15:31:32
ja tam kapcie zawsze kupowalam za max 30 pln w ccc albo innym tego typu. Z profilowaną wkładką i znakiem zdrowej stopy.
Nic nie ma. Przynajmniej w wiekszych rozmiarach.

konwalia

Mi Daga w podbiciu w te z ccc nie wchodzi, w deichmanny różnie, stupsy ok ale drogie

mobka

Marax fajne :)
Przejrzalam zalando, deichmanna, allegro, eobuwie i nic nie ma... a no i bartka, i ecco i mivo - tez niewiele, a jak juz, to w cenach powalajacych..

didi_loczek

Dla Wojtka do przedszkola:
http://www.zalando.de/stups-hausschuh-hellgruen-s2116d00e-601.html?size=26

Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

rubin04

mobka

Rubin, nad nimi się zastanawiam.
Didi patrzyłam na nie, ale dla mnie za drogie.

magdalinska

ja tez kupowałam w ccc. ale nei wiem co sie dzieje, bo ostatnie zniszczyl po 2 dniach  :crazy: całe podarte, jakby miały z 3 lata. trampki z coccodrillo tez obraz nedzy i rozpaczy, a wczesniej to po całym lecie chodzenia wygladały jak nowe. nie wiem czy teraz bardziej niszczy, czy trafiłam na jakies badziewie

rubin04

Magdalińska, ja miałam dla P. raz z CCC. Nawet to nie były kapcie a takei bardziej jak sandały. Ale w przedszkolu mu za kapcie robiły.
Jak na szybko jechalismy w maju do Grecji zabralam je jako sandały.
I wtedy zobaczyłam jak on w nich nogi wykrzywia.. trzy razy sie wywrócił i kolana rozbił.
Nigdy wiecej kiepskich butów.

A te kapcie co wkleiłam to mają ten znak "zdrowa stopa" i są ok.

iksa_nl

Cytat: rubin04 w 13 Sie 2013, 20:52:26Ja ostatnio takie kapcie kupiłam P.:

a podeszwa w nich to bardziej taka gumowa czy "plastikowa"?

Mlody ma kapcie z befado i jak wyjdzie na balkon i zakurzy to mi sie potem w kuchni na plytkach przewraca, bo podeszwy sie robia sliskie.

rubin04

Iksla, w poniedziałek Ci sprawdzę bo są w przedszkolu, ale z tego co pamietam to raczej nie śliskie były :hmm:
Sprawdzę.

foszek

dziewczyny gdzie kupie gumke, taka ktora by zastapila sznurowadla w butach?
Najlepiej w kolorze pomaranczowym, ewentualnie czarnym??

Kasia

w pasmanterii kupuje zwykłą gumkę. wg potrzeb albo zwykłą półcentymetrowa na szerokość albo okrągłą
z kolorami róznie, zalezy od pasmanterii, z białą i czarna raczej problemu nie ma
z kolorami róznie

olgaaa1

Widziałyście gdzieś ładne tramki dla dziewczynki, takie "przechodnie", bo się włąsnie okazało, że nike które ma są z centymetr za małe-jak ona w tym chodziła?! wczoraj mnie coś tkneło i wyjełam wkładkę i kazałam jej na niej stanąć, a tu paluch poza wkładką. Wytrzymałe te dzieci :)

foszek

Cytat: olgaaa1 w 23 Sie 2013, 08:47:54Wytrzymałe te dzieci
no, moj chodzil z dziurawa podeszwa w swoich ulubionych butach. Dobrze ze to odkrylam. Jakby nie mial innych butow  :headbang:

olgaaa1

Daj spokój, no na styk to rozumiem, ale z 8 mm to na bank, a jak wkładałam to oporu nie było, widocznie kurczyła palce. Trudno zimno czy deszcz będzie chodzić w skarpetach i sandałkach :)

Kasia

wczoraj kupiłam dla Michała trampki w coccodrillo, dla dziewczynek też były,
w reducie kupowałam

foszek

Cytat: Kasia w 22 Sie 2013, 11:06:17
w pasmanterii kupuje zwykłą gumkę. wg potrzeb albo zwykłą półcentymetrowa na szerokość albo okrągłą
z kolorami róznie, zalezy od pasmanterii, z białą i czarna raczej problemu nie ma
z kolorami róznie
F. ma nike wiazane czarne z pomaranczowym znaczkiem z tylu. Buty w zasadzie lubi, tylko marudzi ze ma problemy z wiazaniem i w przedszkolu zawsze jest ostatni.
Musze siostre wyslac do pasmanterii, moze znajdzie w naszej pipidowie, bo na allegro nie znalazlam

olgaaa1

Kup pomarańczową gumę do skakania :)
Do wyboru do koloru http://www.ceneo.pl/13269720allegro

foszek

olgaaa1

Cytat: foszek w 23 Sie 2013, 10:49:32
:beer: :beer: :beer:
na to nie wpadlam  :headbang:

nie ma sprawy, mając Gabryśke, kreatywność mi się rozwinęła :)

foszek

Cytat: olgaaa1 w 23 Sie 2013, 11:05:18
nie ma sprawy, mając Gabryśke, kreatywność mi się rozwinęła :)
znam to :D
Ja szukalam pod roznymi opcjami, ale nie pomyslalam o starej poczciwej gumce do skakania. Moze dlatego, ze za moich czasow byly tylko biale (przypomnialam sobie jak doprowadzalismy mame do rozpaczy wypruwajac wszystkie gumki z rajstop)

zuzia

Cytat: Kasia w 23 Sie 2013, 10:23:03
wczoraj kupiłam dla Michała trampki w coccodrillo, dla dziewczynek też były,
w reducie kupowałam
pokażesz?

Kasia

Cytat: zuzia w 23 Sie 2013, 11:41:00
pokażesz?
zuzia, nie widzę ich w necie, może w domu sprawdze z paragonem w reku po kodzie

Dodany tekst: 23 Sie 2013, 11:16:16

cos tego typu, tylko z niebieskim zamiast żółtego i ta część na rzep na pewno nie jest przekładana przez oczko (w te i spowrotem) tulko z jednej strony przyszyta a z drugiej już rzep

Dodany tekst: 24 Sie 2013, 10:56:01

O, takie: