Buty dla dziecka które już chodzi

Zaczęty przez marax, 24 Kwi 2011, 12:24:00

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Angie

Bo tu ma nogę dosuniętą do zapiętka, a jednak w tych butach noga się będzie przesuwać.
Ale większe byłyby za duże. 

golinda

fajne są :)
trochę ortopedyczna piętka w bardzo modnym wydaniu ;)

ddu

kupiłam dziś helenie buty w panterkę :D
http://sklep.mrugala.pl/pl/p/Trzewik-5161-panterkaczarny/843
na Helenie prezentują się znakomicie!

ddu

dobra, jutro będzie fota
ja wiem, że na tym zdjęciu katalogowym one wyglądają strasznie kiczowato
są kiczowate
ale fajne
wolę je 100 razy niż różowe z kwiatkami albo pastelową kratkę
piaskownico, nie jesteś mi straszna! :D

rubin04

Z tymi butami to fakt - jakby połowie odczepic te cholerne kwiatki/brokaty to by były fajne.

P. na lato dotychczas miał zawsze sandały Ecco, sztuk 1. Całe lato w nich biegał i były ok.

Z Milą mam gorzej bo ona ma malutka stopę, jak i cała jest mała, i ciezko znaleźć coś sensownego.
Teraz na wyjazd będzie miała Ninko-Golindowe Clarksy :) Trochę za duze ale dają radę i Mili się podobają :) [noi kwiatków brak :) ]

Ishka, bardzo fajne te sandały! Jakby był rozmiar to bym Milusce takie kupiła, ale ja raczej niebieskie bym wzieła :)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

rubin04

ja mam 38 w porywach 39 wiec nie malą.

Mila zatrzymała sie na 21.
(dla porównania Konwaliowa Daguśka 23/24)

olgaaa1

Nie wiecie jak stoją ceny sandałek ecco w outlet w Faktory? Nowe 219zł, ale jak trzeba będzie to wydam z bólem serca :(
Sputnik, moja rok temu nosiła 22, a teraz 23. Więc albo zmienili numerację, albo przestała jej noga rosnąć :)

golinda

Cytat: sputnik w 25 Kwi 2013, 01:40:03Nie no, wiadomo, żaden problem, mnie wręcz po prostu zadziwiło, że dzieci mają takie wielkie wink stopy.

no niektóre mają, przypatrz się na placu zabaw ;) ledwo z metra cięte, a nogi jak płetwy hehe
N. ma 26-27 do wzrostu 105cm czyli nieduże raczej, jak tak porównuję

ale dziecko to nie pies ;) wielkość łapy nie świadczy o tym jakie urośnie :D

OlaFasola

sputnik, Mikołaj też ma raczej małą stopę. Trampki 24 z zeszłego roku są dalej dobre.

feeling.good

Mój Staś też nie ma dużej, 25.

Jeszcze tu wrzucę nowe sandałki na sprzedaż, Primigi, 21, 13,7 cm dł. wkładki. Może ktos potrzebuje :) ???
https://picasaweb.google.com/113899746902895823919/SandaY?authkey=Gv1sRgCLiWoLDKs5qLKg#5869975043450098498

ishka82

Cytat: rubin04 w 25 Kwi 2013, 00:16:01
Ishka, bardzo fajne te sandały! Jakby był rozmiar to bym Milusce takie kupiła, ale ja raczej niebieskie bym wzieła :)
ja też wolałabym nie różowe, ale Domi woli takie, to jak nie są bardzo paskudne, to niech ma takie jakie jej się podobają :) przynajmniej chętnie będzie nosić bez marudzenia :)

Justynna

Cytat: golinda w 25 Kwi 2013, 09:58:30no niektóre mają, przypatrz się na placu zabaw wink ledwo z metra cięte, a nogi jak płetwy hehe
No :D

Michał ma wielką stopę, śmiesznie to wygląda, bo chude nogi, a tu bach wielki but, jak po starszym bracie ;D

mobka

Kubie tez stopa przystopowala, co prawda sniegowce ecco mial 26 i byly dobre, ale cala reszta butow w zaleznosci od firmy 25 z wyjatkami 24/26.

golinda

no nie wiem, odnoszę wrażenie mocno kapciowe...

mobka

Marchewka 99zl za trampki? Eeeee. Dla mnie te pierwsze z  Befado. Ale ja szukam jak najtanszych dla kuby, bo to do wycierania w piaskownicach i na placach zabaw ;D

marcheewka

Cytat: mobka w 25 Kwi 2013, 13:12:49
Marchewka 99zl za trampki? Eeeee. Dla mnie te pierwsze z  Befado. Ale ja szukam jak najtanszych dla kuby, bo to do wycierania w piaskownicach i na placach zabaw ;D

hmm, też nie chce wydać za dużo, w zalando mam rabat
w zeszłym roku miała pumy kupione w Tkmax za chyba 60 zł ( takie jak wklejałam wcześniej) świetne były

golinda

Cytat: marcheewka w 25 Kwi 2013, 14:26:59w zalando mam rabat

ten 40zł?
on działa dla zakupów powyżej 200zł

marcheewka

Cytat: golinda w 25 Kwi 2013, 13:32:37
ten 40zł?
on działa dla zakupów powyżej 200zł

no wiem
ale przy zwrocie drugiego towaru ( jeśli zamówię dwa) to zabierają ten rabat?

Dodany tekst: 25 Kwi 2013, 14:25:43

kupiłam takie
http://www.zalando.pl/adidas-performance-run-alone-3-obuwie-treningowe-lilia-ad543a0t5-802.html
i takie
http://www.zalando.pl/adidas-performance-run-alone-3-obuwie-treningowe-lilia-ad543a0t6-802.html

chyba oddam te różowe, bo ta podeszwa mi nie odpowiada

albo jedne i drugie...

konwalia

Ja uważam, ze lepiej kupić droższe trampki w których dziecko non stop biega, niż półbuty zakładane od święta
Stupsy są fajne jakościowo, ja kupiłam trampki z naturono, ale nie wiem gdzie schowalam :D