Buty dla dziecka które już chodzi

Zaczęty przez marax, 24 Kwi 2011, 12:24:00

jestynka

Cytat: zosia2007 w 28 Kwi 2013, 09:18:28dodatkowo musiałam kupić te crazy

nie sa takie żłe,widziałam z carsami owiele bardziej tandetne.te są w sumie "delikatne" :)
Guests are not allowed to view images in posts, please Register or Login

zosia2007

Cytat: jestynka w 28 Kwi 2013, 15:19:39
nie sa takie żłe,widziałam z carsami owiele bardziej tandetne.te są w sumie "delikatne" :)
dla P najwygodniejsze buty, no poza kaloszami z krokodylami :D

magdalinska

zosia fajne, nie są ciezkie? kurde dla mnie kupno butów to koszmar ;)

zosia2007

Cytat: magdalinska w 28 Kwi 2013, 19:12:11
zosia fajne, nie są ciezkie? kurde dla mnie kupno butów to koszmar ;)
nie, są leciutkie, miękkie i mają bardzo elastyczną podeszwę

magdalinska

ddu

pewnie, że helowe buty są super, bezwzględnie :D

o matko, teraz jeszcze sandały trzeba kupić....
ciągle coś

jestynka

Cytat: zosia2007 w 28 Kwi 2013, 15:21:01
dla P najwygodniejsze buty, no poza kaloszami z krokodylami :D

Filip też lubi ten zestaw :)

elve

Mam kłopot z btami dla Agaty. Ma stopę 11,1 cm czyli 17/18
Obeszłam kilka sklepów i nie znalazłam sandałów poniżej 20
W sumie nie wiem jakie mam jej te sandały kupić (o ile łaskawie zechce je nosić)

feeling.good

elve, ja dla Bysi jako pierwsze buty miałam właśnie sandałki emel w rozmiarze 18. Chodziła w nich tylko po domu, bo zalecila rehabilitantka. Nasze akurat były w sklepie kupowane, ale może w internecie znajdziesz.

malybob

A Elefanteny? Ja kupilam takie niby sandalki, ale dosc zabudowane mojej Malej, 19. I kojarzy mi sie, ze byly tez mniejsze. Ale fakt, ze to masakra z chodzacymi ponizej 20, w zime to przerobilam i wlasnie Deichmann mnie uratowal.

elve

malybob no właśnie chciałam elefanteny, ale nie było rozmiaru, nawet 19 nie było

feeling.good

elve, dziś na limango jest sporo sandałków i właśnie male rozmiary zostały

niewiemjaka

Cytat: niewiemjaka w 26 Kwi 2013, 12:42:49dziewczyny a widziała któraś moze duzy wybór Bartków (chodzi mi bartki profilaktyczne..) bra
ponawiam zapytanie

konwalia

Elve świetne są malutkie emele, primigi

feeling.good

miałam juz wcześniej napisać, że te sandały Stups są rewelacyjne. Miękka skóra, elastyczna podeszwa i na żywo ładniejsze niż w necie.

Zastanawiam się czy taki maluch jak Matylda może nosić sandały z odkrytą pietą? Zamówiłam buty na limango, ale przysłali mi inne, które podobają mi się jeszcze bardziej, i nie wiem czy zostawić czy oddać.

konwalia

Felling a trzymają w miarę stopę? Jak nie do codziennego latania, to bym zostawiła sama kupiłam D.jedne bez zapietka

iksa_nl

ja to sie zastanawiam czy mu w tym roku kupic z zupelnie odkrytymi palcami czy jeszcze zabudowane czubki a Wy juz dla mlodszych bez piety kupujecie ;)
chyba neguje, ze mi dziecko rosnie  :knuje:

zwierzatko_mojej_mamy

ja kupuje zabudowane czubki, bo przeciez ciagle kopie pile, lazi po blocie i trawie, po cholere ma miec odkryte?
oprócz marzeń, warto też mieć wódkę

http://metryczki.pl/
www.annawilk.pl

olgaaa1

Moja zawsze miała odkryte czubki i staram się kupować najmniej zabudowane, ale jeszcze z piętą.
My kupiliśmy takie teraz i są super http://www.mivokids.pl/product-pol-6288-Vitello-Szare-Skorzane-Sandalki-Dzieciece-80795-77.html

iksa_nl

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 08 Maj 2013, 19:02:30ja kupuje zabudowane czubki, bo przeciez ciagle kopie pile, lazi po blocie i trawie, po cholere ma miec odkryte?

chcialam mu kupic granatowe z deichmana, takie same jak mial w zeszlym roku, ale sie zgapilam i juz nie ma na stronie.

Szukam chlopiecych, rozm. 24 - 25, z zakrytym czubkiem i za kostke za nie wiecej niz 130 pln ;)
i znalezc nie moge.

no i najchetniej skorzane.

marcheewka

zamowilam te trampko baleriny
http://www.zalando.pl/stups-baleriny-szary-s2113a03x-102.html?size=27

ma ktoś? bo piszą, Artykuł mniejszy niż podany rozmiar i zastanawiam się na ile mniejszy

dzisiaj przyszły zamówione baleriny  stups i clarksy
trochę mnie rozczarowały, zobaczę jak na nogach Oli wyglądają

bozena.dp

Cytat: zwierzatko_mojej_mamy w 08 Maj 2013, 18:02:30
ja kupuje zabudowane czubki, bo przeciez ciagle kopie pile, lazi po blocie i trawie, po cholere ma miec odkryte?

no ja z tego samego względu (głównie kopanie piłki), kupiłam z zabudowanym czubkiem ;)

Dodany tekst: 13 Maj 2013, 12:22:24

Cytat: iksa_nl w 09 Maj 2013, 14:50:43Szukam chlopiecych, rozm. 24 - 25, z zakrytym czubkiem i za kostke za nie wiecej niz 130 pln wink
i znalezc nie moge.

a takie? ale są tylko do rozmiaru 24
http://ccc.eu/pl/kids/catalog/all/310622

a dlaczego muszą być za kostkę?
ja kupiłam takie poniżej kostki z deichmanna, to źle? jeszcze moge oddać, dlatego pytam ;)